previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

EXISTĂ RISCUL SĂ SE INSTAUREZE O DICTATURĂ NAZISTĂ ÎN ROMÂNIA?

KLAUS IOHANNIS SI PERICOLUL INSTAURARII NAZISMULUI IN ROMANIA

(foto: gazetadeinformatii.ro)

O dictatură „nazistă” în România?!? Referitor la rezultatul alegerilor, iniţial am fi dorit să facem un articol în care să atacăm cei doi candidaţi rămaşi şi să estimăm că majoritatea conservatorilor vor boicota aceste alegeri. Ca urmare a unui articol din ziarul “Cotidianul” numit „Un delir nazist”, cât şi atitudinii manifestate de U.S.R. în ultimele zile, ne-am decis să publicăm o poziţie total diferită. Vă recomandăm să citiţi şi articolul gazetarului Sorin Roşca Stănescu „Klaus Iohannis nu este nazist” pentru a înţelege direcţia abordată în continuare.

Constatăm că astăzi ne aflăm în pragul unei adevărate dictaturi „naziste”, pe care mulţi sunt pregătiţi să o primească cu braţele deschise.

Președintele Iohannis, succesorul “în drepturi” al naziștilor din România

Legătura între preşedintele în exerciţiu, Iohannis şi nazism, nu mai poate fi negată de către nimeni, deoarece ea se bazează pe o hotărâre a justiţiei din Sibiu.

Astfel, în 2007, Klaus Iohannis, aflat în fruntea “Forumului Democrat al Germanilor din România” (o organizaţie ce doreşte să reprezinte germanii din România, similară cu U.D.M.R.), prin implicarea unor politicieni români precum Adrian Năstase și mai târziu, Victor Ponta, a preluat drepturile patrimoniale ale unei organizaţii naziste.

Această poveste începe în 27 februarie 2007, când Hans Klein (preot evanghelic și consilier local), în calitatea de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a chemat în judecată municipiul Sibiu, reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful F.D.G.R. la nivel național!).

Domnul Hans Klein a revendicat pentru F.D.G.R. calitatea de succesor patrimonial al Grupului Etnic German, iar prin sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, instanţa a recunoscut această calitate. Klaus Iohannis, preşedintele naţional al organizaţiei și primar al Sibiului, nu a atacat sentinţa din partea municipalităţii, astfel încât sentinţa a rămas definitivă. Astfel, o organizaţie nazistă de drept public, înfiinţată ca urmare a Dictatului de la Viena şi desfiinţată prin Convenţia de Armistiţiu şi Tratatul de Pace odată cu anularea Dictatului de la Viena, a ajuns să aibă succesor.

Nu este Fake News… o organizație nazistă

Legătura lui Klaus Werner Iohannis cu nazismul nu este Fake News. ONG-ul pe care el îl conducea, a solicitat succesiunea unei organizaţii naziste înfiinţate ca urmare a Dictatului de la Viena. Ar mai fi de adăugat că Grupul Etnic German a fost desfiinţat ca urmare a Convenţiei de Armistiţiu şi a Tratatului de Pace de către regele Mihai I prin decret regal.
Domnul Iohannis a pus România în situația de a încălca două tratate fundamentale.

Mai multe Informații aici: Grupul Etnic German la 70 de ani

Primul motiv de îngrijorare deja există, am putea să spunem, noroc că Iohannis este unul singur şi n-are nici un fel de hitlerjugend (tineret hitlerist) care să mărşăluiască alături de el. Dacă PNL-ul este un partid democratic despre care nu am avea motive de îngrijorare că ar cocheta cu totalitarismul, totuși lucrurile se schimbă când ajungem la #Rezist şi USR…

Idei năstruşnice marca haștag Rezist. O nouă dictatură totalitară în România.

Modul în care membrii şi simpatizanţii USR au reacţionat la predictibila lor înfrângere în alegerile prezidenţiale ar trebui să constituie un semnal de alarmă pentru orice persoană raţională. În loc să fie mulţumiţi pentru onorabilul loc 3 pe care USR-ul l-a obţinut, aceştia s-au dezlănţuit într-o campanie plină de ură îndreptată împotriva oricui, mai puţin USR.

Adio, dreptului de a alege şi de a fi ales!

Astfel, Theodor Paleologu a fost acuzat că a „furat” voturile USR, la fel şi ceilalţi candidați, toți au fost cuprinşi într-o schemă conspiraţionistă în care toţi ar fi „ciuma roşie”. Logica lor e simplă, chiar foarte simplă: dacă nu eşti cu Barna, eşti plătit de PSD! Acest mod de gândire este extrem de periculos, domnul Paleologu nu avea nici o datorie faţă de USR, era dreptul lui de a alege şi de a fi ales.

Problema poate fi pusă şi invers: de ce USR-ul nu l-a susţinut pe Theodor Paleologu?
De ce USR-ul nu l-a susţinut de la început pe Iohannis şi atunci nu mai exista un tur doi?
Așa putem spune și: „aroganța lui Barna ne-a adus aici!”.

Vorbim de un drept fundamental: „dreptul de a alege şi de a fi ales”.
Fiecare dintre cei 14 candidaţi și-a exercitat acest drept în calitate de cetăţean român și orice discuţie pe acest subiect este ridicolă. Într-o democrație solidă, astfel de drepturi fundamentale trebuie înţelese şi asumate de toată lumea.

Ideea că dacă nu eşti USR şi #Rezist eşti „duşman al poporului”, a răbufnit de mai multe ori în timpul protestelor, atunci când diverse grupuri şi-au manifestat opoziţia faţă de politicile USR. Rând pe rând, protestele s-au subţiat, mai multe grupuri retrăgându-se din Piaţă, cei mai mulți făcând acest lucru cu ocazia Referendumului pentru definirea corectă a căsătoriei.

Mai mult, avem mai multe incidente în care grupuri de protestatari au fost atacate: grupul de protestatari cu bannerul cu Iisus, grupul de protestatari cu bannerul în care solicitau A.N.A.F. să trateze la fel firmele româneşti ca şi pe cele străine, grupul de protestatari împotriva băncilor străine care nu-şi plătesc taxele.

Adio, libertatea presei!

Extrem de ciudat este atacul lansat împotriva unor televiziuni precum Digi24, respectiv împotriva unor ziarişti precum Moise Guran sau CTP, care s-ar face vinovaţi că nu l-au susţinut pe Barna. Toţi cei care nu l-au susţinut pe față pe Barna, au fost acuzaţi că fac „jocuri ciudate”, cei de la Rise Project au fost chiar învinuiți direct că s-au vândut PSD. Rise Project a făcut împotriva mafiei din PSD mai mult decât a făcut #Rezist și USR în 1000 zile de protest, şi totuşi cum au mişcat în front, cum au fost puşi la zid.

Televiziuni care ar trebui închise!

Jurnalistul Mălin Bot ne oferă o perspectivă inedită asupra mentalităţilor progresiste, în calitatea sa de jurnalist cu experiență, ne-a prezentat o scurtă listă de televiziuni anti-Barniste care ar trebui închise. Acestea sunt: Digi24, B1 Tv, Realitatea, Antena 3. Conform lui Mălin Bot, aceste televiziuni sunt vinovate că 10 milioane de cetăţeni au stat acasă în loc să-l voteze pe Barna! Culmea logicii, cele 10 milioane de cetăţeni care au boicotat alegerile, reprezintă majoritatea, cine atunci ar mai fi „poporul” care conform lui Mălin Bot ar trebui să judece televiziunile?

minutul 42.16: “acestea (televiziunile) toate ar trebui desființate”

Dacă progresiştii ajung la putere, ne putem aştepta să existe măcar o încercare în această direcţie.

Partide care trebuie desfiinţate!

În cercurile #Rezist, USR, Plus, există deja o listă „neagră” de partide care ar trebui desfiinţate, acestea sunt: PSD, ALDE şi PMP. Primul lucru pe care naziştii dar şi comuniştii l-au făcut când au luat puterea a fost să interzică partide, în Germania a fost Partidul Socialist Democrat German (21 iunie 1933) iar în România P.N.L. şi P.N.Ț. (29 iulie 1947)

Istoria ne învaţă că a interzice ceva nu este întotdeauna cea mai bună soluţie, comuniştii dar şi naziştii au prosperat şi s-au întărit în popularitate în perioada în care au fost interzişi!
La rândul lor au interzis partide fără a putea să le scoată în afara istoriei. Apare întrebarea: dacă începem (cum vrea „piaţa” sau „mulţimea”) să interzicem 2-3 partide, cine ne va garanta că se vor opri aici?!?!? Ce va urma după furia inițială cu expresia scârboasă (vezi plăcuța suedeză) la adresa PSD???

TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI

Adio „libertate de exprimare”!

Cine urmăreşte site-urile conservatoare americane ştie că de circa 2-3 ani în SUA şi Marea Britanie s-a lansat ideea că: „free speech”, adică libertatea cuvântului, nu înseamnă „propaganda fascistă” sau “supremația albă”. Asta înseamnă mai tot ce nu convine extremei stângi, cu numeroase proteste în care se cere interzicerea unor vorbitori etichetaţi pe „internet” ca „rasişti” sau „misogini”.

Ideea progresistă este că anumite discursuri nu trebuie „tolerate”. La noi, formatorii de opinie Rezist precum: Vocea Străzii (Fieger Savulescu) sau Mălin Bot îşi sfătuiesc abonaţii ca atunci când întâlnesc online persoane care au păreri contrare să-i raporteze şi să-i blocheze.
Asta dacă cineva se întreabă de ce atât de multe conturi conservatoare au fost închise recent.

În Piaţa Victoriei dacă mergi să protestezi PE ALTE SUBIECTE, pentru neamul românesc, sau corporațiile străine să îşi plătească taxele şi impozitele, eşti dat imediat afară!

TAKE IONESCU - STRADA NU E TARA!

ANAF, de ce pentru străini ești SOARE si pentru români ești FURTUNĂ?

Toate acestea denotă un regim de cenzură care ar putea fi instalat în România de către o viitoare coaliţie PNL-USR-Rezist, post anticipate. În concepţia #Rezist, libertatea de exprimare există doar pentru a aduce osanale lui Cioloș, Barna și Iohannis, şi eventual pentru a lansa expresia scârboasă (vezi plăcuța suedeză) la adresa PSD. Pentru progresiști, libertatea cuvântului NU include să-l ataci pe Barna, cum au făcut ziariştii de la Rise Project, sau să-l critici pe Iohannis, cum facem noi.

„10 august” – noua revoluție

Dacă avem o mişcare revoluționară trebuie să avem şi o „revoluţie” – aceasta este tulburătoarea dimensiune cosmică pe care reprezentanţii USR şi protestatarii Rezist o acordă incidentelor din 10 august. Aceştia asociază protestul din 10 august cu Mineriadele sau chiar cu Revoluţia din 1989, pagina de Facebook “Vocea Străzii” ne tot reaminteşte că „ei” au suferit „pentru noi”, stând în stradă 1000 de zile şi primind bastoane şi gaze de la jandarmi pe 10 august. Cine i-a rugat?!?

Nu trebuie uitat că pe 10 august toţi liderii #Rezist au anunţat că în aceea zi se va intra în Guvern şi „ne vom lua țara înapoi”, dar la „război”, în loc de bărbaţi viteji, au fost invitaţi bătrâni şi femei!!! Totul pare o uriaşă înscenare în care au fost aruncaţi în prima linie bătrânii şi copii. Diferența dintre Piata Universității si 10 august este uriașă, în anii 90, studenții nu au mers ei la guvern ci minerii au venit la Universitate, nu au dorit o nouă revoluție ci o reformă.

Asocierea lui Iohannis cu USR

Dacă Iohannis se va asocia cu USR în orice formă, va pierde voturile conservatorilor şi electoratului de dreapta anti-USR şi anti-PSD. Mai mult, există posibilitatea de apariţie a unei atitudini de protest prin care oamenii să o voteze masiv pe Dăncilă. Dacă pe lângă atitudinea arogantă „nazistă” a lui Iohannis vom avea şi varianta marxistă a hitlerjugend, care vor să închidă biserici pentru a avea spitale, va rezulta o combinaţie foarte toxică. Atât de toxică, încât va fi capabilă să sperie o mare secţiune a electoratului de dreapta, care să considere că se află în situaţia de a alege răul mai mic, dictatura sau Viorica Dăncilă.

Rămâne ca staff-ul de campanie PNL să analizeze ce ar avea de câștigat și ce ar avea de pierdut dintr-o asociere cu USR și Rezist. Oricum, dacă va câștiga Iohannis, vom avea, se pare, anticipate – lucru care ne aduce mai aproape de o posibilă dictatură „nazistă” în România.

dacă câștigă doamna Dancilă va fi pentru că românii au dorit să taxeze aroganța domnului Iohannis; care a susținut o grupare care abia are 15% din opțiunile de vot, s-a opus Referendumului pentru familie și a stat mai mult în concediu.

SURSA:
https://www.gazetadeinformatii.ro/este-o-dictatura-de-tip-nazist-pe-cale-sa-se-instaureze-in-romania/

PÂNĂ ȘI RAREȘ BOGDAN A RĂMAS TRĂZNIT CÂND A AUZIT CĂ IOHANNIS A OBȚINUT ÎN INSTANȚĂ CA FDGR SĂ FIE SUCCESORUL UNEI ORGANIZAȚII HITLERISTE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!