ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

DAN BARNA TRAS DE URECHI DE PASTORUL ANDREI CROITORU PRINTR-O SCRISOARE DESCHISĂ DESPRE “EDUCAȚIA SEXUALĂ” IMPUSĂ COPIILOR ROMÂNI ÎN ȘCOLILE PUBLICE ȘI PRIVATE

DAN BARNA TRAS DE URECHI DE ANDREI CROITORU PENTRU LEGEA EDUCATIEI SEXUALE IMPUSA COPIILOR ROMANI

Domnule Dan Barna

1. Faptul că unii nu-și educă copiii nu înseamnă că trebuie tu să educi toți copiii la grămadă care sunt deja educați.

2. Faptul că sunt prunci needucați nu înseamnă că are vreo legătură cu religia, dacă cumva apropo-ul cu evul mediu are de a face cu asta. Apostolii marxiști știu totul despr evul mediu.

3. “Dreptul la educație pentru sănătate” pentru adolescentele care rămân însărcinate ce înseamnă? Avort, curvie protejată, masturbare, etc?

4. Cum se face că cei care nu au DREPTUL de a-mi educa sexual copiii sunt cei mai preocupați de ea? Ce îmi spune mie despre ei?

5. Să crezi că poți tu, un străin, decuplat total de viața copilului meu, să educi un copil de 7 ani într-unul din cele mai sensibile domenii ale vieții sale este un gest de ignoranță crasă, iresponsabilitate și o traumă pentru sufletul copilului.

6. Cum pot niște politicieni iresponsabili care nu-s în stare să pună pe picioare infrastructura și sănătatea să pretindă că pot decide în privința educației sexuale a copiilor mei?

7. Eu cred că frica dumneavoastră este problema și proiectați asupra noastră o frică imaginară. Vă este frică de creștinismul adevărat, de perspectiva creștină despre sexualitate și de faptul că părinții zvâcnesc crezând, dacă îți vine să crezi, că pruncii sunt ai lor, nu ai statului.

8. Numărul mare de mame minore nu trebuie înlocuit cu o pandemie de curvie la minore și tot felul de perversiuni învățate prin “educația sexuală”.

9. Nu că mi-aș schimba opinia dar când veți expune public programa aceea bazată pe “dreptul la educație pentru sănătate”? Ce anume considerați “educație pentru sănătate”? Ultimele proiecte de educație sexuală erau de fapt pervertire sexuală. S-o fi schimbat lupul?

10. Nu este o obrăznicie ca un politician să numească părinții, singurii calificați și responsabili de educația copiilor, că sunt iresponsabili pentru că refuză ca niște străini să semene în sufletele copiilor la vârste fragede tot felul de perversiuni? Nu este, de fapt, un gest de maximă responsabilitate?

11. Numărul mare de mame minore nu apare în familiile cu educație creștină. Deci, nu ne luați la grămadă! Informarea cu sexologie marxistă poate te scapă de mame adolescente, dar nu de imoralitate și holocaustul avorturilor. Bănuiesc că acestea din urmă fac parte din “educație”.

12. Să fie clar, nimeni nu refuză educarea sexuală a copiilor. Refuzăm ca noii profeți neomarxiști să fie pedagogi în educarea sexuală. Părinții sunt pedagogii aici, nu evangheliștii voștri.

13. Este rușinos să preluați o problemă atât de sensibilă și serioasă cum este sarcina timpurie ca să marșați cu evanghelia seculară a noii sexualități de parcă ar fi vreo legătură între problemă și soluție. Întrebarea este simplă: în locul sarcinilor la adolescente ați opta pentru virtutea castității și abstinenței sau pentru sexul în afara căsătoriei și avortul în cazul “sarcinilor nedorite”?

Nu, mulțumesc, nu primesc sfaturi dacă n-ai schimbat măcar un pampers la propriul prunc, fie că e vorba de un politician, educator sexual sau chiar grupuri întregi de “cercetători” care fac experimente pe copiii aflați la vârste vulnerabile.

Pastor Andrei Croitoru

ANDREI CROITORU - PASTOR SI TEOLOG

SURSA:
https://www.facebook.com/apologiareformata/photos/rpp.360738804274227/1172139949800771/?type=1&theater

Teologul Andrei Croitoru are următoarele studii de specialitate:

1. Universitatea “Emanuel” din Oradea (2007-2011)
Bachelor’s Degree – Theology/Theological Studies

2. Central Baptist Theological Seminary (2011-2012)
Master of Arts (M.A.) – Theoretical and Mathematical Physics

2 thoughts on “DAN BARNA TRAS DE URECHI DE PASTORUL ANDREI CROITORU PRINTR-O SCRISOARE DESCHISĂ DESPRE “EDUCAȚIA SEXUALĂ” IMPUSĂ COPIILOR ROMÂNI ÎN ȘCOLILE PUBLICE ȘI PRIVATE”

  • @ Cătălin I.

   Comentariul dvs nu a fost aprobat (a fost editat) din următoarele motive: off topic.
   Cu alte cuvinte, nu ați comentat la obiect și nu v-ați referit strict la conținutul prezentat în articol (conform Regulamentului pe care îl puteți citi mai jos).

   Vă rugăm să respectați Regulamentul pentru postarea comentariilor pe acest site sau în caz contrar, veți fi sancționat prin editare sau chiar prin blocarea IP-ului în așa fel încât nu veți mai avea acces pe acest site. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!