previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

LIVIU DRAGNEA A SPUS CA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE ESTE O CUMPANA PENTRU NEAMUL ROMANESC SI VA FI ORGANIZAT PE 7 OCTOMBRIE 2018

LIVIU DRAGNEA SPUNE CĂ REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE ESTE O CUMPANA PENTRU NEAMUL ROMANESC

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, consideră că Referendumul pentru familie, care ar urma să fie organizat pe 7 octombrie 2018, “este o cumpănă pentru neamul românesc”.

El a declarat duminică seara, în emisiunea SUBIECTIV de la Antena 3, că PSD va canaliza toate energiile către acest Referendum.

“Pe 7 octombrie 2018 vrem să facem Referendum pentru familie. Din punctul meu de vedere, este o cumpănă pentru neamul românesc. Asta nu e de joacă şi aici vreau să ne canalizăm toate energiile, să susţinem şi noi acest demers”, a afirmat Dragnea.

Liderul social-democrat spune că Referendumul pentru familie nu are o miză electorală.

“Nu jucăm deloc electoral! Domnule Răzvan Dumitrescu, unii pot să spună orice…
ACEST REFERENDUM ESTE PESTE PARTIDE, ESTE PESTE INTERESELE ELECTORALE! ACEASTĂ OCAZIE NU TREBUIE RATATĂ! Ce e rău în ceea ce-mi doresc și eu și colegii mei? Vrem și noi bucata noastră de lume, aici în România! E rău? E urât că vrem și noi aici bucata noastră de lume, dreptul nostru?”, a adăugat Liviu Dragnea.

SURSA:
https://www.antena3.ro/politica/liviu-dragnea-despre-referendumul-pentru-familie-este-o-cumpana-pentru-neamul-romanesc-485765.html

EMISIUNEA CU PRECIZAREA DOMNULUI LIVIU DRAGNEA DESPRE IMPORTANȚA DEOSEBITĂ A REFERENDUMULUI PENTRU FAMILIE POATE FI VIZIONATĂ INTEGRAL PE LINKUL DE MAI JOS DOAR DE CEI CARE PLĂTESC ABONAMENT 10 LEI PE LUNĂ:
https://antenaplay.ro/subiectiv/wR94ykz87ta#

Apără copiii României!

Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine!

Publicată de Referendum pentru România pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

1 thought on “LIVIU DRAGNEA A SPUS CA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE ESTE O CUMPANA PENTRU NEAMUL ROMANESC SI VA FI ORGANIZAT PE 7 OCTOMBRIE 2018”

  • N-au fost niciodată atâtea polemici legate de un referendum. Stăpânii sunt supărați rău, la ce campanie de boicotare a început în online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!