previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ELISA BÂRZESCU CACIORA – PIANISTA MENTOR PREMIATĂ DE MOL ROMÂNIA

ELISA BARZESCU CACIORA - PROFESOR DE PIAN

PROFESOARA, MAMA ȘI PRIETENA TUTUROR ELEVILOR SĂI
MODEL PEDAGOGIC ȘI UN ETALON UMAN

A avut o influență decisivă asupra multor elevi în alegerea drumului în viață, și o poziție hotărâtoare în înțelegerea rolului esențial pe care un profesor îl are pentru elevii săi, rol absolut fundamental în actuala profesie a unora dintre foștii săi elevi.

ELISA BARZESCU CACIORA - PIANIST PROFESIONIST

Crede foarte mult în potențialul fiecărui copil cu care lucrează, și investește foarte mult suflet în pregătirea lui. Este un exemplu viu de profesionalism desăvârșit, capacitate netăgăduită de sacrificiu pentru elevii săi, altruism, generozitate, flexibilitate, modestie și frumusețe sufletească.

Doamna profesor pianist Elisa Bârzescu Caciora este membră a Bisericii Creștine Baptiste și mulțumim lui Dumnezeu pentru dragostea și dăruirea dânsei care au mișcat inimile elevilor pe care i-a avut de-a lungul anilor. Toți cei care au lucrat cu dânsa, mărturisesc că a fost o plăcere și o onoare deosebită să o cunoască.

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!