previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MĂRTURIE PUTERNICĂ A UNUI MEDIC ANESTEZIST-REANIMATOR ROMÂN DIN ANGLIA DESPRE CINE CONTROLEAZĂ NOUL TIP DE CORONAVIRUS SARS-COV-2

CIPRIAN COCIUBA - MEDIC SPECIALIST ANESTEZIST REANIMATOR DIN ANGLIA

(foto: antena3.ro)

Dacă sunteți printre cei tentați de teoriile conspiraționiste… ce să vă spun?
Toată compasiunea noastră
!”
(Radu Tudor – analist politico-militar)

Am rămas uimit să văd la televizor o mărturie puternică a unui medic român anestezist reanimator care lucrează într-un spital din Anglia chiar în această grea perioadă de pandemie. Mulțumim domnului Radu Tudor care a avut ideea strălucită să difuzeze acest material video chiar în timpul emisiunii sale “PUNCTUL DE ÎNTÂLNIRE” (Antena 3) de aseară când a spus că mărturia acestui medic specialist ATI este emoționantă și foarte prețioasă. Era bine ca acest material să fie difuzat de televiziunea națională TVR ca să fie văzut de toți românii dar n-ai să vezi așa ceva. Cei din TVR sunt plătiți degeaba din bani publici și chiar mă întreb ce rol și ce rost mai are acest post plin de datorii pe care le plătim ca fraierii, tot noi, contribuabilii.

După toate prostiile și aberațiile pe care le-am auzit în ultima vreme, în sfârșit, am trăit să aud și eu o explicație foarte clară și răspicată despre cine controlează noul tip de coronavirus SARS-CoV-2. Toate bazaconiile și enormitățile debitate de diverși “deontologi” din toate domeniile, au fost spulberate complet aseară prin mărturia doctorului Ciprian Cociuba.

Am o prietenă care lucrează de zeci de ani într-un spital din București și spune că boala cumplită generată de acest nou tip de coronavirus este “o simplă răceală” sau “o gripă sezonieră banală” ca toate gripele pe care le întâlnim an de an. Sunt tare curios să aflu ce va spune după ce va vedea explicațiile de mai jos. Mai clar și mai limpede de atât nu se poate!

Să urmărim cu mare atenție materialul de mai jos și abia după aceea să ne dăm cu părerea. După ce ascultăm explicațiile acestui medic anestezist reanimator, ar trebui să medităm cu toții. Sunt lucruri extrem de serioase cu care nu ne putem juca!

Trimiteți acest link către toți prietenii și cunoscuții voștri!

Toată emisiunea respectivă înregistrată poate fi urmărită (pe bază de abonament 3 euro pe lună) pe acest link iar secvența cu mărturia medicului Ciprian Cociuba poate fi vizionată între minutele 27’14” și 34’29”

1 thought on “MĂRTURIE PUTERNICĂ A UNUI MEDIC ANESTEZIST-REANIMATOR ROMÂN DIN ANGLIA DESPRE CINE CONTROLEAZĂ NOUL TIP DE CORONAVIRUS SARS-COV-2”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!