previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

KLAUS IOHANNIS ȘI DECLARAȚIILE SALE IRESPONSABILE

KLAUS IOHANNIS MINTE, HAI SA-L PUNEM PRESEDINTE

V-am citit mesajele și v-am auzit indignarea. O împărtășim. Declarațiile iresponsabile ale domnului Iohannis ca răspuns la O ÎNTREBARE LEGITIMĂ din partea unui cetățean, lider al unui grup religios, care și-a exercitat dreptul constituțional de a se adresa Executivului, îngrijorează.

Domnul Iohannis dovedește din nou că vorbește când nu trebuie, și când vorbește, vorbește fără înțelepciune. Iar când trebuie să vorbească, nu vorbește. Tace chitic, dovedind că îi lipsește șira spinării, ori, și mai îngrijorător, că nu are alura unui om politic (“statesman”). Îi lipsește și patriotismul, pentru că atunci când trebuie să vorbească în interesele țării ori ale valorilor ei și ale cetățenilor ei, nu o face. Dimpotrivă, fie că se pronunță împotriva lor, ori alege calea de mjloc – aceea a tăcerii. Un lider politic, ori “statesman”, ca să folosim un termen împrumutat din biografiile marilor oameni politici, NU TACE ȘI NU SE ESCHIVEAZĂ când cetățenii țării i-o cer cu insistență. Domnul Iohannis are mult de învățat de la un De Gaulle, Churchill, ori Reagan.

Domnul Iohannis și-a dovedit LAȘITATEA POLITICĂ de două ori anul acesta.
La sfârșitul anului trecut, întreaga Românie era șocată de confiscarea copiilor Bodnariu de autoritățile Norvegiei. Cu toate că zeci de mii de români din toată lumea au ieșit în stradă și au protestat față de acțiunile criminale ale norvegienilor, liderul politic al României A TĂCUT CHITIC. Și asta cu toate că i s-a cerut din nou și din nou să se pronunțe. Drepturile parentale și dreptul fundamental al părinților la copiii lor, e un drept sacrosant. Statului nu i se permite să-l abroge ori să ne confiște copiii. Domnului Președinte i-ar fi stat bine să-și fi exprimat îngrijorarea față de atrocitățile norvegienilor.
Nu a făcut-o.

A doua mare gafă, la fel de iresponsabilă și nejustificabilă din partea lui ca lider politic, a fost aroganța, lipsa de înțelepciune și disprețul cu care a vorbit, săptămâna trecută, celor 2,8 milioane de cetățeni cu drept de vot care și-au exprimat, în mod respectuos, ordonat, exemplar și demn de oricare democrație matură, un punct de vedere rațional, înțelept și prudent – vrem ca familia și căsătoria naturală să fie înscrise în Legea Fundamentală a Țării.
CE E RĂU CU ASTA?!?

În loc ca domnul Iohannis să vadă în acțiunea cetățenească de revizuire a Constituției o dovadă a maturității democrației române, el ne-a numit “fanatici religioși”, ne-a disprețuit și cu aroganță, a vrut să ne arate că, spre deosebire de noi, el e tolerant, deschis la minte, mai bun și superior nouă și valorilor noastre – adică plebea. DOMNULE IOHANNIS, NE-AȚI OFENSAT!
Declarațiile dvs au fost un afront la adresa milioanelor de cetățeni români care văd căsătoria așa cum a fost ea de la Zidirea lumii, ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE. Ați ofensat 2,8 milioane de cetățeni care se așteptau la înțelepciune din partea dvs dar ați dovedit infantilism.

Domnul Iohannis a uitat că a ajuns la Cotroceni în primul rând cu sprijinul masiv al creștinilor din România și al românilor din diaspora.
Românii din diaspora sunt conservatori. Iubesc familia și căsătoria dată de Dumnezeu, pentru că ei trăiesc într-un Occident diluat de valori și văd, cu ochii lor, consecințele nefaste ale declinului ori eliminării instituției familiei acolo unde trăiesc. Acești români au stau la cozi imense să-l voteze pe domnul Iohannis, doar pentru ca acum să fie numiți, “fanatici religioși”.

DOMNUL KLAUS IOHANNIS NU ÎMPĂRTĂȘEȘTE VALORILE CREȘTINE

Nu e prima dată când vă informăm că domnul Iohannis nu este pro-valori.
Încă în 2014 v-am informat despre asta când a candidat la Președinția României. Redăm din nou, astăzi, ce am scris despre el în august 2014.

PREZIDENȚIALE – KLAUS IOHANNIS

Avem datoria să vă informăm privind candidații la prezidențiale. Cu ani în urmă, Alianța Familiilor din România s-a intersectat cu domnul Klaus Iohannis, azi candidatul Alianței Creștin-Liberale la președinția României. Din nefericire, dânsul nu ne-a luat în seamă, dar acum ne solicită voturile. În Decembrie 2008 AFR i-a transmis nota alăturată la care încă așteptăm răspuns. Credem că este important ca mișcarea pro-familie și pro-vita din România să cunoască pozițiile domnului Iohannis privind căsătoria, promiscuitatea sexuală, valorile și dreptul la viață al copiilor nenăscuți. Veți vedea mai jos că în 2006 domnul Iohannis nu a demonstrat poziții pro-familie ori provalori pe durata proiectului constituțional de revizuire a articolului 48. Dimpotrivă, ne-a stat în cale. Rămâne de văzut dacă acum va răspunde. Redăm în întregime mesajul electronic transmis lui Iohannis pe 20 decembrie 2008.

20 Decembrie 2008:
Bună ziua, Domnule Primar Klaus Iohannis!
Vă scriu din partea Alianței Familiilor din România din al cărui consiliu director fac parte. AFR este o organizație civică profamilie și provalori care reprezintă sute de mii de familii din România.

Vă scriu privind un incident despre care am citit recent în publicația “Can Can” și care s-a petrecut în Sibiu în timpul campaniei electorale din luna trecută. Publicația relata despre un comentariu presupus făcut de doamna deputat Raluca Turcan la adresa unui grup de tineri aflați în orașul Dvs pentru filmări cu prilejul campaniei electorale. Publicația “Can Can” relata comentariul doamnei Turcan că “i s-a făcut rău când a aflat” că în grupul de tineri erau “homosexuali”. Tot ziarul “Can Can” a relatat comentariul Dvs de răspuns că “este foarte grav dacă doamna Turcan a spus așa ceva¨” și că “declarațiile homofobe descalifică politicienii.”

Vă scriu, presupunând că relatările ziarului “Can Can” sunt corecte, având în vedere caracterul lui scandalos bine cunoscut. În cazul că afirmațiile Dvs au fost corecte, AFR își exprimă îngrijorarea față de ele și le dezaprobă.

Credem că este inadmisibil pentru o persoană în funcția Dvs să afirme ce a afirmat. Majoritatea covârșitoare a cetățenilor României DEZAPROBĂ HOMOSEXUALITATEA ȘI O CONSIDERĂ IMORALĂ. Sondaje de opinie făcute în vara acestui an, arată că peste doua treimi din cetățenii României au o opinie negativă sau foarte negativă față de homosexualitate. Ca atare, găsim nepotrivit comentariul Dvs la adresa doamnei Turcan. AFR afirmă că autoritățile civile trebuie să încurajeze moralitatea și să o protejeze nu să o descurajeze.

De asemenea, ne exprimăm îngrijorarea față de comentariul Dvs pentru că dăunează libertății de exprimare a opiniilor. Nu e potrivit pentru o personalitate publică să ridiculizeze opiniile cetățenilor, mai ales când ele au de-a face cu subiecte controversate.

Folosesc acest prilej să ridic un alt subiect oarecum similar.
În 2006 AFR a inițiat prima mișcare constituțională cetățenească din istoria României, desemnată să modifice Articolul 48 din Constituția României pentru protejarea instituției căsătoriei. Am strâns 650.000 de semnături în toată țara, dintre care cam 23.000 în județul Dvs. În conformitate cu legile României cele 23.000 de semnături au fost înaintate Primăriei Dvs pentru a fi validate. Primăria Dvs a validat doar aproximativ 17.000 de semnături, cu mult mai puține decât cele 20.000 de care aveau nevoie cetățenii județului Dvs pentru inițierea referendumului constituțional. Liderii județeni ai mișcării constituționale ne-au raportat ostilitate din partea Primăriei orașului Sibiu față de acțiunea noastră și că majoritatea celor 6.000 de semnături respinse au fost invalidate fără temei.

Nu știu dacă Dvs ați fost primarul orașului Sibiu în Decembrie 2006 când aceste evenimente au avut loc. Ne vom interesa însă. În cazul în care ați fost primarul Sibiului atunci, ne exprimăm din nou îngrijorarea față de acțiunile Dvs.

AFR are peste 23.000 de simpatizanți în Județul Sibiu care pot fi mobilizați în acțiuni democratice pentru alegerea sau demiterea oficialităților publice.
AFR va monitoriza declarațiile, acțiunile și aspirațiile Dvs politice, iar dacă va fi nevoie își va mobiliza constituența depinzând de pozițiile Dvs privind familia, moralitatea și valorile.

NICI OBAMA NU AR FI ZIS-O MAI BINE!

Nici chiar Obama nu putea să o zică mai bine ca domnul Iohannis.
Asemenea lui Iohannis, domnului Obama îi place să ofenseze mișcarea profamilie și creștină. Dar problema e mult mai gravă decât scăparea limbii Președintelui României. Suspectăm că declarațiile lui nu au fost scrise de el, ci de consilierii care-l înconjoară. Înclinăm să gândim că domnul Iohannis nu are capacitatea intelectuală să conceapă mesajul într-un mod atât de secular, scris într-un limbaj atât de secular, și folosind o terminologie atât de precisă la adresa oamenilor înțelepți și responsabili. Termenii folosiți de el sunt termenii standard folosiți de grupurile de lobbying și propagandă a homosexualilor occidentali când se lansează împotriva celor care nu sunt de acord cu ei, în principal creștinii, Biserica ori Vaticanul. E rușinos că acest tip de vocabular virulent anticreștin a ajuns la noi prin intermediul Președintelui, o persoană care se declară “creștină”. E rușinos și pentru că domnul Iohannis se identifică ca fiind o persoană de dreapta și aparținând unui partid politic de dreapta.

Domnule Iohannis – mișcarea conservatoare din România vă repudiază.
Nu vă considerăm un adept al conservatorismului politic. Conservatorii prețuiesc religia, valorile creștine, viața copiilor nenăscuți, familia, căsătoria. Declarațiile dvs arată că nu prețuiți aceste valori. Domnul Iohannis are mai multe în comun cu domnul Remus Cernea decât cu creștinii României.

Domnul Iohannis ne amintește că aparține unei minorități religioase dar pare a nu-i împărtăși valorile. Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, e și ea, asemenea domnului Iohannis, luterană. De fapt, e fiica unui pastor luteran din fosta Germanie de Est comunistă unde a crescut. Dar spre deosebire de Președintele german al României, doamna Merkel a fost categorică și consistentă de la început până azi – se pronunță și s-a pronunțat mereu ÎMPOTRIVA căsătoriilor homosexuale, este pro-viață, și a criticat de multe ori experimentele bizare făcute de oamenii de știință pe embrionul uman. În privința valorilor creștine moștenite de la tatăl ei, doamna Merkel a dovedit că are o șiră a spinării.
În contrast, domnului Iohannis pare să-i fie rușine de valorile creștine.
De acum înainte, ne va fi și nouă rușine de el.

Consilierii cu care domnul Iohannis s-a înconjurat, sunt seculariști, unii dintre ei făcând afirmații anticreștine în public. Sunt consilieri de tip soroșist, anticreștini, globalizanți, care disprețuiesc suveranitatea națională și se asociază elitei intelectuale seculariste. Disprețuiesc creștinismul.

Consilierii domnului Iohannis împărtășesc valorile seculare, anticreștine ale Occidentului. Unii dintre ei au ajuns să prindă un curs ori semestru ori masterat la o universitate occidentală (chiar la “Stannford” cum scria, pocit, una din politicienele României al cărei nume nu merită să fie menționat aici), au îmbrățișat ideile bizare ale unor profesori universitari radicali și extremiști occidentali iar la întoarcerea în România au început să ne spună că suntem înapoiați, demodați, intoleranți și înguști la minte. Sunt prozeliți seculariști care fac prozelitism în favoarea secularismului. Uită că, așa cum aminteam mai sus, creștinii i-au asigurat domnului Iohannis poziția pe care o are astăzi. Cu toate astea, printre consilierii lui nu se află niciun crestin. Domnul Iohannis le-a acceptat voturile dar dintre ei nu a pus pe nimeni în funcții importante, nu a numit ambasadori, consuli, ori demnitari creștini care să reprezinte România în instituțiile europene ori internaționale.

LEGIUITORI CREȘTINI TRĂDĂTORI

Dar mai există o problemă. Aceea a politicienilor, legiuitorilor ori judecătorilor creștini care, de dragul puterii, ori din dragoste pentru lume, (asemenea lui Dima din Noul Testament) își abandonează valorile creștine odată ajunși la putere, în Parlament, ori în înaltele dregătorii. Din nefericire, cazuri de genul acesta au fost și încă sunt frecvente în țările occidentale și acum și în România. Îndrăznim să afirmăm că dacă creștinii nu ar fi trecut de partea seculariștilor, astăzi avortul nu ar fi fost transformat într-un drept al omului, iar căsătoriile homosexuale nu ar fi devenit o realitate în multe țări.

În Marea Britanie, David Cameron, care se declară “creștin”, a fost vârful de lance care a legalizat căsătoriile homosexuale. În SUA, judecătorii “creștini” din Tribunalul Suprem au trecut de partea seculariștilor declarând un drept la căsătorii homosexuale. Menționăm și cazul, regretabil, al domnului Ivan Popescu, delegat roman al Ucrainei în Consiliul Europei, care ani la rând a votat în favoarea homosexualilor în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.
Cu sediul la Hliboka (Adâncata) în raionul Cernăuți, domnul Popescu a fost atenționat de către AFR acum câțiva ani asupra gafelor pe care le-a făcut.
Din fericire, domnul Popescu și-a îndreptat purtarea și ulterior și-a afirmat loialitatea față de valorile creștine.

Domnul Iohannis VA TREBUI SĂ ALEAGĂ cu cine vrea să meargă înainte și cu cine vrea să clădească viitorul țării. Dacă îi pasă de ea. Fie că îl construiește cu cetățenii responsabili ai țării, pe care îi numește “fanatici religioși”, fie că va încerca să-l clădească cu cei care ies pe stradă odată pe an, îmbrăcați în costumații bizare și stridente, pe jumătate goi, cu pene în cap, rujați, vopsiți în culorile curcubeului și confuzi privind identitatea sexuală. Cu primii, o societate civilă și o civilizație pot fi clădite. Cu cei din urmă, nu. Primii aduc pe lume copii, îi educă, le dau o viață echilibrată, fiind crescuți de O MAMĂ și UN TATĂ. Cei din urmă, nu aduc pe lume copii și nici nu sunt capabili să le dea copiilor o viață echilibrată.

A lovi în cei responsabili care sunt baza și viitorul țării este un act iresponsabil de o gravitate extremă. Domnul Iohannis a comis acest act.

Da, e posibil ca domnul Iohannis să ne fi păcălit în 2014. Sperăm însă, să fie și ultima oară. Există o expresie plastică în limba engleză care se potrivește acestei situații: “Fool me once, shame on you! Fool me twice, shame on me!”. (“M-ai prostit odată, rușine ție! M-ai prostit a doua oară, rușine mie”).
Este bine, deci, să avem discernământ.

Cine are urechi de auzit, să audă!

SURSA:

http://www.alianta-familiilor.ro/

1 thought on “KLAUS IOHANNIS ȘI DECLARAȚIILE SALE IRESPONSABILE”

  • Domnul Iohannis este doar cu numele “creștin protestant”. El habar nu are că BIBLIA constituie documentul ce a dus la apariția protestantismului acum 499 de ani. Atenție! la 31 octombrie 2017 va fi mare sărbătoare, aniversarea a 500 de ani de când marele reformator Martin Luther a afișat CELE 95 DE TEZE pe ușa Catedralei din Wittenberg prin care se arăta că vânzarea “indulgențelor” este un act contrar Bibliei.

    Dacă președintele Klaus Iohannis zice că este protestant, atunci trebuie să aibă cunoștință și de cele scrise în Biblie despre distrugerea Sodomei și Gomorei. Cum poate să nu țină cont un protestant de ce scrie în Biblie cu privire la relațiile homosexuale?!? Înseamnă că IOHANNIS ESTE UN ATEU și că numai de ochii lumii declară că este și creștin protestant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!