previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CURTEA CONSTITUTIONALA VA DECIDE LUNI DACA REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE VA FI ORGANIZAT PE 7 OCTOMBRIE 2018

CURTEA CONSTITUTIONALA A ROMANIEI (CCR)

Mulțumim lui Dumnezeu pentru marea biruință de ieri 11 septembrie 2018, o zi istorică în care aproape toți senatorii români (cu excepția celor de la USR și a câtorva din celelalte partide) au votat pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1, vizând definirea clară a familiei și căsătoriei în Constituție și organizarea Referendumului pentru căsătorie prin care poporul român va decide că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE.

Acum trebuie să continuăm să ne rugăm Domnului pentru ca și Curtea Constituțională a României (CCR) să dea luni 17 septembrie decizia mult dorită de majoritatea românilor adică să valideze organizarea Referendumului pentru căsătorie la data de 7 octombrie 2018.

CCR va analiza procedura parlamentară prin care s-a ajuns în etapa actuală și dacă va ajunge la concluzia că totul a fost în regulă, va aproba organizarea Referendumului prin care românii se vor putea pronunța în mod liber și democratic în favoarea protejării constituționale a familiei și căsătoriei naturale.

Deputații și senatorii români și-au făcut cu prisosință datoria și au deschis calea ca poporul român să hotărască, așa cum este normal în orice țară civilizată. Domnul să cerceteze inimile judecătorilor Curții Constituționale în așa fel încât și dânșii să aprobe cât mai rapid organizarea Referendumului pentru căsătorie la data de 7 octombrie 2018.

Termenul de pronunțare al Curții Constituționale a României este de cinci zile.

Dumnezeu să binecuvânteze România! Doamne ajută!

Apără copiii României!

Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine!

Publicată de Referendum pentru România pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!