previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

DONALD TUSK – DISCURS EXCEPȚIONAL LA CEREMONIA PRIN CARE ROMÂNIA A PRELUAT PREȘEDINȚIA ROTATIVĂ SEMESTRIALĂ A CONSILIULUI UNIUNII EUROPENE

DONALD TUSK INTRAND IN ATENEUL ROMAN DIN BUCURESTI - 10 IANUARIE 2019

foto: https://twitter.com/eucopresident

Poate că mulți dintre vizitatorii blogului meu au vizionat deja secvențe din acest discurs excepțional rostit de polonezul Donald Tusk la Ateneul Român în calitatea sa de președinte al Consiliului European. Poate că sunt și unii care n-au reușit să vadă acest material deosebit din cauză că n-au avut timp deși este vorba de maximum 8 minute. Sunt convins că acest discurs ar trebui ascultat și vizionat cu mare atenție de toți românii din țară și de pretutindeni.

În general, sunt obișnuit să aud numai lucruri oribile/mizerabile despre România și despre români. În așa zisa “lume civilizată” se fac de multe ori generalizări de neconceput pe care de obicei le făceau naziștii și comuniștii: “așa sunt toți evreii”, “așa sunt toți negrii”, “așa sunt toți românii”, etc. Ce-ar fi să zicem și noi: așa sunt toți englezii, așa sunt toți americanii, așa sunt toți nemții, așa sunt toți ungurii, așa sunt toți chinezii, așa sunt toți rușii, etc. Ar fi corect?!? Bineînțeles că nu! În fiecare popor există atât oameni deosebiți, cât și oameni de nimic cu un caracter urât. Există oameni care trăiesc în lumină și oameni care trăiesc în întuneric.

Eu cred că noi trebuie să-i respectăm pe toți europenii și în general pe toți pământenii (indiferent de culoare, rasă, etc) dar ei nu trebuie să ne respecte pe noi, ba dimpotrivă, fac tot ce pot să ne jignească, să ne umilească, să trateze problemele cu o dublă măsură, cu un dublu standard, cu “două viteze” și să-și bată joc de noi, ROMÂNII, deși noi nu suntem cu absolut nimic mai prejos decât alte națiuni. Toți ipocriții care ne dau lecții “uită” că omenirea a fost îmbogățită enorm prin contribuția deosebită a unor mari oameni de știință, medici, biologi, scriitori, sculptori, pictori, actori, inventatori, pionieri ai aviației, sportivi ROMÂNI.

Cine poate contesta talentul extraordinar și caracterul deosebit al multor români care ne-au făcut cinste pe toate meridianele lumii? Numai un om lipsit de rațiune și orbit de ură poate ridiculiza sau batjocori valorile națiunii române. Numai un om lipsit de rațiune și orbit de ură poate să boicoteze un Referendum care avea ca singur obiectiv definirea clară a căsătoriei în Constituția României. A fost “referendumul lui Dragnea”??? Serios? Ați băut gaz? Alo, 112? Ambulanța? Avem o urgență! Veniți repede! Aduceți și trusa de intubație și tubul de oxigen!

Nu cumva a fost o șansă istorică unică IROSITĂ aiurea? Nu cumva vom resimți din plin cu toții consecințele grave ale indolenței tuturor celor care au lipsit de la Referendum și care s-au crezut deștepți foc făcuți grămadă, rămânând acasă? A fost “cool” să stați acasă și să fiți pe invers și pentru invers?!? Sunteți mândri de ce-ați făcut? Ce-ați realizat? Ați fost grozavi! Nu vă mustră conștiința deloc? Aveți vreo conștiință?!? Nu vă pasă că este în joc viitorul copiilor și nepoților noștri? Nu vă pasă. Nici n-o să vă pese vreodată. Mai ales dacă n-aveți copii…
Ăștia sunteți! Și sunteți destui din păcate…

Ne merităm soarta… Așa ne trebuie! Să ne-nvățăm minte și să ne iasă pe urechi! Bravo!

Vă invit să urmărim cum un polonez este mult mai iubitor de România decât foarte mulți așa ziși “români” sau așa ziși “creștini”. Fiți binecuvântat, domnule Donald Tusk! Vizionare plăcută!

ATENEUL ROMAN LUMINAT IN CULORILE TRICOLORULUI

https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/romanii-pionieri-ai-aviatiei-traian-vuia-aurel-vlaicu-henri-coanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!