previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

IMNUL “CU TINE PRIN CREDINȚĂ”

PETRU SI MOMENTUL SAU DE NECREDINTA CAND MERGEA PE APA CU DOMNUL HRISTOS

Întotdeauna mi-au plăcut foarte mult vechile imnuri creștine pe care le consider nemuritoare. Am cântat mulți ani în Corul Bisericii (alcătuit din soprane, altiste, tenori și bași) pe vremea când eram foarte tânăr. M-am gândit să aduc în atenția românilor aceste imnuri minunate pe care voi începe să le promovez cum se cuvine aici pe blogul meu. Mulți dintre voi se vor bucura să-și aducă aminte cu plăcere de imnul “Cu Tine prin credință” iar cei care nu l-au auzit niciodată, au ocazia să-l asculte și să-l cunoască chiar acum. Fiți binecuvântați de Dumnezeu!

Audiție plăcută!

Click pe Partitura muzicală a imnului “Cu Tine prin credință”

Tagged with:

3 thoughts on “IMNUL “CU TINE PRIN CREDINȚĂ””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!