PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

FAMILIA BODNARIU CU CEI CINCI COPII AU VIZITAT BISERICA FILADELFIA ÎN BUCUREȘTI, ROMÂNIA

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

Slăvit să fie Dumnezeu pentru bunătatea și dragostea Sa! Dacă mi-ar fi spus cineva acum câteva luni că Marius și Ruth Bodnariu vor veni împreună cu cei cinci copii în România, aș fi crezut că este doar un vis frumos.
Acum vedem că acest vis s-a împlinit și această familie este complet reîntregită printr-o minune pe care numai Domnul a putut să o facă.
Biblia spune că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu (Romani 8:28).

Marius și Ruth Îl iubesc pe Domnul și-i iubesc mult pe cei cinci copii. Veți vedea cât sunt de fericiți în materialul video de mai jos. Familia Bodnariu a vizitat recent Biserica Filadelfia din București, România, unde s-au bucurat împreună cu toți credincioșii.

Bunul Dumnezeu să-i binecuvânteze și să-i ajute să-și revină complet după nenorocirea care se abătuse de luni de zile peste ei din cauza autorităților norvegiene care le-au produs atât de multă suferință. Iată că postul și rugăciunile tuturor creștinilor n-au fost în zadar! Am văzut cu ochii noștri puterea lui Dumnezeu și nici măcar vrăjmașii nu mai au ce comenta, au rămas cu toții de rușine în răutatea și ticăloșia lor. Nu sunt în stare să le ceară iertare lui Marius și Ruth pentru toate jignirile și calomniile mizerabile cu care au lovit în această familie creștină. Nu sunt în stare pentru că sunt oameni fără Hristos și fără Dumnezeu, incapabili să simtă durerea și suferința semenilor lor care au fost atât de greu încercați.

Să-i urmărim împreună și să ne bucurăm și noi cu ei, să-L lăudăm pe Domnul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!