previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

LEGEA DE REVIZUIRE A CONSTITUTIEI DEFINESTE CASATORIA CA UNIUNE INTRE UN BARBAT CU O FEMEIE SI ESTE PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL PENTRU TOTI ROMANII CARE NU INTELEG INTREBAREA PUSA LA REFERENDUMUL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018

PENTRU CA DORESC NORMALITATE, MERG LA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIA ROMANIEI

Mi s-a făcut rău când am văzut tot felul de prostii pe internet referitoare la întrebarea care va fi pusă la Referendumul din zilele de 6 și 7 octombrie 2018. Tot felul de interpretări care mai de care mai aberante și mai răuvoitoare care trădează o adevărată paranoie izvorâtă din ură și antipatii politice. Tot felul de indivizi care habar n-au ce scrie în Monitorul Oficial al României și nici n-au bunul simț ca MĂCAR SĂ CITEASCĂ pentru că ei sunt mult mai preocupați de “teoria conspirației” din capul lor sec.

Pur și simplu îmi vine să arunc calculatorul pe fereastră când citesc atâtea tâmpenii mai ales pe Facebook, “sursa de informare” a multor concetățeni care nu pricep că ADEVĂRATA INFORMARE ȘI DOCUMENTARE NU SE FACE PE FACEBOOK! E mai bine să citești non-știri de pe Facebook decât să pui mâna să citești Monitorul Oficial, nu-i așa? De ce să gândim, de ce să fim oameni raționali și de ce să nu ne luăm după toți părerologii, corect?

LUAȚI-VĂ OCHELARII LA OCHI, DEȘTEPȚILOR, ȘI BENOCLAȚI-VĂ BINE LA TEXTUL LEGII DE REVIZUIRE A CONSTITUȚIEI ȘI NU MAI VORBIȚI PROSTII MAI MARI DECÂT VOI CA SĂ ARUNCAȚI ROMÂNIA ÎNTR-O DIRECȚIE GREȘITĂ CARE AR PUTEA SĂ PERICLITEZE VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI! IA SĂPAȚI AICI ȘI NU MAI BATEȚI CÂMPII!

LEGEA DE REVIZUIRE A CONSTITUTIEI DEFINESTE CASATORIA CA UNIUNE INTRE UN BARBAT CU O FEMEIE SI ESTE PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL PENTRU TOTI ROMANII CARE NU INTELEG INTREBAREA PUSA LA REFERENDUMUL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018

Sper că acum TOTUL E CLAR CA LUMINA ZILEI pentru toți oamenii întregi la minte și DOAR DACĂ EȘTI COMPLET BĂTUT ÎN CAP (SUNT DESTUI DIN ĂȘTIA ÎN ȚARA ASTA!) VEI SPUNE CĂ TOT “N-AI ÎNȚELES” ÎNTREBAREA CARE VA FI PUSĂ LA REFERENDUMUL DIN 6 ȘI 7 OCTOMBRIE 2018. Se presupune că toți cetățenii români cu drept de vot știu să citească în limba română deci n-au cum să nu înțeleagă despre ce e vorba. Analfabeți nu mai există…

Mai e o variantă… Înțeleg ei foarte bine despre ce e vorba dar SE PREFAC CĂ NU ÎNȚELEG și cred că prin diversiunile și minciunile lor ordinare vor reuși să-i oprească pe cetățenii români de bună credință să nu participe la Referendum dar am o veste foarte bună și să vă intre bine în cap: NU NE VEȚI OPRI CU HOȚIILE, TERTIPURILE ȘI ȘMECHERIILE VOASTRE! VOM MERGE CU TOȚII LA REFERENDUM ȘI VOM VOTA “DA” PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMȚITĂ ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE!

Adevărații români, adevărații patrioți, VOR MERGE ȘI VOR VOTA “DA” LA REFERENDUM și-i vor lăsa cu buza umflată pe toți cei care nu iubesc această țară, pe toți cei cărora nu le pasă de viitorul copiilor și nepoților noștri. TU CE-AI DE GÂND SĂ FACI? VEI STA ACASĂ SAU VEI LUPTA PENTRU VIITORUL ROMÂNIEI?!? Avem o șansă istorică pe care nu trebuie să o irosim! Gândește-te bine și nu te lua după trădători! De tine și de mine, depinde soarta acestei țări!

Ne vedem cu toții la Referendum în zilele de 6 și 7 octombrie 2018!
Doamne ajută! Doamne dă izbândă!
Dumnezeu să binecuvânteze România!

INTREBAREA DE LA REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE ESTE FOARTE CORECTA

Referendumul nu are treabă cu PSD, vezi lista cu țările europene care și-au introdus în Constituție definiția căsătoriei ca fiind uniunea între UN BĂRBAT și O FEMEIE, deocamdată sunt 14 țări:

LISTA TARILOR EUROPENE CARE AU INTRODUS IN CONSTITUTIE DEFINITIA CASATORIEI CA FIIND UNIUNEA INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE

A BOICOTA REFERENDUMUL CASATORIEI NATURALE ORGANIZAT DE PSD ESTE CA SI CUM AI INCHIDE METROUL FIINDCA A FOST FACUT DE CEAUSESCU!

CODUL CIVIL SE POATE MODIFICA FARA REFERENDUM DAR ACESTA TREBUIE SA RESPECTE CONSTITUTIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!