ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

DOI BĂIEȚI SMULȘI DE NORVEGIENI DIN FAMILIA BODNARIU SUNT PLINI DE VÂNĂTĂI PRODUSE “PĂRINTEȘTE” DE FAMILIA ATEISTĂ ÎN CARE AU FOST PLASAȚI

Acuzaţii grave lansate de familia Bodnariu, ai cărei copii au fost luaţi de statul norvegian. Marius Bodnariu, tatăl celor cinci copii luaţi de “Protecţia Copilului” din Norvegia, spune că şi-a revăzut doi dintre copii, cel de 5 ani şi cel de 2 ani. A fost şocat să descopere că băieţii aflaţi în grija unor familii surogat, sunt plini de vânătăi. Este prima dată în ultimele trei luni când Marius Bodnariu a fost lăsat să îşi vadă copiii.

“S-a făcut o sesizare prin avocat pentru evaluarea medicală a copiilor pentru că părinții sunt îngrijorați. Atunci când copiii au fost luați în custodia “Protecției Copilului” din Norvegia, COPIII N-AVEAU NICIO ZGÂRIETURĂ ȘI NICIO VÂNĂTAIE ori acum, starea în care se prezintă copiii îi îngrijorează foarte tare pe părinți. Din câte înțeleg, Barnevernet (autoritatea de “Protecția Copilului”) în cazul în care constată că acești părinți foster-care (părinți surogat) nu-și îndeplinesc cum trebuie job-ul, vor putea să mute copiii în alt cămin. Părinții asta nu înțeleg… Marius și Ruth au avut atât de multă grijă de copii când erau acasă și acum statul norvegian nu poate să le ofere nici măcar această grijă, nu mai vorbim de dragostea părintească de care sunt lipsiți de atâta timp, dragostea pe care niciun stat din lume nu poate să o ofere…” a declarat Daniel Bodnariu, unchiul copiilor.

SURSA:

http://live.antena3.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!