previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

EXPLICAȚIE PE ÎNȚELESUL COPILULUI MIC CU PRIVIRE LA ÎNTREBAREA PUSĂ LA REFERENDUM CA ROMÂNII SĂ NU AIBĂ SCUZA CĂ N-AU ÎNȚELES

AVOCAT ANA CORINA SACRIERU

Avocat Ana Corina Săcrieru: Întrebarea la care suntem chemați să răspundem la acest Referendum este O ÎNTREBARE STANDARD stabilită prin legea cadru de organizare a oricărui Referendum la noi în țară, lege care este din anul 2000 din timpul regimului Emil Constantinescu. Aceeași întrebare va fi pusă ORI DE CÂTE ORI VOM AVEA VREODATĂ UN REFERENDUM indiferent cine îl va organiza și la inițiativa cui va fi el organizat!!!

Referendumul NU ESTE AL NICIUNUI PARTID POLITIC. Referendumul este AL POPORULUI ROMÂN! Referendumul ca instituție constituțională este reglementat la articolul 2 din Constituție, articol care se numește “SUVERANITATEA”. Referendumul unui popor este expresia suveranității sale iar în această materie a căsătoriei, a familiei, Curtea de Justiție a Uniunii Europene a consacrat inclusiv anul acesta prin Decizia pe care a pronunțat-o în cauza Coman contra României, a reiterat suveranitatea dreptului național în ceea ce privește definirea căsătoriei.

Așadar, vorbim despre un Referendum inițiat de 3 milioane de cetățeni, depus ca inițiativă cetățenească pe vremea unei guvernări ALTA DECÂT CEA A ACTUALULUI PARTID DE GUVERNĂMÂNT PSD, continuat cu demersuri PE PARCURSUL A APROAPE TREI ANI (mă refer la procedura respectivă) și iată-ne ajunși astăzi în fața organizării lui propriu-zise de către Guvernul României așa cum arată el astăzi.

A spune că acest Referendum ar trebui boicotat ESTE UN ATENTAT GRAV LA REGIMUL CONSTITUȚIONAL ȘI LA DEMOCRAȚIE.

Reporter: Suntem în anul Centenarului și românii sunt chemați la un Referendum.
De ce trebuie să voteze românii la acest Referendum?!?

Avocat Ana Corina Săcrieru: Este cea mai frumoasă paradigmă în care putem privi acest Referendum, aceea în care el se realizează în anul Centenarului, un an în care prea puține lucruri s-au făcut ca să marcheze acest eveniment, un an în care după părerea noastră doar două evenimente marchează Centenarul: sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului și acest Referendum. Ori dacă noi ne lăsăm pătrunși și ni se mișcă inima la această lucrare extraordinară pe care a făcut-o Dumnezeu cu noi în anul Centenarului, atunci AR TREBUI SĂ DĂM MĂSURA CREȘTINĂTĂȚII DIN SUFLETUL FIECĂRUIA DINTRE NOI, SĂ VENIM LA ACEST REFERENDUM ȘI SĂ VOTĂM POTRIVIT CONȘTIINȚEI NOASTRE.

În funcție de ce vom vota noi la Referendum, în funcție de numărul în care vom merge la acest Referendum, copiii noștri vor învăța în continuare că IUBIREA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE ESTE ACEEA CARE MIȘCĂ LUMEA ȘI NAȘTE COPII ȘI DUCE POPORUL ROMÂN MAI DEPARTE sau dimpotrivă, toate noțiunile de ideologie de gen DEJA PĂTRUNSE ÎN MANUALELE ȘCOLARE (manual de clasa a treia, manual de clasa a cincea, manual de clasa a șaptea) în care copiii noștri sunt învățați noțiuni de ideologie de gen, în care copiilor noștri LIPSIȚI DE DISCERNĂMÂNT li se prezintă ființa umană ca fiind ceva relativ, ca fiind ceva fluid, din care poate tranziționa de la un gen la altul. Acest mod de a-ți “educa” generația următoare poate produce prejudicii pe termen lung.

De venirea noastră la acest Referendum, de răspunsul pe care îl dăm, de cât de mulți vom fi (trebuie să fim ȘASE MILIOANE DE OAMENI ca să treacă acest Referendum!), de toate aceste aspecte depinde direct viitorul copiilor noștri și al poporului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!