previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CUTREMUR AZI NOAPTE LA ORA 4.37 RESIMŢIT ÎN BUCUREŞTI ÎN TIMPUL SOMNULUI

Un cutremur de pământ cu magnitudinea 5,5 pe scara Richter şi intensitatea V pe scara Mercalli a avut loc în România astăzi, duminică 6 octombrie 2013, ora 4.37 şi a fost resimţit în Bucureşti şi în toată ţara, inclusiv la Chişinău, fiind cel mai puternic din ultimii patru ani. Cutremurul a fost de adâncime (134 Km) şi a avut epicentrul în zona seismică Vrancea (arealul Neculele).

Seismul nu a dus la oprirea curentului electric sau a furnizării de utilități. Mișcarea seismică a avut loc mai ales în plan orizontal.

Te-ai trezit din somn ?!? Ai sărit din pat ca ars ? Te-ai gândit la veşnicie, omule ? Te-ai gândit că poţi muri în doar câteva zeci de secunde ?

Eşti pregătit să te întâlneşti cu Dumnezeu ?!? L-ai primit cu adevărat pe Domnul Iisus Hristos ca Mântuitor al tău ? Eşti liniştit şi plin de pace în inima ta, indiferent ce se va întâmpla ?

Gândeşte-te la aceste lucruri şi nu te juca cu destinul tău veşnic…
Ia o decizie astăzi pentru că mâine va fi prea târziu…

Aşa să te ajute Domnul ! Fii binecuvântat !

Tagged with:

2 thoughts on “CUTREMUR AZI NOAPTE LA ORA 4.37 RESIMŢIT ÎN BUCUREŞTI ÎN TIMPUL SOMNULUI”

  • M-am trezit, m-am uitat buimăcită în jur, m-am dus sub o grindă şi am aşteptat. M-am gândit că dacă e să mor, mor, asta e. Eu sunt mulţumită de ce am făcut până acum şi zic că la vârsta mea şi la situaţia mea financiară, am făcut chiar mai multe lucruri decât ar fi crezut cineva. Bineînţeles, nu-mi doresc să mor, dar dacă se întâmplă, eu sunt împăcată.

    • Bună. Eu locuiesc în Dobrogea. Am casă lângă şosea, unde trec zilnic convoaie de 8-10 camioane. Casa fiind pe o pânză freatică, am cutremure şi mici şi mari, zilnic şi noapte şi zi. Deci nu am simţit cutremurul din Vrancea sau din obişnuinţă, nu i-am dat atenţie. După cum îţi spuneam şi în mesajul privat, sunt pregătit pentru că practic am fost acolo. 🙂 Sunt împăcat, ştiu care mi-a fost rolul în viaţă. Pot spune că am aflat cât de cât, calea şi adevărul. Mai mult sau mai puţin. Ciao!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!