previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

KLAUS IOHANNIS “CREȘTINUL” NE-A ADUS “CADOU DE CRĂCIUN” IDEOLOGIA DE GEN CARE VA FI IMPUSĂ ÎN TOATE ȘCOLILE DIN ROMÂNIA DATORITĂ DEMERSULUI SĂU LA CCR

SANTA KLAUS IOHANNIS

Santa Klaus Iohannis a făcut-o lată din nou! De fapt, ne-a făcut-o! Ne-a blagoslovit cu un “cadou de Crăciun” pe care poporul român nu și-l dorea deloc și de care nu avea nevoie. Asta ne mai lipsea! Impunerea predării ideologiei de gen în toate unitățile de învățământ din România adică spălarea creierelor copiilor și nepoților noștri încă din primii ani de școală. Ei vor primi o “aleasă educație” prin care vor fi învățați că un băiat nu este băiat pentru că așa s-a născut ci pentru că așa i-au spus părinții de mic copil, el putând oricând să decidă să se “transforme” în fată. Tot așa, copiii vor fi învățați în școli că o fată nu este fată pentru că așa a creat-o Dumnezeu ci pentru că “așa i s-a băgat în cap de către părinți”, ea putând oricând să se “transforme” în băiat dacă așa are chef și dispoziție. Apoi, din băiat se poate face iar fată și oricând își poate schimba sexul ori de câte ori visează urât noaptea. Cam asta vrea domnul președinte Klaus Iohannis să învețe copiii și nepoții noștri la școală, de asta au ei nevoie ca să ajungă să fie OAMENI ADEVĂRAȚI în viață! Toată această mizerie putea fi prevenită dacă Santa Klaus de România n-ar fi atacat la Curtea Constituțională LEGEA DEJA APROBATĂ DE PARLAMENT PRIN CARE SE INTERZICEA ORICE PROPAGANDĂ ȘI ORICE REFERIRE LA IDEOLOGIA DE GEN ÎN ȘCOLILE, LICEELE ȘI UNIVERSITĂȚILE DIN ROMÂNIA. Chiriașul de la Cotroceni ne-a dovedit încă o dată calitatea sa de CEL MAI MARE IPOCRIT DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI care în loc să apere valorile și principiile creștine, CONTRIBUIE CU TOT CE POATE, PUNÂND UMĂRUL LA DEZCREȘTINAREA, ATEIZAREA, SECULARIZAREA ȘI PRĂBUȘIREA MORALĂ A ROMÂNIEI. Prin acțiunile repetate ale dumnealui, președintele Klaus Iohannis crează toate condițiile pentru distrugerea creștinismului și pentru implementarea unei agende neomarxiste așa zisă “progresistă” impusă de forurile internaționale în țara noastră. Rușine să le fie tuturor așa zișilor “credincioși creștini” români care l-au votat DE DOUĂ ORI pe Klaus Iohannis și care prin votul lor au contribuit și ei la ateizarea și prăbușirea morală/spirituală a României! Din fericire, nu mă număr printre ei iar Klaus Iohannis nu a fost, nu este și nu va fi niciodată președintele meu din simplul motiv că nu mă reprezintă în niciun fel. Cine are un minimum de bun simț și de conștiință creștină, nu-l votează pe Klaus Iohannis! Nu e cazul fanaticilor iohanniști care sunt cu grămada în această țară, inclusiv în foarte multe biserici aparținând diverselor culte creștine. Ți se face rău când vezi câți credincioși au luat plasă cu Iohannis! Problema e că nici măcar nu recunosc că au greșit!

PARTIDUL ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ A REACȚIONAT PROMPT PRINTR-UN COMUNICAT OFICIAL PRIN CARE CONDAMNĂ FAPTUL CĂ LA SESIZAREA PREȘEDINTELUI IOHANNIS, C.C.R. A DECIS CĂ IDEOLOGIA DE GEN ȘI AȘA ZISA “EDUCAȚIE SEXUALĂ” POT FI IMPUSE ÎN TOATE UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI.

COMUNICAT DE PRESĂ

Partidul Alianța Renașterea Națională își arată indignarea față de decizia Curții Constituționale cu privire la declararea neconstituționalității dispozițiilor art. 7, alin. (1), litera (e) din Legea educației naționale nr. 1/2011, care interzice referirea la identitatea de gen în instituţiile de învăţământ, admițând obiecția de neconstituționalitate formulată de Președintele României.

Abordarea și aprofundarea teoriei că genul este un concept diferit de sexul biologic şi că cele două nu sunt întotdeauna aceleaşi în instituțiile de învățământ este continuarea atacului lansat asupra instituției familiei ca parte a revoluției sexuale care are loc în țara noastră, promovându-se astfel în sistemul educațional a acestor teorii false și lipsite de orice fundament științific. Acestea reprezintă o defăimare și o eliminare a legii naturale, singurul punct de reper și conduită încă respectat de umanitate.

Decizia de astăzi a Curții Constituționale nu vine ca o surpriză, ea fiind o constrângere impusă ca urmare a semnării de către România a Convenției de la Istanbul, impunându-se o decizie în favoarea angajamentelor luate de către țara noastră pentru lărgirea drepturilor minorităților sexuale față de care magistrații CCR nu ar fi putut delibera altfel, în acest caz, Convenția, având statutul de lege superioară legilor naționale.

Alianța Renașterea Națională este singurul partid care a luat o poziție publică arătându-și îngrijorarea față de nocivitatea ce o reprezintă implementarea unor astfel de concepte precum ideologia de gen și educația sexuală fără acordul părinților în instituțiile de învățământ, acestea fiind inoportune, iraționale și având ca singur scop pervertirea copiilor țării de la vârste foarte fragede.

Strategia de implementare în plan național al acestor concepte cu efecte dezastruoase CU CONCURSUL PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI și a unor voci progresiste din mediul academic câștigă tot mai mult teren, trebuind combătută și stopată înainte ca efectele ei să fie ireversibile pentru societate.

Alianța Renașterea Națională
17 decembrie 2020

SURSA:

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

SEMNAȚI PETIȚIA “ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU ORELE DE EDUCAȚIE SEXUALĂ ESTE ESENȚIAL!”

Alătură-te ALIANȚEI RENAȘTEREA NAȚIONALĂ!

Alocă câteva secunde pentru a completa formularul de contact:
https://aliantarenastereanationala.ro/contact

Intră în A.R.N. dacă ai ajuns la concluzia că te reprezintă cu adevărat:
https://aliantarenastereanationala.ro/documents/ADEZIUNE%20ARN_COMPLETABILA.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!