previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

DEPUTATUL MIRCEA LOBANOVICI PROPUNE O ZI NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE ÎN ROMÂNIA

DEPUTATUL MIRCEA LOBANOVICI

În sfârşit, am plăcerea să public şi eu pe blogul meu o ştire îmbucurătoare în contrast cu tot ceea ce se întâmplă la ora actuală în Parlament, scandaluri şi certuri fără de sfârşit din care omul de rând nu mai înţelege nimic.
Domnul Mircea Lobanovici, deputat ales într-o circumscripţie din diaspora,
va iniţia două proiecte de lege care au ca obiectiv instituirea a încă două zile de sărbătoare nelucrătoare pentru români.
Cele două sărbători propuse de domnul deputat Lobanovici se vor numi ZIUA NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE şi ZIUA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI
Domnul deputat Mircea Lobanovici a făcut următoarea declaraţie:
“”Voi propune o Zi Naţională de Rugăciune, pentru ca naţiunea română să aibă o zi nelucrătoare, în care poporul român, care se declară creştin, să poată să se roage. Să avem o zi, în care să putem să ne rugăm lui Dumnezeu”.
Domnia sa a mai menţionat faptul că încă nu a stabilit data exactă a acestei zile naţionale de rugăciune.
De asemenea, deputatul Lobanovici a mai precizat că propune ca în ziua de 20 iulie (de Sfântul Ilie) românii să poată sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni.
“Să încurajăm românii să se întoarcă acasă şi să nu uite de unde au plecat”,
a mai spus domnul deputat Lobanovici.

SURSA : REALITATEA.NET

[polldaddy poll=2915037]

RUGĂCIUNE SINCERĂ ŞI ADEVĂRATĂ

8 thoughts on “DEPUTATUL MIRCEA LOBANOVICI PROPUNE O ZI NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE ÎN ROMÂNIA”

 • Yes, I live in America, but I am from Bucharest, Romania.
  I do of course agree to have a national day of prayer.

  Da, mă numesc Lydia Floarea şi sunt de acord să fie o zi de rugăciune.
  De ce?!? Fiindcă putem să venim împreună cu toţi cei care credem deoarece cu rugăciune… Dumnezeu face minuni… mai ales dacă este în ţara noastră.
  Şi sunt de acord să fie această zi de rugăciune naţională.

  • BINE AI VENIT dragă Lydia pe modestul meu blog şi te mai aştept cu drag, te rog să te simţi ca la tine acasă ! Mă bucur că eşti de acord cu Ziua naţională de rugăciune şi să dea Dumnezeu ca acest proiect de lege să fie aprobat de Parlamentul României ! Dacă românii ar acorda rugăciunii importanţa cuvenită, sunt convins că ţara noastră ar ajunge departe şi procesul de puternică degradare valorică ar fi stopat. Ferentarizarea şi manelizarea României ar fi doar o tristă amintire. Dacă preoţii şi pastorii din toate Bisericile şi-ar face datoria, sunt sigur că românii ar începe să aibă o atitudine faţă de păcat care nu ar mai fi privit ca fiind o virtute sau “un lucru normal” aşa cum se întâmplă astăzi.

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi !
   May God bless you !

 • Este bună o zi de rugăciune în haosul şi destrăbălarea încurajate de televiziuni dacă poporul – care se numeşte creştin – o foloseşte în acest scop şi nu pentru alte chiolhanuri, scandaluri şi manelizări !!! Dovedind că nu ştie să-şi educe “credincioşii” să trăiască creştinismul aşa cum îl vrea Dumnezeu, mă îndoiesc că şi în această situaţie, “păstorii” Bisericii majoritare vor reuşi mai mult…

  • Mulţumesc, stimate domnule Wagner, pentru această intervenţie.
   Aici am şi eu un mare semn de întrebare.
   Nu ar fi rea deloc o zi naţională de rugăciune dar tare mi-e teamă că poporul român “creştin de 2000 de ani” o să zică “bogdaproste” (parcă aşa se spune în ortodoxie) şi o să tragă nişte paranghelii şi vanghelioane de o să se aleagă praful de ţara asta aflată în plin proces de manelizare şi ferentarizare. Nu ştiu de ce am o tristă presimţire că în loc de rugăciuni, “creştinii ortodocşi” vor merge la petreceri desfrânate, discoteci, baruri, cârciumi, şi alte asemenea “locuri de pelerinaj” ale întinăciunii şi păcatului…
   Să dea Dumnezeu să mă înşel şi să nu am dreptate…
   Atât timp cât nu se va produce o reformă puternică în Biserica Ortodoxă Română, poporul român se va prăbuşi mai departe în întuneric spiritual, departe de Hristos şi de Dumnezeu…

   Dumnezeu să aibă milă de România, să se îndure de noi şi de copiii noştri !

 • Îi încurajez pe toţi creştinii practicanţi să se implice în conducerea României (afaceri, politică etc.), pentru că ţara va prospera atunci când Dumnezeu va avea acces liber în finanţele şi deciziile noastre.

  Dumnezeu este Domn peste România !

  • BINE AI VENIT dragă Mădălina pe modestul meu blog şi te mai aştept cu drag să intervii şi altădată ! Sunt foarte bucuros că există oameni ca tine care subliniază importanţa deosebită a implicării oamenilor credincioşi în structurile de conducere ale României ! Intervenţia ta este cu atât mai binevenită cu cât îţi spun sincer că am avut multe discuţii cu tot felul de persoane care susţin că oamenii credincioşi cu adevărat pocăiţi, nu ar trebui “să-şi bage nasul” în politică, în afaceri sau în alte domenii strategice… Cred că acest punct de vedere este expresia unei grave de erori de interpretare a Cuvântului lui Dumnezeu ! Păi, atunci… CINE SĂ SE IMPLICE ?!? HOŢII ŞI BORFAŞII ??? PUŞCĂRIABILII SAU CEI ASUPRA CĂRORA PLANEAZĂ SUSPICIUNI PENALE ?!? Tocmai de aceea România evoluează atât de greu PENTRU CĂ ADEVĂRAŢII CREŞTINI REFUZĂ SĂ SE IMPLICE şi prin pasivitatea lor, permit accesul a tot felul de elemente certate cu legea, oameni care nici nu au ce să caute acolo în structurile de conducere a afacerilor sau în sfera politică.
   Când aud idei din astea… conform cărora “creştinul trebuie să fie pios, să se roage şi să nu se implice în nimic” mi se face rău !!! Bless you !

 • Apropo… citind mai sus în comment-urile de pe blog,
  ţin să menţionez că nu am nimic împotriva vreunui om de altă confesiune decât a mea. Creştinii trebuie să fie în primul rând UNIŢI chiar înainte de a intra în politică, pt. că mai trist decât ce e acuma, ar fi ca să reuşească să intre şi apoi să se mănânce între ei şi să facă de râs Numele Domnului 😀

  • Ai perfectă dreptate, Mădălina ! Până una-alta, până să discutăm despre cum ar trebui să se comporte creştinii în situaţia în care ar ajunge în structuri superioare de conducere din societate, mă uit îngrozit pe unele bloguri şi văd cum “creştinii” se ceartă on-line la nesfârşit, ca la uşa cortului, o adevărată “mâncătorie” care nu are absolut nimic în comun cu litera şi spiritul Sfintei Evanghelii !
   Eu cred că nu este rău ca fiecare dintre noi să ne expunem pe Internet punctele de vedere dar acest lucru trebuie să se facă într-o atmosferă de respect reciproc şi mai ales într-un duh de profund respect faţă de Cuvântul lui Dumnezeu !
   Îţi spun sincer, că de multe ori, când am primit de la unii “admiratori” diverse comentarii calomnioase sau murdare, am preferat să-i blochez definitiv (i-am direcţionat spre SPAM) şi am considerat că este mai bine să procedez aşa, decât să mă lansez în tot felul de dispute fără sfârşit…
   În această lume există diverse forţe ale Întunericului care încearcă să aibă un impact asupra credincioşilor trăitori în Lumina Evangheliei Domnului Iisus Hristos ! Trebuie să fim în fiecare clipă veghetori pentru că atacurile demonice nu vor înceta niciodată şi vom fi confruntaţi cu ele mereu şi mereu (poate toată viaţa până vom trece în veşnicie).
   Ce bine ar fi ca între creştini, indiferent de confesiunea lor, să existe o armonie şi mai ales O UNITATE aşa cum spui tu !

   Fii binecuvântată împreună cu cei dragi ai tăi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!