previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

KLAUS IOHANNIS PARȘIVUL ȘI MODUL ÎN CARE A TRĂDAT POPORUL ROMÂN LA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE

KLAUS IOHANNIS MINTE SI TRADEAZA POPORUL ROMAN

Milioane de oameni au stat acasă, boicotând Referendumul pentru Familie, temându-se că infractorul Dragnea și coaliția PSD-ALDE ascund în spatele întrebării de la Referendum lucruri dubioase, că nicidecum votul nu este despre Familie.
Deși niciun politician al USR sau al PNL (partidul lui Iohannis) nu au prezentat vreo dovadă publică că s-ar vota altceva decât modificarea din Constituție privind familia, lucru care ar fi trebuit să aprindă un beculeț în mintea celor inteligenți, majoritatea românilor nu au vrut să voteze de teamă să nu ia țeapă de la Dragnea. Toată această nebuloasă este clarificată însă de prezența președintelui Iohannis la vot. Hai să o traduc pentru toată lumea și să vă demonstrez CUM I-A TRĂDAT IOHANNIS PE ROMÂNI?

CUM A TRADAT KLAUS IOHANNIS POPORUL ROMAN LA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE

(foto: cunoastelumea.ro)

1. Faptul că Iohannis a votat fără să acuze PSD-ul că ascunde lucruri necurate în spatele întrebării din buletinul de vot arată că președintele ȘTIA limpede că Referendumul nu are nimic dubios, iar gestul lui spulberă toată manipularea de pe internet.

2. Faptul că președintele a votat duminică seara, cu câteva ore înaintea închiderii urnelor, arată că A DORIT SĂ-L SABOTEZE și să țină lumea departe de urnele de vot. DE CE? Pentru că votând doar duminică seara, prezența lui nu mai putea aduce prea multă lume la vot. Dacă ar fi votat sâmbătă dimineața, știrea s-ar fi propagat în toată media, românii ar fi aflat și, probabil, mulți dintre cei care aveau dubii să meargă la vot și le-ar fi eliminat și ar fi mers să voteze. Practic, PREȘEDINTELE NU A VRUT SĂ ÎNCURAJEZE PROCESUL DE VOTARE! În realitate, președintele i-a lăsat pe români, până în ceasul al 12-lea, să creadă că Referendumul ascunde o capcană.

3. Pentru a-și salva imaginea, a venit, totuși, la vot, deoarece nu dădea bine ca tocmai el, președintele, să fie împotriva democrației. Dar această prezență nu este decât un exercițiu de imagine, menit să își păstreze alegătorii.

4. Faptul că Iohannis a refuzat să vorbească despre Referendum în toate aceste zile, arată că nu dorea să elimine frica de țeapa lui Dragnea, deși aceasta nu era reală, DOVADĂ CĂ S-A PREZENTAT LA VOT! Dacă ar fi fost cu adevărat ceva dubios, fiți siguri că Iohannis ar fi ieșit în stilul său caracteristic și ar fi șifonat masiv Referendumul, acuzându-i public pe cei din PSD că vor să-i facă pe români să voteze Legile Justiției sau altceva. NU A FĂCUT ACEST LUCRU, pentru că știa că întrebarea este formulată așa deoarece aceasta este formula la care obligă Legea Referendumului.

5. Nu uitați că acest om I-A INSULTAT pe semnatarii inițiativei, TREI MILIOANE DE OAMENI, spunând despre ei că sunt fanatici religioși. Deci Klaus Iohannis și-a arătat din start OPOZIȚIA față de definirea căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE.

6. Ce rezultă de aici? Că IOHANNIS A FOST COMPLICE PRIN NEIMPLICARE la uriașa manipulare care i-a făcut pe români să rateze consolidarea instituției familiei în Constituție. Atitudinea lui și refuzul de a lămuri lucrurile pentru români, de pe poziția de șef al statului, arată dorința sa de a lăsa să funcționeze grotescul manipulării neomarxiste împotriva Referendumului pentru Familie. Tot ce a făcut Iohannis în legătură cu Referendumul se traduce prin TRĂDAREA INTERESULUI ACESTUI POPOR!

În concluzie, oameni buni, România are în președintele Klaus Iohannis unul dintre adversarii familiei “naturale” și un susținător al ideologiilor LGBT. PE MINE M-A TRĂDAT! ȘI PE TINE TE-A TRĂDAT! A TRĂDAT MILIOANE DE ROMÂNI! ESTE UN TRĂDĂTOR! Parșivul Iohannis a dovedit că nu ne reprezintă pe noi, ci interesele altora. Și atunci, cel puțin pe anumite aspecte, cu ce este mai bun Iohannis “Șase Case” decât infractorul Dragnea, care a omorât Referendumul? (Despre Dragnea și omorârea Referendumului citește AICI) Pun pariu că în viitorul nu prea îndepărtat, Iohannis va susține familia homosexuală și aprobarea căsătoriei gay în România!

Și un bonus de final:
La Referendum a votat și un dușman al lui Dragnea, președintele PNL Ludovic Orban, “pentru familie” (după cum a declarat!) dovedind și acesta, prin prezența lui, că ÎNTREBAREA DE LA REFERENDUM NU ASCUNDEA NICIO CAPCANĂ.
Pentru acest gest, liderii pro-homosexualitate din PNL i-au cerut deja capul!

SURSA:
http://www.cunoastelumea.ro/daniel-roxin-parsivul-iohanis-a-votat-duminica-seara-hai-sa-ti-explic-in-ce-fel-te-a-tradat/

AUTOR ARTICOL: DANIEL ROXIN

DANIEL ROXIN

foto: daniel-roxin.ro

2 thoughts on “KLAUS IOHANNIS PARȘIVUL ȘI MODUL ÎN CARE A TRĂDAT POPORUL ROMÂN LA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE”

 • Te-ai gândit vreodată că majoritatea oamenilor care au stat acasă și au boicotat Referendumul, pur și simplu nu vroiau să participe la un act de ură împotriva semenilor lor?

  Fie că îți place, fie că nu, lgbt sunt cetățeni ai țării și merită aceleași drepturi ca și orice alt cetățean. Într-o democrație statul are obligația să apere drepturile tuturor cetățenilor fără să facă discriminare. Doar inculpații sunt persoanele care în urma acțiunilor săvârșite își pierd drepturile.

  • Ze To Zenaida, ai încălcat Regulamentul de postare a comentariilor pe acest blog și din acest motiv am fost obligat să-ți editez așa zisul “comentariu” care de fapt este un off topic (ai idee ce-o fi aia și cu ce se mănâncă?!?). Zi mersi că nu ți-am șters tot ce ai scris. Pentru că este pentru prima dată când postezi pe blogul meu, nu ți-am blocat IP-ul dar te rog să reții că nu va mai exista o a doua oară. Să știi că eu mă țin întotdeauna de cuvânt și aplic dispozițiile Regulamentului când sunt obligat.

   În mod normal, nu mă obosesc să le răspund celor care încalcă Regulamentul acestui blog dar acum voi face o excepție. Sper să nu-mi pierd timpul în mod inutil.

   1. Dacă-ți puneai ochelarii la ochi, ai fi văzut că articolul de mai sus NU ESTE SCRIS ȘI PUBLICAT DE MINE ci este doar preluat pe blogul meu (scrie mare de tot acolo sus: “ARTICOLE PRELUATE” și poți vedea și tu dacă îți iei un binoclu. Poate n-ai înțeles că un articol preluat este doar preluat adică este scris de un jurnalist sau un blogger după care este republicat pe blogul meu (evident, cu precizarea autorului și sursei) dacă eu consider că are valoare și merită. Evident, din moment ce am preluat acest articol, consider că ARE VALOARE ȘI MERITĂ să fie republicat pe blogul meu. Care este problema? Trebuia să te întreb pe tine mai întâi? Nu-ți place articolul?

   2. TEMA REFERENDUMULUI a fost definirea clară a CĂSĂTORIEI în Constituția României adică (pe înțelesul tău ca să pricepi) ridicarea la rang constituțional a articolului 259 alineatul 1 din Noul Cod Civil, respectiv revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituție. Referendumul din 6 și 7 octombrie 2018 N-A AVUT CA TEMĂ LGBT SAU MAI ȘTIU EU CE! Ba da… a avut! în imaginația ta bogată… Referendumul și-a propus doar apărarea/securizarea/protejarea constituțională a definiției căsătoriei naturale ca fiind uniunea liber consimțită dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE. Altă întrebare?

   3. Majoritatea oamenilor care au stat acasă și au boicotat Referendumul pentru căsătorie, n-au participat la Referendum dar nu din cauza urii împotriva cailor verzi pe pereți și nici din cauza “iubirii care nu se votează” sau alte prostii și aberații din astea. ROMÂNII AU STAT ACASĂ ȘI AU BOICOTAT REFERENDUMUL ATÂT DIN CAUZA MANIPULĂRII INFECTE ANTIREFERENDUM PROMOVATE DE MASS MEDIA “PROGRESISTĂ” SECULARISTĂ, CÂT ȘI DIN CAUZA UNEI MIZERABILE PROPAGANDE PROBOICOT LANSATE ÎN SPAȚIUL PUBLIC DE POLITICIENI PLINI DE URĂ CA SĂ LOVEASCĂ ÎN DRAGNEA ȘI ÎN COALIȚIA PSD-ALDE FĂRĂ SĂ LE PESE DE VIITORUL COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI, FĂRĂ SĂ LE PESE DE SOARTA ȘI DESTINUL ROMÂNIEI! REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE A EȘUAT DIN CAUZA TRĂDĂRII TUTUROR PARTIDELOR POLITICE PARLAMENTARE DIN ROMÂNIA ȘI DIN CAUZA COMPORTAMENTULUI PARȘIV AL PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS! Românii au înghițit minciuna ordinară cu “Referendumul lui Dragnea sau Referendumul PSD-ului” și s-au speriat că dacă vor merge la vot, cine știe ce legi ale justiției vor fi trecute pe șest în Constituție sau alte asemenea tâmpenii și povești de adormit copiii. Eșecul Referendumului din 6 și 7 octombrie 2018 este EȘECUL DEMOCRAȚIEI DIN ROMÂNIA! Ia aici și sapă ca să înțelegi exact ce s-a întâmplat și cine sunt VINOVAȚII: https://www.tomisthecat.ro/perdantii-referendumului/

   4. Ai văzut scris vreodată pe blogul meu că persoanele LGBT n-au voie să aibă viața lor privată și drepturile lor elementare care sunt drepturile fundamentale ale fiecărui om? N-ai să vezi niciodată așa ceva pe acest blog decât în căpșorul tău! Unde ai văzut tu vreodată că am contestat că și ei sunt oameni ca și noi??? Ai băut gaz?!? Sunt întru totul de acord că trebuie să ne comportăm civilizat cu aceste persoane dar asta nu înseamnă să fim de acord cu tot ce fac ei (sau cu tot ce au de gând să facă în țara asta) sau te pomenești că vrei să-i promovăm și să facem propagandă în favoarea lor? Încă nu ne-am țăcănit! Mai există și cetățeni români responsabili care se gândesc la viitorul copiilor și nepoților lor. Printre aceștia, mă enumăr și eu. Îți spun sincer că mie mi-e milă de acești oameni care au căzut în aceste deviații comportamentale sexuale și mă rog bunului Dumnezeu pentru îndreptarea lor!
   Să dea Domnul ca fiecare gay să se îndrăgostească cu adevărat de o femeie, să se căsătorească cu ea și să facă cât mai mulți copii cu ea! Acesta este visul meu și rugăciunea mea fierbinte pentru toți homosexualii de pretutindeni! Amin!

   5. Așa cum spui, într-o democrație, statul are obligația să apere drepturile tuturor cetățenilor fără să facă discriminare, INCLUSIV DREPTURILE CREȘTINILOR pentru că după cum ai văzut la Referendum ȘI NOI, CREȘTINII, SUNTEM O MINORITATE ȘI TREBUIE SĂ FIM PROTEJAȚI (suntem doar 21% creștini în România pentru că doar 21% am fost la Referendum și am votat cu DA!) Dacă statul român a semnat Convenția de la Istanbul pentru înlăturarea și combaterea “stereotipiilor de gen” (noțiune nicăieri definită în legislația românească) tot statul român TREBUIE SĂ PROTEJEZE COPIII atunci când la școală sau în liceu, vin transgenderii ȘI LE BAGĂ PE GÂT ÎN MOD ABUZIV “EDUCAȚIA LOR SEXUALĂ” fără să aibă acordul părinților copiilor respectivi, așa cum am auzit că s-a întâmplat deja în țară. Deci apărarea drepturilor unei minorități de un anumit tip (sexuală) nu trebuie să se facă încălcând drepturile altei minorități de alt tip (religioasă). Ești de acord cu acest principiu? Bineînțeles că nu…

   Citește mai jos Regulamentul acestui blog CA SĂ NU-L MAI ÎNCALCI din nou, postând off-topic-uri așa cum ai făcut mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!