previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

ELENA UDREA SUB CONTROL JUDICIAR ȘI VIDEANU ARESTAT. ANALISTUL EMIL HUREZEANU COMENTEAZĂ.

UN POPOR CARE VOTEAZA CORUPTI SI TRADATORI, NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE

ANALISTUL POLITIC EMIL HUREZEANU:


“S-A ÎNTORS PAGINA ULTIMILOR ZECE ANI!”
“ȘI DOMNUL VIDEANU FACE PARTE DIN ACEEAȘI CATEGORIE CA DOAMNA UDREA”
“POLITICIENII SUNT ÎN CEL MAI BUN CAZ NIȘTE HERUVIMI CU ARIPILE MURDARE
CARE AU DE-A FACE CU O REALITATE IMUNDĂ”. “PROBLEMA ESTE FUNCȚIONAREA ACESTUI STAT ȘI DEGRADAREA MASIVĂ ȘI ACCELERATĂ A SISTEMULUI POLITIC”

Pe blogul meu nu mă ocup de politică dar mi-a plăcut comentariul analistului Emil Hurezeanu referitor la punerea sub control judiciar a Elenei Udrea (fost ministru al turismului între anii 2008-2012 în guvernul Boc și actual deputat) și arestarea lui Adriean Videanu (fost primar general al Bucureștiului între anii 2005-2008, fost ministru al economiei în perioada 2008-2010 în guvernul Boc).

Eu l-am respectat întotdeauna pe domnul Emil Hurezeanu, încă de pe vremea când îl ascultam cu interes în anii ’80 (în timpul dictaturii comuniste) la postul Radio Europa Liberă (emisiunea “Actualitatea Românească” de la ora 19). Emil Hurezeanu este un om inteligent și cu mult bun simț, sunt întru totul de acord cu analiza domniei sale, cred că merită ca toți cititorii blogului meu să vizioneze interviul pe care dânsul l-a acordat recent într-o emisiune a postului de televiziune Digi 24. Vă invit să urmărim împreună acest interviu și să tragem concluziile care se impun. Să vedem care este punctul de vedere al analistului politic Emil Hurezeanu. Materialul video are durata de aproape 12 minute.

UPDATE MIERCURI 11 FEBRUARIE 2015:
ELENA UDREA ARESTATĂ PENTRU 30 DE ZILE!!!

ANALISTUL POLITIC CRISTIAN TUDOR POPESCU SPUNE CĂ TRAIAN BĂSESCU ESTE UN MANIPULATOR PROFESIONIST ȘI UN DIVERSIONIST:

1 thought on “ELENA UDREA SUB CONTROL JUDICIAR ȘI VIDEANU ARESTAT. ANALISTUL EMIL HUREZEANU COMENTEAZĂ.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!