previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

FAMILIA BODNARIU A RENUNȚAT DEFINITIV LA NORVEGIA ATEOCRATĂ ȘI A DECIS SĂ RĂMÂNĂ ÎN ROMÂNIA

FAMILIA BODNARIU RENUNTA LA NORVEGIA ATEOCRATA SI RAMANE DEFINITIV IN ROMANIA

(foto: NewsNet Creștin)

Uff… Mi s-a luat o piatră de pe inimă!!!!! Zile întregi am stat cu sufletul la gură și m-am întrebat unde sunt Marius și Ruth Bodnariu împreună cu copiii lor?!? Știam că se află cu toții în vacanță în România dar mă îngrijoram ca nu cumva să facă greșeala catastrofală să se întoarcă înapoi în Norvegia.
Ar fi fost ca și când ai fi reușit să pleci din fostul lagăr sovietic spre libertate după care ți-ar fi venit ideea sinucigașă să te întorci înapoi în “raiul” comunist din care abia ai scăpat ca prin minune. Acum asistăm la o răsturnare de situație în lumea în care trăim. VOM AJUNGE SĂ FUGIM DE STATELE UNITE ȘI DE EUROPA OCCIDENTALĂ, SPAȚII GEOGRAFICE AȘA ZIS “LIBERE”!!!!! Nu credeți că așa va fi?!? Credeți că spun prostii?!? Mai stăm de vorbă peste vreo zece, douăzeci sau treizeci de ani dacă Domnul va îngădui să trăim până atunci…

În ultimele luni de zile, am auzit tot timpul că Norvegia este o țară nefrecventabilă… Eu zic că Norvegia nu este o țară nefrecventabilă ci este cu mult mai mult decât atât! NORVEGIA ESTE IADUL PE PĂMÂNT!!! NORVEGIA ESTE ȚARA DE CARE TREBUIE SĂ FUGĂ TOȚI OAMENII DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI!!! DACĂ VREI SĂ ÎȚI DISTRUGI COMPLET VIAȚA, DU-TE ÎN NORVEGIA! CINE VREA SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ COPII, SĂ SE DUCĂ ÎN NORVEGIA! VREI SĂ AJUNGI LA PUȘCĂRIE, DU-TE ÎN NORVEGIA! Aceasta este realitatea dură și crudă cu care se confruntă atâtea mii și mii de familii distruse care și-au pierdut copiii într-un mod stupid și care riscă să se trezească la închisoare pentru că au dat o palmă la fund unui copil rebel și smintit care le mănâncă sufletul părinților și nu-i ascultă. Fiecare dintre noi am fost copii și am primit o palmă la fund (chiar și una peste cap sau peste ochi!) ca să nu mai zic câte jordii (nuiele) am încasat (și acum țin minte ce rău mă usturau, mai ales că era vară și purtam pantaloni scurți și tricou cu mâneci scurte!) Se pare că aceste corecții au fost foarte utile și mi-au folosit în viață și așa se explică faptul că n-am ajuns să beau, să mă droghez, să umblu vagabond, să fac rele și să ajung prin pușcării… Acum s-au schimbat vremurile și se folosesc alte “metode” și de-aia sunt atâția drogați, bețivi, curvari, violatori, pedofili, criminali odioși care își omoară părinții care le-au dat viață… România este o țară distrusă de imoralitate și corupție, o țară care întoarce spatele Domnului nostru Iisus Hristos, o țară care se află în plin proces de secularizare/ateizare.

CEA MAI MINUNATĂ VESTE! AM PLÂNS DE BUCURIE! FAMILIA BODNARIU S-A DECIS SĂ NU SE MAI ÎNTOARCĂ ÎN NORVEGIA ȘI SĂ SE STABILEASCĂ ÎN ROMÂNIA!!! SLĂVIT SĂ FIE DOMNUL CARE I-A SALVAT!

În sfârșit, bunul Dumnezeu a lucrat și i-a convins pe Marius și Ruth Bodnariu SĂ RENUNȚE DEFINITIV LA NORVEGIA ATEOCRATĂ ȘI SĂ SE STABILEASCĂ ÎN ROMÂNIA! Nu mai contează că au lăsat totul acolo, important este că au scăpat din ghearele monstrului norvegian ateocrat! AU SCĂPAT DE IAD!!!

Vă invit cu drag să citiți Comunicatul familiei Bodnariu și să vă bucurați:

COMUNICAT OFICIAL: DECIZIA FAMILIEI BODNARIU

Dragii noștri,

Cu o inimă recunoscătoare și plină de mulțumire față de Dumnezeu și față de dumneavoastră, vă aducem la cunoștință că ne-am hotărât să ne stabilim în România.

După întoarcerea copiilor, mai cu seamă în ultima vreme, am încercat să ne găsim intimitatea, liniștea și pacea în familie prin a părăsi Naustdal și a vizita România. Considerăm deja aceasta ca pe o reușită din mai multe motive, ceea ce ne-a determinat să luăm decizia de a rămâne în România.

Ne pare rău că nu am reușit să comunicăm mai mult până în prezent, dar am considerat potrivit să așteptăm mai întâi o reacție din partea oficialităților din Naustdal la scrisoarea de înștiințare pe care am trimis-o în urmă cu câteva zile. Acum observăm că atenția este deturnată de alte știri, așa că ne simțim liberi să anunțăm și în mod public această schimbare. Sperăm ca în continuare să găsim înțelegere din partea dumneavoastră, deoarece până când ne vom găsi un loc unde să ne stabilim reședința, ne este greu să onorăm invitațiile și vizitele.

Legat de cazul cu poliția, dorim să facem câteva clarificări: nu este un caz nou, este același caz început în Noiembrie 2015. Nu sunt date sau dovezi noi și cu toate acestea, ne surprinde decizia oficialilor de a continua acest caz într-o astfel de manieră.

Ne punem nădejdea în Dumnezeu și in biruința definitivă pe care El o dă.
Ne rugăm ca Dumnezeu să ne dea călăuzire, protecție și înțelepciune și să vă binecuvânteze pe toți!

Cu dragoste,
Marius, Ruth și copiii.

SURSA:

http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/08/comunicat-oficial-familiei-bodnariu-s.html

http://bodnariufamily.org/bodnariu-family-case-updates/comunicat-oficial-decizia-familiei-bodnariu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!