previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

EUROPARLAMENTARUL MARIA GRAPINI A APĂRAT FAMILIA BODNARIU ÎN PLENUL PARLAMENTULUI EUROPEAN

MARIA GRAPINI - EUROPARLAMENTAR - PARLAMENTUL EUROPEAN

Ieri, 18 ianuarie 2016, în plenul Parlamentului European, europarlamentarul Maria Grapini, a solicitat Comisiei Europene să apere drepturile familiilor europene care au ales să trăiască în altă țară din lume care nu este membră a Uniunii Europene:

„În țara mea, familia este foarte importantă! Atât cazul familiei Bodnariu, cât și alte cazuri similare ale altor familii din România care trăiesc în Norvegia, au făcut înconjurul lumii, stârnind revolta a milioane de oameni datorită modului în care au acționat autoritățile norvegiene.”

În acest sens, europarlamentarul Maria Grapini a cerut Comisiei să apere cetățenii europeni în conformitate cu tratatul și interesul superior al copilului, așa cum este prevăzut în Carta Drepturilor Fundamentale ale Copilului, să solicite explicații, autorităților norvegiene și să sprijine reîntregirea familiei Bodnariu.

Europarlamentarul a mai precizat că atât România, cât și Norvegia, au semnat Convenția ONU cu privire la drepturile copilului și aceste drepturi trebuie să fie respectate în aceeași măsură:

„Autoritățile norvegiene au recurs la măsura finală, au luat copiii fără o anchetă socială, supraveghere, evaluare. Familia Bodnariu are cinci copii, cum de nu a existat nicio atenționare la primul copil, la al doilea, până la al cincilea, privind modul de creștere?”

În dezbatere, europarlamentarul Maria Grapini a arătat că modul în care au fost luați copiii, le-a creat o dublă traumă, atât prin despărțirea de părinți, cât și prin separarea copiilor în mai multe familii.

„Sunt mamă și nu pot crede că cineva poate iubi mai mult copiii decât părinții naturali. Din acest motiv, solicit Comisarului responsabil să se implice pentru reîntregirea familiei Bodnariu.” a spus doamna Grapini.

SURSA:

http://www.mariagrapini.ro/blog/?p=2123

MARIUS SI RUTH BODNARIU IMPREUNA CU COPIII LOR

2 thoughts on “EUROPARLAMENTARUL MARIA GRAPINI A APĂRAT FAMILIA BODNARIU ÎN PLENUL PARLAMENTULUI EUROPEAN”

  • UN EUROPARLAMENTAR CARE SE IMPLICĂ CU ADEVĂRAT ȘI CU MULTĂ GREUTATE ÎN EXPRIMAREA DORINȚEI DE A SE LUA MĂSURI.

    BARNEVERNET-UL SĂ DEA EXPLICAȚII PENTRU CE FACE ȘI DE CE PRODUCE O DUBLĂ TRAUMĂ… TREBUIE SĂ SE AUDĂ PÂNĂ LA URECHILE LOR… SĂ LE FIE TEAMĂ DE CE AU FĂCUT ȘI FAC ȘI SĂ DEA COPILAȘII ÎNAPOI, FAMIILILOR RĂNITE PREA MULT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!