previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

LISTA SECTIILOR DE VOTARE DIN STRAINATATE PENTRU REFERENDUMUL NATIONAL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018 REFERITOR LA DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE

REFERENDUMUL NATIONAL PENTRU REVIZUIREA DEFINITIEI CASATORIEI IN CONSTITUTIE DA POSIBILITATEA ROMANILOR SA RASPUNDA CU DA SAU CU NU

Așa cum este normal în orice țară democratică civilizată, diaspora poate vota la Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituție pe parcursul zilei de astăzi 6 octombrie și mâine 7 octombrie 2018. Toți compatrioții noștri care trăiesc în străinătate pot să consulte lista secțiilor de votare aflată mai jos pentru a avea informațiile absolut necesare ca să poată merge la vot. Orice român care își iubește cu adevărat țara are posibilitatea să dovedească în mod practic acest lucru, mergând astăzi și mâine la secția de votare ca să-și îndeplinească datoria de cetățean român cu drept de vot. Atunci când mergi și votezi la Referendum demonstrezi întregii lumi că POPORUL ROMÂN ESTE SUVERAN și este capabil să-și decidă singur soarta și destinul așa cum crede de cuviință. Tocmai de aceea este bine să mergem cu toții la vot și să votăm așa cum ne dictează conștiința ca nu cumva mâine poimâine să spunem că “de-aia lucrurile merg rău în România” pentru că am stat nepăsători acasă și n-am fost la vot. Să ascultăm glasul conștiinței și să nu mai pierdem vremea! Hai cu toții la vot!

LE DORESC TUTUROR ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI UN REFERENDUM PLĂCUT! 🙂

VII CU NOI LA VOT SAU STAI CU "FETELE" LA BOICOT?!?

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 1

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 2

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 3

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 4

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 5

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 6

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 7

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 8

lista sectiilor de votare din strainatate referendum din 6 si 7 octombrie 2018 partea 9

SURSA:
http://www.mae.ro/sites/default/files/file/2018.10.02_sectii_votare.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!