PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

FAMILIA BODNARIU REÎNTREGITĂ PRIN HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ DEFINITIVĂ

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

O veste excepțională! Printr-o decizie a justiției norvegiene, familia Bodnariu a fost reîntregită. Toți copiii familiei se vor întoarce alături de mama și tatăl lor după o luptă cruntă care a durat câteva luni. Este o cauză pentru care a militat și Antena 3 dar și telespectatorii acestui post de televiziune. Vă amintiți Petiția în favoarea familiei Bodnariu care a devenit cea mai semnată petiție din istoria Norvegiei! Meritele sunt în egală măsură ale europarlamentarilor români dar și ale parlamentarilor din Comisiile de politică externă. Liberalul Cristian Bușoi în Parlamentul Europei a avut poziții tranșante pe tema abuzurilor la care a fost supusă familia Bodnariu. La fel, senatorul social-democrat Titus Corlățean a vizitat Norvegia în încercarea de a găsi soluții pentru drama prin care au trecut părinții și cei cinci copii Bodnariu.

Cazul familiei Bodnariu ar putea schimba chiar legile la nivelul întregii Europe în urma unei Moțiuni susținute de trei parlamentari români: Ben Oni Ardelean, Titus Corlățean și Viorel Riceard Badea. Comisia pentru Afaceri Sociale, Sănătate și Dezvoltare Durabilă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a decis elaborarea unui Proiect care să aducă modificări substanțiale în astfel de spețe. Acesta vizează asigurarea unui echilibru între interesul superior al copilului și necesitatea de a menține familiile unite. Raportul va examina în ce măsură acțiunile abuzive din ultimii ani ale serviciului social de protecția copilului din Norvegia, sunt compatibile cu standardele Consiliului Europei.

Jurnalistul Mihai Gâdea a declarat următoarele:

“În aceste minute, mă gândesc și la toți cei care au încercat să trimită în derizoriu cazul Bodnariu, spunând că… cine știe ce o fi făcut familia Bodnariu?!? or fi făcut ei ceva ca să merite acest abuz… Pentru toți cei care au încercat să cauționeze, să spună că de fapt e în regulă să iei copiii unei familii, având date clare că nu exista niciun motiv, nu se comisese niciun abuz, aș vrea ca astăzi SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE FAMILIEI BODNARIU! Mi-aduc aminte de nume sonore ale presei din România care încercau să ne explice faptul că e foarte bine că le-a luat copiii și așa ar trebui să fie și în România… Cei care au în sânge stalinismul și cei care cred că e ceva bun în a lua copiii unei familii, probabil că se știu singuri în momentul de față și sunt devoalați în toată micimea lor. Pentru noi toți ceilalți care ne bucurăm de acest caz, cred că e foarte important SĂ-I MULȚUMIM LUI DUMNEZEU că s-a reușit acest lucru și să felicităm familia Bodnariu că nu s-a oprit în această bătălie.”

Analistul politico-militar Radu Tudor a precizat:

“Emoția personală nu poate fi dată la o parte într-un astfel de moment.
Ca jurnalist, trebuie să fii rece la evenimente de genul acesta dar când vine vorba de o familie, e o trăire emoțională foarte intensă. […] Noi cei de la Antena 3 am trăit la maximum aceste evenimente și ne-am implicat personal. Vreau să spun atât: este probabil pentru prima oară după decembrie 1989 când trei instituții fundamentale ale unei democrații și anume: PRESA, POLITICIENII ȘI BISERICILE REUNITE luptă pentru o cauză nobilă și au un mare succes. […] ESTE PENTRU PRIMA OARĂ CÂND CREȘTINII PENTICOSTALI, BAPTIȘTI, ADVENTIȘTI, ORTODOCȘI, CATOLICI, S-AU REUNIT PENTRU A SALVA COPIII UNEI FAMILII ȘI PENTRU A-I ADUCE LÂNGĂ MAMA ȘI LÂNGĂ TATĂL LOR! Acest lucru pentru mine este un semnal absolut extraordinar! Faptul că niște oameni sub simbolul valorilor creștine de tip occidental – libertate, democrație, prețuirea valorilor familiale – au făcut un efort imens… Să nu uităm că au fost peste 30 de orașe unde s-a protestat!
De la București până la Washington, de la Lisabona până la Roma, ABSOLUT PESTE TOT AU EXISTAT PROTESTE!!! Și genul acesta de efort întrunit – PRESĂ, POLITICIENI, BISERICĂ – pot să ducă și pe viitor la stoparea unor abuzuri! Se întâmplă și în România abuzuri și poate că acest prim și extraordinar exercițiu emoționant pe care îl face această tripletă fundamentală pentru garanția libertății într-un stat, ar trebui s-o permanentizeze împotriva altor abuzuri în România și în alte locuri din Europa.”

Jurnalistul Mihai Gâdea a mai adăugat:

“Vreau să mai spun doar un singur lucru… Lui Ben Oni Ardelean, lui Radu Tudor, familiei Bodnariu și mie, NI SE SPUNEA ÎN PERMANENȚĂ CĂ ESTE IMPOSIBIL, CĂ NIMENI NU CÂȘTIGĂ ÎMPOTRIVA BARNEVERNET! NI S-A SPUS ÎN PERMANENȚĂ PE TOATE CĂILE, PE TOATE CANALELE, CĂ NU EXISTĂ NICIO ȘANSĂ! Ni s-a spus să nu ne încăpățânăm, să nu facem din cazul Bodnariu o obsesie PENTRU CĂ NU EXISTĂ NICIO ȘANSĂ!!! Și vreau să subliniez ceea ce a spus Radu Tudor că în momentul de față, toate aceste forțe reunite și desigur, AJUTORUL LUI DUMNEZEU CARE E FUNDAMENTAL ÎN ACEASTĂ CHESTIUNE CA ȘI ÎN TOATE CELELALTE, toate aceste lucruri au făcut ca acest imposibil să devină posibil! Ceea ce se întâmplă în aceste momente este un lucru foarte rar, această instituție Barnevernet pierde în foarte puține ocazii… Erau șanse minime… În momentul acesta, TOȚI CEI CINCI COPII SUNT REDAȚI FAMILIEI BODNARIU! Acest lucru reprezintă dovada clară că în momentul în care oamenii buni, oamenii care au convingeri, oamenii care înțeleg cauzele mari, POT SĂ FACĂ DIN IMPOSIBIL, POSIBIL, desigur, lucrul acesta, întâmplându-se în mod fundamental CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU! […] Cred că exemplul familiei Bodnariu și modul cum se pot schimba lucrurile în momentul în care se reunesc presă, oameni corecți în politică, societate civilă, oameni care cred în aceste cauze, LUCRURILE SE POT SCHIMBA și să dea Dumnezeu să avem multe astfel de situații similare în care să ne bucurăm. […] Cred că sfârșitul acestei instituții staliniste (Barnevernet) sper să fie aproape, m-aș bucura mult ca acest lucru să se întâmple.”

SURSA:

http://live.antena3.ro/

SECVENȚE DIN REPORTAJUL BBC DESPRE DRAMA FAMILIEI BODNARIU CARE A FOST DESPĂRȚITĂ DE CEI 5 COPII PRINTR-UN ABUZ MONSTRUOS AL AUTORITĂȚILOR NORVEGIENE ATEISTE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!