previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

IOHANNIS IMPOSTORUL, AROGANTUL ȘI FARSORUL ARE UN DISCURS NAZIST, SPUNE MONICA KRUEGER STABILITĂ ÎN GERMANIA

KLAUS IOHANNIS FARSORUL ARE UN DISCURS NAZIST SPUNE MONICA KRUEGER DIN GERMANIA

foto: ro.sputnik.md

”Un individ jenant, incapabil să se bucure că marile instituții internaționale laudă România pentru creșterea economică, sustenabilă, timp de 3 ani consecutivi!”

BUCUREȘTI, 14 noiembrie 2019 – Sputnik, Dragoș Dumitriu.

”Iohannis a venit și ne-a spus că el nu are nimic cu membrii și simpatizanții PSD, că el are ce are cu partidul PSD. Să-l anunțe cineva că un partid nu există fără membrii și simpatizanți!”

Reacția aparține cunoscutei internaute din Munchen Monica Krueger și face referire la un aspect extrem de dureros pentru Germania: nazismul și abordările publice ale acestui fenomen odios.

”Când Iohannis spune, cu un discurs nazist, că vrea ca PSD să dispară, oricât ar încerca să o întoarcă, nu înseamnă nimic altceva decât ce a spus – membrii și simpatizanții de stânga trebuie să dispară!”, explică Monica Krueger.

Internauta stabilită la Munchen spune clar:

”Aceeași abordare a avut-o Hitler la adresa social-democraților, a sindicaliștilor, a evreilor și a comuniștilor din Germania! Istoria stă mărturie! Chiar am ajuns să tolerăm discursurile naziste în țara asta?!? Am ajuns atât de jos ca popor să privim cu admirație spre un asemenea individ?!? PSD-ul cu bune și rele a fost votat de 46% dintre români iar acești români nu există pentru Iohannis!” constată Krueger după conferința lui Iohannis.

Monica Krueger face un rechizitoriu al lui Iohannis, bazat pe date certe, oficiale, sau aprecieri ale instituțiilor internaționale:

– ”Un președinte incapabil să laude realizările palpabile ale unui guvern al României generat de o majoritate parlamentară, aleasă de o majoritate a poporului – cum se poate intitula acest impostor “preşedintele tuturor românilor”?”

– ”Un ipochimen cocoțat în fruntea statului roman, care este incapabil să se bucure că românii o duc ceva mai bine!”

– ”Un individ jenant, incapabil să se bucure că marile instituții internaționale laudă România pentru creșterea economică, sustenabilă, timp de 3 ani consecutivi!”

– ”Un arogant care este incapabil să se bucure că România a avut un succes lăudat de toata lumea când a prezidat Uniunea Europeană”.

– ”Un impostor care-si arogă niște merite la care nu a contribuit cu nimic!”.


– ”Un farsor, care atunci când vine vorba de Schengen și vizele SUA pentru România, ne răspunde cu o șapcă!”

Concluzia Monicăi Krueger este extrem de clară:

”Îmi pare rău, dar, conferința asta de presă a lui Klaus Werner Iohannis nu este altceva decât o jalnică parodie! O BĂTAIE DE JOC la adresa inteligenței oricărui român!”

Reamintim că presa germană l-a făcut praf pe Iohannis, cunoscuta publicație ”Der Spiegel” comentând că ”nu și-a îndeplinit nicio promisiune, a fost un președinte pasiv și nu are curaj să participe la o dezbatere”.

SURSA:
https://ro.sputnik.md/analytics/20191114/28198229/Reactie-din-Germania-despre-Iohannis-Impostor-arogant-farsor-discurs-nazist.html

https://www.facebook.com/monica.krueger.1485/posts/556417081838616

CITEȘTE ȘI ARTICOLUL DE MAI JOS ȘI APOI DECIZI DACĂ MAI VOTEZI CU IOHANNIS:
https://www.tomisthecat.ro/crestini-votati-klaus-iohannis-care-ne-a-dat-cu-flit-considerandu-ne-niste-insecte-care-trebuie-eliminate-din-societatea-romaneasca/

KLAUS IOHANNIS PROMOVEAZA URA INTRE ROMANI SI ARE APUCATURI DE DICTATOR NAZIST

2 thoughts on “IOHANNIS IMPOSTORUL, AROGANTUL ȘI FARSORUL ARE UN DISCURS NAZIST, SPUNE MONICA KRUEGER STABILITĂ ÎN GERMANIA”

  • Nu l-am votat și nu o să-l votez pe KWI… Am o părere bună despre sași, dar KWI a făcut de rușine etnia. Este un individ arogant, gol de orice sentiment, fără empatie, este individul care crede că totul i se cuvine… Ca să fiu elegantă… mă opresc… Nu merită să mă cobor la nivelul lui. Un profesor prost este promovat director, iar un director prost este promovat inspector.

    Mă rog să le dea Dumnezeu mintea cea de pe urmă, românilor, ca să nu-l mai voteze pe… Klaus Werner Iohannis.

  • Mare adevăr… Nu poate suferi țara și poporul român ci doar bogățiile ei, luxul și vacanțele.
    Plătește 3000 de euro în America pe o noapte la hotel… și nu merge singur… Și tot el spune că nu sunt bani pentru pensii și salarii! Este un încrezut și un arogant! Se crede buricul pământului românesc… Vedeți poate faceți ca și cu Ponta care era român, nu neamț.

    Ar fi posibil să conducă Germania un român?!?!?!? Votați: O ROMÂNCĂ!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!