previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

HRISTOS SĂ SE NASCĂ ÎN INIMILE NOASTRE! FIȚI BINECUVÂNTAȚI!

“Căci un Copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat, şi domnia va fi pe umărul Lui;
Îl vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veşniciilor, Domn al păcii!”
(Isaia 9:6)

DUHUL SFANT IN CHIP DE PORUMBEL

Cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, le doresc tuturor prietenilor și cunoscuților, tuturor cititorilor blogului meu, tuturor credincioșilor din toate Bisericile și tuturor românilor de pretutindeni, mult har, pace și binecuvântare din partea Tatălui Ceresc! Să ne bucurăm împreună și să-L slăvim pe Dumnezeu pentru că ne-a dat darul cel mai de preț, pe Domnul Iisus Hristos care a venit pe acest pământ ca să ne răscumpere din felul nostru deșert de viețuire în care trăiam odinioară. Să ne plecăm în genunchi și să ne închinăm înaintea scumpului nostru Mântuitor Iisus Hristos, Părintele și Episcopul sufletelor noastre, singurul Mijlocitor între noi, oamenii păcătoși și Dumnezeu care este Cel în veci de veci sfânt, Cel veșnic închinat, mărit și slăvit.

Fie ca Domnul Iisus să se nască cu adevărat în inimile noastre iar chipul Său să se oglindească în fiecare zi în viețile noastre!

NAȘTEREA LUI HRISTOS SĂ VĂ FIE DE FOLOS!

Cu toată dragostea,
Tomis the Cat – blogger evanghelic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!