previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

DE MÂNĂ CU DUMNEZEU – FILM MĂRTURIE CARE MERITĂ SĂ FIE VIZIONAT DE TOȚI ROMÂNII

KAMILA INAINTE DE OPERATIA PRIN CARE A FOST SALVATA DE LA MOARTE

O poveste adevărată despre ce înseamnă să aduci speranța și zâmbetul pe fața semenilor tăi aflați în nevoie într-un teritoriu parcă în mod misterios desprins dintr-o altă existență, dintr-o altă lume complet înțepenită în timp cu toate că ne aflăm în Europa civilizată a secolului 21.

Vom fi foarte surprinși când vom vedea că există OAMENI pentru care empatia, compasiunea, bunătatea, implicarea reală, dragostea jertfitoare, dăruirea totală pentru alții, nu sunt doar niște vorbe goale, nu sunt exagerări sau idei perimate ci sunt însușiri absolut normale care ar trebui să ne caracterizeze pe fiecare dintre noi și să facă parte din viața noastră de zi cu zi.

Încă o dată se demonstrează faptul că cei care trec prin încercări grele au capacitatea de a înțelege mult mai bine greutățile și necazurile altora, fiind gata să se pună cu toată dragostea la dispoziția acestora, fiind capabili să spună un cuvânt cald de încurajare, să acorde o îmbrățișare, fiind dornici de a ajuta cu ceea ce pot, sacrificând timp, confort și resurse.

Dacă fiecare român ar renunța la telenovele-baliverne/show-uri desfrânate/ nimicurile acestei lumi și ar viziona acest film-mărturie, sunt convins că această națiune s-ar redeștepta și ar renaște la o viață nouă, ar reveni la niște valori și principii fundamentale sănătoase care sunt pe cale de dispariție în România. Încă nu este prea târziu. Încă mai există o speranță.

Trimiteți această pagină web la toți prietenii și cunoscuții voștri și rugați-i să promoveze asemenea materiale deosebite! Poți să fii o valoare într-o lume a non-valorii!

Vizionare plăcută!

BARZO PAL – PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR NEUROCHIRURG ȘEF DE CATEDRĂ ÎN UNGARIA – POATE  FI CONTACTAT AICI PENTRU PROGRAMAREA PACIENȚILOR

BARZO PAL - PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR NEUROCHIRURG SEF DE CATEDRA UNGARIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!