previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ÎNDEMN LA RUGĂCIUNE PENTRU NOI FRECVENȚE FM RADIO VOCEA EVANGHELIEI

RADIO VOCEA EVANGHELIEI BUCURESTI

COMUNICAT

Traversăm o perioadă în care e nevoie de multă putere, călăuzire şi consecvenţă duhovnicească. Să continuăm să le cerem cu credinţă de la Domnul Iisus Hristos, căruia I S-a dat toată puterea în Cer şi pe pământ.
Să lucrăm împreună cu El și pentru El, spre binele acelor mulți care au nevoie de mântuire.

După mai multă vreme de tăcere, ANCOM şi CNA au scos la concurs 39 de frecvențe FM în toată ţara, pentru care s-au înscris mai mult de 60 de societăţi.

Începând cu 17 noiembrie 2015, sunt programate concursurile pentru acordarea licenţelor de emisie pe frecvențele respective.
Radio Vocea Evangheliei va concura luni 23 noiembrie 2015, în jurul prânzului, când va pleda pentru următoarele frecvențe: Bucureşti şi Timişoara (unde se doreşte un program de 24 ore), Baia Mare, Bistriţa, Craiova, Haţeg, Iaşi, Piatra Neamţ, Reşiţa, Sighetul Marmaţiei, Târgovişte, Vaslui!

Să ne rugăm în aceste zile:

– pentru concetăţenii noştri, ca să înțeleagă câtă nevoie au de Evanghelie;
– pentru aceia ce vor reprezenta Radio Vocea Evangheliei;
– pentru modul în care va decide fiecare dintre membrii CNA;
– pentru întărirea unităţii evanghelice şi a capacităţii de a iniţia, întreţine și dezvolta proiecte de impact, precum Radio Vocea Evangheliei.

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru că Îşi va arăta încă o dată planul, dragostea şi puterea! Fie ca voia Lui să fie arătată şi cu acest prilej, iar noi să rămânem ascultători şi dependenţi de El!

Doresc fiecăruia şi tuturor, biruințe duhovniceşti de orice fel, şi bucuria de a împărtăşi Evanghelia la cât mai mulţi oameni, în mod deosebit în timpul sărbătorii nașterii Domnului Iisus Hristos.

Doamne, Te rugăm, binecuvântează România!

Virgil Achihai
Președinte
Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie din România

BISERICA CRESTINA DUPA EVANGHELIE DIN ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!