previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ISUS DERANJEAZĂ IAR TONI BERBECE EXPLICĂ DE CE

ISUS MERGAND PRIN BISERICA

Am observat și anul acesta că Iisus deranjează maxim un “creștin” pus pe chefuit, pus pe făcut afaceri, pus pe îmbuibarea aferentă Crăciunului. Am vrut să colindăm gratis, fără nicio pretenție financiară sau de vreun fel, doar să cântăm repede două colinde în mai multe fast food-uri aglomerate din București, dar managerii “creștini” ne-au refuzat la fel de dur și aspru ca managerul turc de la o șaormerie foarte cunoscută. Măcar pe turc l-am înțeles, dar voi, românii creștini, ce aveți cu colindele și cu Hristos? Vă irită Hristos la fel de tare cum îi irită pe demoni? Singurii care ne-au primit în localul lor au fost cei de la Starbucks Drive Thru de la ieșirea din București.

S-a reușit în lume performanța ca unii să poată sărbători și ei pe lângă creștini Sărbătoarea Nașterii Domnului fără ca Iisus Hristos să fie pomenit sau să I se aducă slavă. Cum e Coca Cola care scoate tirurile cu Moș Crăciun de la naftalină în fiecare an, iar disprețul lor față de Hristos s-a văzut la Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei și în campania spurcăciunii sexuale pe care o fac peste tot în lume. De Crăciun, unii, care cu nerușinare se pretind creștini, știu doar că se mănâncă și că se bea până patinează ficatul și bila de vinde farmacia Colebil și Triferment mai ceva ca bișnițarii petarde.

Iisus a deranjat acum 2000 de ani când a venit în lume, le-a deranjat afacerile preoților care erau depășiți de binefacerile lui Hristos, de mesele de dragoste pe care le dădea și la câte 15 mii de oameni deodată, erau deranjați de vindecările pe care Iisus le făcea și care scoteau și mai mult în evidență credința moartă a celor de la Templu, lipsită de puterea Duhului. Am observat că și astăzi Iisus deranjează cu câte o minune pe propovăduitorii morți, a căror singură putere e să se urce la un amvon și să îndruge cuvinte moarte.

Iisus a deranjat și acum 2000 de ani pe regele Irod. De fapt în spatele lui era Satana, care Îl ura pe Hristos și-L urăște și azi. Atunci a vrut să-L omoare fizic și în disperarea lui a dat ordin să fie uciși toți copiii născuți în acea perioadă în ultimii doi ani. Azi nu mai are cum să-L omoare, dar măcar se chinuie să-L înlocuiască cu Moș Crăciun, cu “Țața ța, Căpriță Ța” și cu Ursul. Că circ le place maxim românilor, dar colindele despre Hristos irită. Vă mai zic ceva cu durere în suflet, unii Irozi vor ucide și ei azi niște prunci după petrecerile dezmățate de Crăciun, dar acești prunci nici nu vor apuca să vadă lumina.

Lăsați colindătorii să vină și nu-i opriți! Când ei nu se vor mai auzi, vor rămâne doar manelele și cei ca unul colorat pe față care are versuri de genul: “Cu un zâmbet încălcăm legile morale”…

Cu respect creștinesc,
Toni Berbece

AUTOR ARTICOL: TONI BERBECE
SURSA:
https://toniberbece.ro/isus-deranjeaza/

PASTOR TONI BERBECE

ÎN ALTE ȚĂRI SE POATE FACE CEEA CE LA NOI ESTE APROAPE IMPOSIBIL:

Tagged with:

1 thought on “ISUS DERANJEAZĂ IAR TONI BERBECE EXPLICĂ DE CE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!