previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

HRISTOS A ÎNVIAT DAR NU UITA NICIODATĂ CE A FĂCUT DUMNEZEU PENTRU TINE ȘI PENTRU MINE!

HRISTOS A INVIAT SI MORMANTUL LUI E GOL!

HRISTOS A ÎNVIAT ȘI ESTE VIU ÎN VECII VECILOR!

Este o zi plină de bucurie când ne aducem aminte despre scumpul Mântuitor și Domn Iisus Hristos care a înviat pentru fiecare dintre noi ca să ne răscumpere din felul nostru deșert de viețuire în care trăiam odinioară. Suntem mulțumitori lui Dumnezeu că am reușit să ajungem cu bine până în ziua de azi, că suntem sănătoși și că trăim chiar dacă nu putem să fim împreună cu mulți dintre cei dragi ai noștri cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului. Să nu uităm să ne rugăm în fiecare zi pentru cei care au fost infectați cu noul tip de coronavirus SARS-COV-2 și care suferă chiar în aceste clipe, fiind intubați și ventilați mecanic în secțiile de anestezie terapie intensivă din cauza acestei boli înșelătoare îngăduite de Dumnezeu cu un anumit scop. Să ne rugăm Domnului pentru toți cei care sunt bolnavi, indiferent de suferința lor!

Să nu uităm niciodată că pentru a avea loc Învierea Domnului, a fost nevoie ca mai întâi Domnul Iisus Hristos să treacă prin patimi cumplite, prin răstignire și printr-o moarte lentă și chinuitoare. A trebuit ca Dumnezeu Tatăl Ceresc să jertfească ce a avut mai scump și mai prețios, adică pe singurul Său Fiu, Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos pentru ca astfel, noi să putem să fim răscumpărați și să putem păși pe Calea Mântuirii.

“Căci știți că nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, ați fost răscumpărați din felul deșert de viețuire pe care-l moșteniserăți de la părinții voștri, ci cu sângele scump al lui Hristos, Mielul fără cusur și fără prihană.”

(1 Petru 1:18-19
Biblia Protestantă – Noul Testament – Traducerea Dumitru Cornilescu)

“Ştiind că nu cu lucruri stricăcioase, cu argint sau cu aur, aţi fost răscumpăraţi din viaţa voastră deşartă, lăsată de la părinţi, ci cu scumpul sânge al lui Hristos, ca al unui miel nevinovat şi neprihănit.”

(1 Petru 1:18-19
Biblia Ortodoxă – Noul Testament)

Domnul Iisus Hristos a spus: “EU SUNT LUMINA LUMII!” (Ioan 8:12)

“Eu sunt Lumina lumii! Cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii!”
(Biblia Protestantă – Noul Testament – Traducerea Dumitru Cornilescu)

“Eu sunt Lumina lumii! Cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii!”
(Biblia Ortodoxă – Noul Testament)

Cine Îl are pe Hristos, are viața! Deci nu e nevoie să aduci cu avionul sau cu submarinul lumina de la Ierusalim, nu e nevoie să se pogoare peste noi cine știe ce “lumină sfântă” adusă de oameni pe calea aerului sau a apei, ci este nevoie de un singur lucru: SĂ-L PRIMIM CU ADEVĂRAT ÎN INIMILE NOASTRE PE DOMNUL IISUS HRISTOS CA MÂNTUITOR PERSONAL PENTRU CĂ EL ESTE SINGURA CALE SPRE DUMNEZEU TATĂL CERESC! DE CE VREI SĂ UMBLI ÎN ÎNTUNERIC, OMULE? DE CE NU VREI SĂ-L PRIMEȘTI CU ADEVĂRAT PE HRISTOS CARE ESTE LUMINA LUMII?

Domnul Iisus Hristos a spus: “EU SUNT UȘA!” (Ioan 10:9)

“Eu sunt Uşa! Dacă intră cineva prin Mine, va fi mântuit; va intra şi va ieşi şi va găsi păşune.”
(Biblia Protestantă – Noul Testament – Traducerea Dumitru Cornilescu)

“Eu sunt Uşa! de va intra cineva prin Mine, se va mântui; şi va intra şi va ieşi şi păşune va afla”
(Biblia Ortodoxă – Noul Testament)

Dacă vrei să ajungi în prezența lui Dumnezeu, cu îngerii și cu sfinții, nu încerca să intri pe fereastră ca hoții, nu încerca tot felul de tertipuri care n-au nicio legătură cu ce ne învață Sfânta Scriptură și care sfidează litera și spiritul Evangheliei! INTRĂ PE UȘĂ, OMULE! Primește-L pe Domnul Hristos pentru că El este Calea, Adevărul și Viața! El este Ușa către Raiul lui Dumnezeu Tatăl Ceresc! N-avem nevoie de “icoana – fereastră către Cer” (așa scria pe un site ortodox!) din simplul motiv că Domnul Iisus Hristos a spus “EU SUNT UȘA!”
Dacă Domnul Iisus spune că El este Ușa către Cer, dacă Domnul Iisus spune că El este Lumina lumii, DE CE MAI AI NEVOIE ȘI DE ALTE LUCRURI, OMULE?!? DE CE TE COMPLICI CU LUMÂNĂRI ȘI CU ALTE LUCRURI CARE NU SUNT PERMISE DE SFÂNTA SCRIPTURĂ?!? DE CE ÎȚI RIȘTI MÂNTUIREA SUFLETULUI? DE CE VREI SĂ SCAPI PRINTRE DEGETE INTRAREA ÎN ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU CA SĂ FII FERICIT PENTRU VECII VECILOR?!? DE CE NU-L PRIMEȘTI CU ADEVĂRAT PE DOMNUL HRISTOS? DE CE ÎȚI PASĂ MAI MULT DE CEEA CE VOR ZICE OAMENII, DECÂT DE CEEA CE ZICE DUMNEZEU? DE CE NU CITEȘTI BIBLIA – SFÂNTA SCRIPTURĂ? DE CE NU APLICI ÎNVĂȚĂTURILE EVANGHELIEI ÎN VIAȚA TA ȘI DE CE ASCULȚI MAI MULT DE OAMENI DECÂT DE DOMNUL? DE CE TE RUȘINEZI DE NUMELE DOMNULUI DUMNEZEU CARE ȚI-A DAT VIAȚA ȘI TOT CE AI NEVOIE ȘI CARE VREA BINELE TĂU VEȘNIC?

Trebuie să alegi între Bine și rău, între Lumină și întuneric, între Viață și moarte, între Rai și iad! Ai fost înzestrat cu voință. Ia chiar acum decizia vieții tale!

Cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului, îți doresc un Paște fericit și binecuvântat dar ca să fie fericit și binecuvântat, este absolut obligatoriu ca mai întâi să-L primești cu adevărat pe Hristos ca Domn și Mântuitor al sufletului tău. Nu există altă cale ca să fii fericit și mântuit!

NU AMÂNA! Azi e șansa ta!

ÎNVIEREA LUI HRISTOS SĂ ÎȚI FIE DE FOLOS!

Cu toată sinceritatea,
Tomis the Cat – blogger evanghelic

FELICITARE HRISTOS A INVIAT!

Te invit cu drag să vezi un videoclip excelent realizat prin care vei înțelege mai bine ceea ce a făcut Dumnezeu Tatăl Ceresc pentru tine și pentru mine. A sacrificat ce a avut mai scump…

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!