previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

MARIA GRAPINI L-A FĂCUT PRAF ȘI PULBERE PE PREȘEDINTELE COMISIEI EUROPENE JEAN CLAUDE JUNCKER

MARIA GRAPINI - EUROPARLAMENTAR - PARLAMENTUL EUROPEAN

Doamna europarlamentar Maria Grapini este un om politic capabil să spună lucrurilor pe nume într-un mod foarte clar și pe înțelesul tuturor șmecherilor care conduc astăzi Europa. Mi-a plăcut de doamna Grapini că n-a bătut câmpii și a tras direct la țintă… punct ochit, punct lovit sau cu alte cuvinte… Juncker ochit, Juncker lovit! Bine ar fi ca și ceilalți oameni politici români să facă tot ce pot în așa fel încât românii să nu ajungă sclavii Europei iar România să nu devină o colonie.

Vă invit să citiți discursul extraordinar pe care l-a susținut recent această doamnă de fier a României care încearcă să lupte pentru redobândirea demnității românilor într-o așa zisă “Europă cu două viteze” a lui Jean-Claude Juncker.

”În ce galaxie trăieşte domnul Juncker? Este Bruxelles centrul gravitaţional, soarele de pe cer?!? Europa în două viteze este un principiu medieval.”
a reacționat dur Maria Grapini.

”Permiteţi-mi următorul silogism: Toate statele au drepturi egale în Uniunea Europeană. Juncker este deconectat de Europa? Juncker e trecător. Europa rămâne în casa ei. Ştiu liderii Uniunii cum au salvat barbarii Roma, o capitală capitulată de staza unui sistem corupt? Îşi mai zice cineva franc, vizigot, ostrogot prin ţările occidentale? Cum vă permiteţi să impuneţi acest principiu dihotomic, chiar segregaţionist, al “Europei cu două viteze”? Aţi uitat cum popoarele din estul Europei au păzit secole de-a rândul civilizaţia occidentală? Noi am apărat Viena de mai multe ori cu sacrificii de sute de mii de români.
Ce ne-a dat Viena înapoi, pe atunci buricul Europei? Străbunicii noştri mergeau cu jalba în proţap la împărat pentru a-şi câştiga dreptul la viaţă. Cine v-a mandatat să ne jucaţi la ruleta rusească? Poate că Europa ne mai e încă datoare pentru scutul format de secole la graniţa estică a Munţilor Carpaţi. Poate că Europa ar trebui să-şi recunoască vina pentru predarea samavolnică a ţărilor est-europene, puterii sovietice. În timp ce vestul Europei se bucura de Planul Marshall, iar în Palatul Ducal din Luxemburg şi în grădinile sale se dădeau petreceri galante, la est, europenii abandonaţi la Ialta, organizau rezistenţa în Munţi pentru a nu-şi lăsa ţările lor pradă năvălitorilor veniţi de la Est. Poate că tihna anilor de baluri a trecut. Dar nu puteţi huzuri în palatele domneşti dacă nu vă sunt hrănite oştile şi honvezii nu vă apără frontierele. Părinţii noştri au murit în gulagurile comuniste pentru ca noi să avem drepturi depline în Europa de astăzi. Cine le răsplăteşte jertfa? Vreţi să mai deschideţi o nouă falie între lumea bună, a saloanelor şi lumea nouă a celor veniţi cu jalba? Sunt prea multe secole care ne unesc şi prea puţine idei de despărţire. Unii zic că domnul Jean-Claude Juncker e valetul doamnei Merkel. Eu cred că e un simplu președinte dezinteresat și obosit care și-a început prezentarea în plenul Parlamentului că nu va mai candida la încă un mandat și aplică proverbul românesc: după mine, potopul!” a transmis europarlamentara Maria Grapini.

SURSA:

https://www.dcnews.ro/juncker-demolatorul-europei-grapini-il-face-praf_535271.html

https://www.mariagrapini.ro/declaratie-politica-este-junker-demolatorul-europei/

http://renasterea.ro/maria-grapini-intr-o-cursa-sustinuta-pro-imm-uri/

http://www.banatulazi.ro/europarlamentarul-umanist-maria-grapini-pe-primul-loc-la-activitatea-de-legiferare/

JEAN CLAUDE JUNCKER - PRESEDINTELE COMISIEI EUROPENE

(Jean-Claude Juncker foto: twitter.com)

http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/diverse/maria-grapini

41 thoughts on “MARIA GRAPINI L-A FĂCUT PRAF ȘI PULBERE PE PREȘEDINTELE COMISIEI EUROPENE JEAN CLAUDE JUNCKER”

 • Din păcate, sunt prea puțini Parlamentarii care vorbesc în favoarea României, sunt mulți cei care ne denigrează țara pentru un pumn de arginți primiți din partea unor forțe oculte. Toată stima pentru Doamna Grapini, sper să nu fie ultima intervenție de acest fel.

 • Așa, taică! C-am obosit de când mă uit la rățoii apatridici și rățuștele cufurite ajunse în Parlamentul European!

 • PĂI, SPUNEAM NOI ALTCEVA ÎN ANII 1958-1989 EDIFICÂND SOCIETATEA SOCIALISTĂ MULTILATERAL DEZVOLTATĂ (1972-1989) ȘI… PENTRU TOATE ACESTEA NI S-AU BĂGAT MORȚII-N CASE LA O DECEMBRIADĂ ÎNSÂNGERATĂ… ALTFEL DE LAGĂRE ALE MORȚII!

  LA 31 DECEMBRIE 1989 ERAM 23,6 MILIOANE DE LOCUITORI… AZI SUNTEM SUB 17 MILIOANE DE CETĂȚENI ÎN ȚARĂ! AȘADAR… CEVA MAI MULT DECÂT UN GENOCID! ÎN VREMURI DE PACE A EUROPEI!

 • Excelent discurs!

  România este o țară de oameni demni de toată admirația. Din nefericire, neamul românesc nu are conducătorii pe care îi merită dar orice lucru are un început și un sfârșit. Foarte curând, neamul nostru românesc va renaște condus fiind de un patriot adevărat.

 • De oameni ca această doamnă avem nevoie la Bruxelles!
  Respectele mele pentru doamna Grapini! Se vede că în țara asta, femeile sunt mai “bărbate” decât bărbații!

 • CINSTE ȚIE! AȘA REPREZENTANȚI NE TREBUIESC!

  UN ADEVĂRAT EUROPARLAMENTAR CARE NE REPREZINTĂ CU CINSTE ȘI ONOARE ȚARA.
  FELICITĂRI, MARIA GRAPINI! DE TINE AVEM NEVOIE.

 • Această mare doamnă vorbește de mult, dar oare voi,
  cei din țară, ce faceți? unde sunteți? capul vostru este în nisip precum struțul? Așa ar trebui să judecăm toți la fel, indiferent de culoarea politică, E VORBA DE ȚARA NOASTRĂ, indiferent unde ne poartă pașii, ne gândim la acest pământ.

  Renașteți patriotismul nației noastre!

 • În sfârșit, cineva care are curajul să spună lucrurilor pe nume! De mult timp era nevoie ca Occidentul să audă și criticile noastre la adresa a ceea ce au făcut în istorie dezastruos față de noi și, înainte de a umili atâtea popoare, să-și amintească de faptul că bunăstarea și pacea le-am plătit-o noi, cei care n-am fost vinovați de izbucnirea celor două războaie mondiale

  Ar trebui spuse mai des aceste lucruri și de mai multe persoane. Poate în felul acesta vor înțelege cât datorează Estului pe care îl disprețuiesc și-l tratează doar ca pe o sursă de mână de lucru ieftină și de exploatare a bogățiilor naturale.

 • Așa ar trebui să ia poziție toți parlamentarii noștri, să ne păstram verticalitatea și să nu ne lăsăm călcați în picioare. Bravo, stimată doamnă! Sunteți cu adevărat mesagerul dorințelor românilor de bună credință și să le fie rușine celor ce aruncă asupra României cu lături!

 • Felicitări, doamnă, pentru discurs, cineva trebuie să le dea peste nas acestor impostori, nu trebuie să-i lăsați să ne mai calce în picioare și să ne trateze ca pe niște slugi, acești hoți care se cred stăpânii lumii.

  Avem aceleași drepturi ca orice stat european din Uniunea Europeană.

 • Bună lovitura! Ar fi bine ca românii muncitori să se întoarcă la casele lor, să muncească în România ca afară și sunt garantați că primesc aceiași bani. Ar trebui un pic de tărie și patriotism la fiecare dintre noi, atunci să-i vezi pe acești orbeți de occidentali perverși, ce se vor face dacă vor rămâne fără sclavi.

  Am avut angajată la mine, în România, la muncă, o echipă de trei maramureșeni de-ai mei care au câștigat în mână de la mine, 1800 euro/lună/persoană, plus mâncare și cazare gratuit, sumă pe care recunoșteau că în Germania nu o primesc. Sunt mulți patroni care ar plăti sumele astea dar să muncească, nu să tragă mâța de coadă ca la Stat. Am impresia că românii sunt deranjați să muncească chiar și pentru patronii din țara lor ca nu cumva să se îmbogățească.

 • Doamna Grapini, sunteți un adevărat patriot, și vă felicit pentru adevărul și tăria celor spuse dar suntem mici și nu ne ascultă îmbuibații din Vest.

  Vă doresc sănătate și putere pentru a lupta în continuare pentru această țară batjocorită și terfelită, atât din interior, cât și din exterior.

  Sărut mâna!

 • Păcat! Prea puțini români au curajul să prezinte poziția noastră în fața stăpânilor de ieri și de azi ai Europei. Stăpâniți am fost, stăpâniți suntem. Nu-mi dau seama cum vom fi în viitor. Cu asemenea conducători sunt slabe speranțe.

 • Cei care ne conduc, sunt mai răi ca fanarioții, le lipsește patriotismul și sunt ușor de manipulat.

  Felicitări, doamnei Grapini și consilierilor dânsei!

 • UN ADEVĂR IMENS, spus de doamna GRAPINI!
  CINE ARE URECHI DE AUZIT SĂ AUDĂ!

  “Europa cu două viteze” este urmarea comportării europarlamentarilor de tip cozi de topor!

 • Bravo, doamna Grapini! Așa trebuie să vorbească un europarlamentar, nu precum madam Macovei care dacă ar putea, și-ar ponegri țara în orice situație.

 • Doamna Grapini, nu mă așteptam să văd și această expunere în Parlamentul European! Este o mare valoare pt dvs privind faptul că ați ridicat capul, în numele poporului Român, este un merit deosebit pt dvs că le-ați amintit în puține cuvinte, măgăriile Occidentului, în raport cu România!

  Aveți dreptate! Stalin nu a fost de acord ca România să beneficieze de Planul Marshall. Vă rog, doamnă, să continuați mai vehement și să arătați în orice moment, trecutul glorios al poporului Român!
  Să le arătați, analfabeților occidentali, că societățile lor sunt datoare României cu vârf și indesat, și să nu li se mai permită să denigreze acest popor plin de sacrificii.

 • Nota 10. Sunt mândru că fac parte din partidul PPU din care face parte și doamna Grapini.
  BRAVO ȘI FELICITĂRI!

 • Frumos și demn discurs! Deci nu sunt numai alde Macovei pe acolo… așa ar trebui să fie cam toți, să se gândească la Țară nu la interese personale/grup…

  P.S. O mică corectură… citatul cu potopul, nu-i românesc ci aparține Doamnei de Pompadour… poate ăștia de la UE au mai umblat prin școli.

 • Un discurs plin de patriotism, de adevăr spus cu curaj și demnitate. Recunosc că admir mult câteva doamne europarlamentar, și câțiva domni care au curajul și demnitatea de a-și apăra țara atunci când conducătorii ei o lasă pradă străinilor! Respectul meu, stimată doamnă!!!!

 • Bravo, mii de felicitări și multă baftă-n continuare!
  Avem nevoie de europarlamentari de fier ca să ne reprezinte cu brio și cu succes în fața tuturor.

  Mii de mulțumiri, doamnă Maria Grapini!

  ☁💟💟☁💟💟☁
  💟💟💟💟💟💟💟
  💟💟💟💟💟💟💟
  ☁💟💟💟💟💟☁
  ☁☁💟💟💟☁☁
  ☁☁☁💟☁☁☁
  👍✨✨✨
  🎉😊👏😁👏😃🎉
  Congratulations!
  👩💬Cool💫
  👚👏💥
  👖
  👠👠
  🎩
  😁
  👕👍Great!
  👖
  💐💐😉😊💐💐
  ☕ Cheer Up 🍵
  🍂 ✨ )) ✨ 🍂
  🍂┃ (( * ┣┓ 🍂
  🍂┃*💗 ┣┛ 🍂
  🍂┗━━┛ 🍂
  🎂 For YOU 🍰
  💐💐😌😚💐💐
  ☁😊☁☁😊☁😁☁
  ☁😊☁☁😊☁☁☁
  ☁😊😊😊😊☁😊☁
  ☁😊☁☁😊☁😊☁
  ☁😊☁☁😊☁😊☁
  😚 Sweet Home ✨
  🏠❤🏠💃💛🏃🎶🎶

 • Excelent, magistral și foarte necesar. Ar trebui să începem ofensiva, fiind trup și suflet, cu gândul și cu fapta, cu mintea, cu inima, TOȚI ROMÂNII care simt românește. E vremea! DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!!

 • Felicitări, Doamnei Grapini! Nume italian??? Oare numai străinii au curaj în țara aia și se luptă pentru ea??? Deocamdată este un caz singular!!

  Unde sunt ceilalți “europarlamentari” Români??? A… unul a fost Tökes… “mare Român”… alta a fost fiica lui Băse… “deșteaptă foc”!! Și a mai venit încă unul… cu bani mulți, la fel de “deștept” ca și odrasla…!!

  Săraca Doamna Grapini… singură într-o echipă de “genii”.
  Respect și onoare pentru ea!

 • Bravo! Păcat că ceilalți sau marea majoritate nu-și văd decât propriul interes: buzunarul! Din punctul meu de vedere, cred că totul s-ar rezolva simplu la noi în țară dar nu se dorește acest lucru pentru că cei din afară,
  au nevoie de sclavi, de colonii moderne, ascunse sub cuvinte pompoase gen “democrație”, “egalitate”, “cuvânt/cuvinte libere”, “vot”.

  Cu legi simple, cu un maximum de 150 de parlamentari ar fi bine. Dar visez!!!

 • Doamna Grapini are meritul de a spune verde în față ceea ce gândește! Dar, cum normele diplomatice ale balului mascat de la Bruxelles au fost încălcate mai demult, iar Uniunea Europeană este în derută atunci când oficialii îi încalcă Tratatele, mă întreb, cât mai durează acest proiect eșuat cu bună știință, al oficialilor și funcționarilor europeni?!? Se aude în depărtare cântare de clopot…
  Pentru cine trag clopotele, Mitică? Miroase a parastas!
  Din păcate, vin nori cenușii deasupra Europei!

 • Eu știam că și nouă ni s-a propus Planul Marshall,
  pe care iubiții noștri conducători l-au respins.
  Cine e de vină?

 • Așa este, trebuie să fim uniți, nu sclavi, cum vrea domnul BARON EUROPEAN JUNCKER. Ce vrea el, este inadmisibil! Numai o Europă unită din toate punctele de vedere, poate ține UNIUNEA EUROPEANĂ în viață, dacă nu, U.E. va cădea. Să mai lase BARONUL JUNCKER șmecheriile astea de doi lei că nu mai țin, unde se crede el, în Evul Mediu?
  Și să nu uite U.E. și domnul Juncker că din MUNȚII CARPAȚI DIN DACIA, au plecat cele 12 triburi primordiale și au împânzit EUROPA ȘI CHIAR LUMEA, iar Europa trăiește datorită popoarelor mici care au apărat-o de toate năvălirile.

  Domnul Juncker este ori amnezic, ori nu vrea să recunoască adevărul, ori este un om prost cu o minte îngustă. Europa n-are nevoie de asemenea conducători care o trag în jos.

 • Dacă îi dau doamnei Grapini o piuă, un pisălog şi un pumn de piper, nu va fi capabilă să-l facă praf şi pulbere. Se compară dumneaei cu Jean Claude Juncker? Un om care a condus un guvern şi o ţară la prosperitate. Nu un an, ci 18 ani a fost prim-ministru al Luxemburgului, domnul Juncker. În Luxemburg, vin francezi şi germani să lucreze pentru că salariul e mai mare şi impozitul mai mic decât în ţările lor.
  Mai găsim noi altă persoană mai competentă să scoată Europa din impas decât acest domn Juncker? A mirosit doamna Grapini că discursul naţionalist dă bine? Ce experienţă managerială are domnia sa? Pentru adevărul istoric, ar fi bine să recunoaştem că la asediul Vienei, pe lângă grosul oştirii otomane, domnii noştri, vasali sultanului, au contribuit cu propriile forţe, creştine şi ortodoxe.

  • Domnule Barbu, nu-l mai ridicați atât în slăvi pe domnul Juncker pentru că e un simplu om și nimic altceva, UN SIMPLU MURITOR, indiferent de funcțiile înalte efemere pe care le-a avut de-a lungul vieții. Domnul Juncker are și dânsul, păcatele și greșelile dumnealui, cum le are și doamna Grapini pe ale dânsei și cum le avem și noi pe ale noastre. JUNCKER NU E DUMNEZEU PE PĂMÂNT și nu-i rău deloc dacă se întâmplă ca cineva (chiar și un europarlamentar român) să-i amintească acest adevăr și și să ne redea sentimentul demnității naționale. Bravo, doamnă Maria Grapini!

  • Apropo… Văd că doamna Maria Grapini NU E O PROASTĂ pentru că a avut niște INOVAȚII în domeniul în care a lucrat ca inginer (ia să vedem dacă dumneata ai inovat ceva, trimite-mi și mie Brevetele de Invenție și ți le public pe blogul meu).

   După absolvirea facultății, doamna Maria Grapini a lucrat la I.T. Garofița Timișoara, până în anul 1989. În această perioadă, a realizat unele inovații în domeniul ingineriei textile:

   20.05.1985 – Certificat nr. 96 “Noua metodă de prelucrare a firelor de poliester prin reducerea unei faze tehnologice în preparația țesătoriei”

   09.12.1985 – Certificat nr.114 “Înlocuirea curelelor sistemului de debitare a firului la mașina de bobinat moale Conorapid cu șnur PVC 0,3 mm aplicată la mașinile de bobinat”

   10.03.1988 – Certificat nr.205 “Sistem de măsurare a temperaturii pe suprafața tamburilor de mașinile de încleiat Metalu Roșu – aplicată la mașinile de încleiat fire mătase”.

   https://ro.wikipedia.org/wiki/Maria_Grapini

   Altă întrebare, stimate domnule Barbu?!?

 • Iată, în sfârșit, o româncă al cărei motto nu este:
  “capul plecat, sabia nu-l taie!”

  Ar trebui să fie din ce în ce mai multe/mulți care să ne reprezinte în acest mod. Felicitări! Vă susținem până în pânzele albe, cu o astfel de atitudine.

 • Toată stima!

  Poate învață și colega Macovei ceva despre demnitate, de a-și apăra interesele țării și a nu se pune slugă tot timpul în interesele soroșiste.

  Doar arătând o poziție, plină de moralitate și argumente solide, poți câștiga respectul celor din jur. Madame Macovei a trăit în mediul infect al procurorilor și turnătorilor ceaușiști, astfel explicându-se că nu înțelege aceste valori. O ține cu turnătoria ei infectă și ne blamează țara de câte ori poate.

  Sper că vor apare mai mulți europarlamentari de calibrul doamnei Grapini.

 • Bravo, Doamna Maria Grapini! Jos pălăria!
  Ce atâta ploconeală în fața unor oameni de doi bani care n-au nici un plan de perspectivă și al căror singur țel e cum să-și termine mai repede mandatul și apoi să-și încaseze pensiile grase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!