previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

KLAUS IOHANNIS TRĂDEAZĂ POPORUL ROMÂN ȘI BLOCHEAZĂ DIN NOU RIDICAREA LA RANG CONSTITUȚIONAL A DEFINIȚIEI CLARE A CĂSĂTORIEI CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMȚITĂ ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE

După cum știți, cei peste trei milioane de români care au semnat petiția privind definirea clară și neinterpretabilă a căsătoriei, nu urmăresc altceva decât să ridice la rang constituțional articolul 259 alineatul 1 din Codul Civil care spune: “Căsătoria este uniunea liber consimţită între UN BĂRBAT şi O FEMEIE, încheiată în condiţiile legii.” Acest demers se va traduce juridic prin revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituție care în acest moment spune: “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi.”

Din nefericire, la ora actuală, prin expresia “între soţi”, se poate înțelege orice, inclusiv faptul că o căsătorie poate avea loc și între doi bărbați sau între două femei!!!! Acest lucru nu poate fi acceptat dacă ești ROMÂN și dacă ești CREȘTIN! Ca origine etnică, Klaus Iohannis nu este român. Nu mă deranjează că nu este român dar mă deranjează că NE MINTE ÎN FAȚĂ spunând că este creștin. Acest lucru este dezgustător în opinia mea. DE CE KLAUS IOHANNIS NU RECUNOAȘTE CĂ ESTE ATEU? NU L-AR MAI VOTA NIMENI ȘI N-AR MAI PUTEA CÂȘTIGA AL DOILEA MANDAT PREZIDENȚIAL?!? Vai, ce pierdere ar fi!
Cred că românii ar boci 40 de zile și 40 de nopți și și-ar smulge părul din cap!

DACĂ AR FI CREȘTIN (am mari îndoieli!) Klaus Iohannis ar lupta cu toată ființa dumnealui pentru implementarea inițiativei civice a celor peste trei milioane de români responsabili care susțin demersul perfect legal, democratic și constituțional al Coaliției pentru Familie. DACĂ AR FI CREȘTIN, Klaus Iohannis N-AR PUNE BEȚE ÎN ROATE și n-ar bloca din nou și din nou Referendumul pentru Familie prin care poporul român s-ar putea exprima liber și democratic cu privire la revizuirea perfect justificată a art.48 alineatul 1 din Constituție.

KLAUS WERNER IOHANNIS NU VA PROMULGA LEGEA REFERENDUMULUI DEȘI ESTE OBLIGAT DE LEGE SĂ O FACĂ! CA SĂ AMÂNE CÂT MAI MULT REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE, KLAUS IOHANNIS CONTESTĂ LEGEA REFERENDUMULUI LA CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI.

PENTRU CĂ NU ESTE CREȘTIN Klaus Iohannis le rânjește în nas milioanelor de români responsabili care luptă pentru apărarea și protejarea constituțională a familiei și căsătoriei tradiționale și le spune că “nu-i niciun motiv de grabă” cu Referendumul pentru Familie deși au trecut peste doi ani de zile de la lansarea acestei inițiative cetățenești avizată deja de Curtea Constituțională a României.

Președintele Klaus Iohannis “se ține de cuvânt” și nu se grăbește deloc să promulge Legea Referendumului, așa cum a precizat chiar domnia sa (conform news.ro) în ziua de miercuri 18 aprilie 2018: „Așa cum a ajuns acum la mine, nu va fi promulgată. Am oarece nemulțumiri în privința ei și voi cere opinia Curții Constituționale”. Această declarație este UN NON-SENS pentru că în Constituție scrie clar că președintele României nu se poate opune decât o singură dată, promulgării Legii adoptate de Parlament, la ora actuală, FIIND OBLIGAT SĂ-ȘI PUNĂ SEMNĂTURA PE HÂRTIE pentru ca Legea Referendumului să fie promulgată și publicată în Monitorul Oficial. Practic, prin refuzul de a promulga Legea Referendumului (prin care s-ar putea organiza în maximum 30 de zile Referendumul pentru Familia/Căsătoria tradițională) președintele Klaus Iohannis sfidează hotărârea Parlamentului și încalcă prevederile Constituției României. Și ce dacă? Dânsul are voie, nu-i așa?
Să-l mai voteze Mutu’! Klaus Werner Iohannis nu este președintele meu!

La data de 4 aprilie 2018, în calitatea sa de for decizional, Camera Deputaților a adoptat cu 195 de voturi “pentru”, 71 de voturi „împotrivă” și 6 abțineri, Legea Referendumului, trimisă la reexaminare de către președintele Klaus Iohannis. Deci în majoritatea lor, parlamentarii ăia “răi și ticăloși” au dat totuși dovadă de înțelepciune și au susținut Referendumul pentru Familie. În schimb, președintele Klaus Iohannis LE DĂ CU FLIT milioanelor de români și bine le face dacă au făcut prostia să-l voteze! Culegem roadele lipsei de înțelepciune…

14 parlamentari PNL și 13 parlamentari USR au contestat deja legea la Curtea Constituțională. Fără adoptarea acestui act normativ, Referendumul pentru Familie nu poate fi organizat de către Parlamentul României.

Demersul președintelui vine într-un moment în care sute de români s-au raliat unui mesaj semnat de 13 personalități care îi cer lui Iohannis să nu se mai opună Referendumului pentru Familie. Se pare că pe Iohannis îl doare în cot!

În octombrie 2016, Iohannis a spus că demersul constituțional al celor trei milioane de români ar fi „fanatism religios”. Își permite să ne jignească!
Dar va veni ziua cea mare a votului când românii și creștinii adevărați vor deschide ochii și vor avea mare grijă pe cine vor vota de-acum înainte…

SURSA DE INFORMARE:

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Din-nou-contra-familiei-Klaus-Iohannis-NU-va-promulga-Legea-Referendumului-desi-este-obligat-de-lege-sa-o-faca.-Presedintele-a-anuntat-ca-o-va-contesta-la-CCR-150384

romanii vor ca familia sa fie intemeiata prin casatoria dintre un barbat si o femeie si vor participa la vot prin referendum

2 thoughts on “KLAUS IOHANNIS TRĂDEAZĂ POPORUL ROMÂN ȘI BLOCHEAZĂ DIN NOU RIDICAREA LA RANG CONSTITUȚIONAL A DEFINIȚIEI CLARE A CĂSĂTORIEI CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMȚITĂ ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE”

 • Nici ambasada nu vrea s-o mute la Ierusalim. El e mai mult neamț decît “evanghelic”, președintele pentru care s-au fanatizat creștinii noștri pe Facebook. Iar pastorul baptist Ben-Oni Ardelean, prin felul în care-i ține trena lui Iohannis, în pricina asta, împotriva Bibliei, din interese meschine de partid, mărturisește, de fapt, că nu are alt împărat decît pe Cezarul.

  • @ Daniela Mallette

   Un comentariu foarte corect și exact. Sunt întru totul de acord. Istoria se repetă din nefericire… Cu ani în urmă, creștinii noștri s-au fanatizat pentru Traian Băsescu care știm ce a făcut timp de zece ani în această țară și ce nenorocire a lăsat în urma sa. Un stat mafiot care a fragilizat sistemul democratic și structuri de forță represive și securistice care au scăpat total de sub orice control instituțional, funcționând ca STAT ÎN STAT sau STAT PARALEL și distrugând vieți și destine ale unor oameni nevinovați care au fost terminați în numele “luptei anticorupție”. Nu spun că n-au fost și unii care chiar au meritat să ajungă în pușcărie dar asta nu înseamnă să închidem ochii la abuzurile inimaginabile care s-au comis în această țară. Fanatizații băsiști s-au transformat în fanatizați iohanniști iar printre ei se regăsesc din nefericire și creștini evanghelici, inclusiv slujitori ai Bisericii, nu numai credincioși de rând. Parcă sunt orbi cu toții, nu-și dau seama că Cezarul are o funcție vremelnică și este doar un simplu muritor.
   Să te ploconești în fața Cezarului mai ales când acesta luptă împotriva lui Dumnezeu, asta chiar întrece orice imaginație ca să nu mai spun că sunt călcate în picioare atât litera, cât și spiritul Evangheliei. Românii nu au credință în Domnul dar nici rațiune și nici logică. Când acestea nu există (vezi Germania lui Adolf Hitler) somnul națiunii naște monștri!

   Să sperăm că toți creștinii vor deschide ochii și vor fi foarte atenți atunci când vor mai avea ocazia să voteze. Un creștin adevărat lasă ideile preconcepute și orgoliile personale deoparte și se gândește la viitorul României, la soarta copiilor și nepoților noștri. Nu putem rămâne indiferenți în aceste vremuri grele și dramatice pe care le trăim.

   Domnul să ne dea înțelepciunea Sa și să se îndure de poporul român care se îndepărtează de Calea Mântuirii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!