previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

LA MULȚI ANI, ROMÂNI! LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Dragi români, sper ca pe umilul meu blog să găsiți lucruri folositoare și vă invit să vizitați rubrica PENTRU ROMÂNI special creată pentru voi. Astăzi este 1 Decembrie 2020 și trebuie să ne bucurăm cu toții pentru că patria noastră România a dăinuit în ciuda tuturor furtunilor și grelelor încercări prin care a trecut de-a lungul istoriei sale zbuciumate. Să luptăm pentru păstrarea și consolidarea valorilor și principiilor fundamentale creștine în societatea românească și să susținem cu toată inima Alianța Renașterea Națională, singurul partid politic conservator autentic creștin din România! ARN este singura alternativă la toate partidele parlamentare de dreapta sau de stânga care au trădat idealurile poporului român care a suferit atât de mult.

Un gând bun și o binecuvântare pentru toți românii cu toată dragostea!
LA MULȚI ANI, ROMÂNI! LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Domnul vă binecuvânteze!
Pe-al Său braţ El să vă ţină!
Scutul vostru să rămână!
Domnul vă binecuvânteze!

Domnul vă binecuvânteze!
El pe aripi să vă poarte!
Pâinea Vieţii El vă-mparte,
Domnul vă binecuvânteze!

Domnul vă binecuvânteze!
Nori grei dacă se ridică,
Brațul Lui să vă scutească!
Domnul vă binecuvânteze!

Domnul vă binecuvânteze!
În iubirea Lui vă ţină!
Să vă dea prin har lumină!
Domnul vă binecuvânteze!


Până când ne-om vedea
Şi-naintea Lui vom sta,
El cu noi să fie!
Până iarăşi ne-om putea vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!