previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CU CINE VOTEZ? CU SINGURUL PARTID CARE APĂRĂ CEI 3 MILIOANE CREȘTINI CARE AU SEMNAT PENTRU CĂSĂTORIA ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE

Unde este demnitatea națională?!?
Unde sunt valorile culturale și spirituale???

Uitați-vă ce se întâmplă în “educație”… Uitați-vă ce se-ntâmplă peste tot!
Pentru că acești guvernanți care acum (n.r. cu ocazia alegerilor parlamentare) îndrăznesc să ne vorbească nouă […] NU AU FĂCUT NIMIC PENTRU LUCRURILE FUDAMENTALE PE CARE LE-AU CERUT CETĂȚENII!!! […] Au cerut milioane de oameni UN LUCRU SIMPLU: să se supună la vot faptul că FAMILIA ESTE ÎNTEMEIATĂ DE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE! Ce-au făcut acești politicieni?!? VORBĂRIE!!! DE CE N-AU ACCEPTAT CA PE 11 DECEMBRIE 2016 SĂ DEA CEEA CE ESTE UN DREPT AL CETĂȚEANULUI: SĂ OPTEZE?!? NICIUN PARTID N-A SUSȚINUT ACEST LUCRU!!! (n.r. referendumul propus de Coaliția pentru Familie). TOȚI S-AU ÎNTRECUT ÎN DECLARAȚII ceea ce dovedește foarte clar că ACEȘTI OAMENI AU CU TOTUL ALTE PREOCUPĂRI ȘI CU TOTUL ALTE INTERESE!!! De aceea, Alianța Noastră România salută ridicarea aceasta tăcută a oamenilor și dragi prieteni, pe 11 decembrie, VĂ CHEM SĂ LE DĂM O LECȚIE PUTERNICĂ, TUTUROR CELOR CARE NE-AU DESCONSIDERAT, NE-AU JIGNIT, NE-AU NEDREPTĂȚIT ÎN TOȚI ACEȘTI ANI. PUTEM FACE ACEST LUCRU!

[…] NU VEDEȚI CÂȚI DINTRE POLITICIENII ĂȘTIA LUCREAZĂ ÎMPOTRIVA BISERICII CREȘTINE, ÎMPOTRIVA BISERICII ORTODOXE ȘI ÎMPOTRIVA TUTUROR VALORILOR CREȘTINE ÎMPĂRTĂȘITE DE ALȚI COMPATRIOȚI AI NOȘTRI DIN ALTE CULTE?!? NU VEDEȚI CĂ SE FAC NUMAI JOCURI CARE PROMOVEAZĂ HOMOSEXUALITATEA “ÎN NUMELE TOLERANȚEI”??? Nimeni nu are nimic cu acești oameni DAR NOI TREBUIE SĂ NE APĂRĂM FAMILIA, civilizația, drepturile noastre, cultura noastră, CREDINȚA NOASTRĂ!!!
Să nu mai îngăduim să se dea cu pietre în Biserici! […] E timpul să decăpușăm instituțiile Statului, să scoatem afară cârtițele care stau și fac numai rău împotriva noastră! […] Am încredere că patrioții vor veni alături de Alianța Noastră România care este singura alternativă! […] Apelul meu către toți patrioții români este să lăsăm deoparte detaliile, fleacurile, amănuntele…
și SĂ NE UNIM PENTRU CĂ ACUM ESTE UN MOMENT DECISIV!

Referitor la “parteneriatul civil” între persoane de același sex, AM UN MESAJ PENTRU CEI CARE DESCONSIDERĂ VOINȚA COVÂRȘITOARE A POPORULUI ROMÂN: NICI SĂ NU LE TREACĂ PRIN MINTE AȘA CEVA! România este și va rămâne O ȚARĂ CREȘTINĂ cu instituții creștine iar FAMILIA ESTE O INSTITUȚIE FUNDAMENTALĂ PE CARE NOI O VOM APĂRA ALĂTURI DE IMENSA MAJORITATE A COMPATRIOȚILOR NOȘTRI! Este momentul să fie lăsați în plata Domnului, ăștia cu grupările lor internaționaliste și să revenim acasă la matca noastră, la valorile noastre și SĂ LE SUSȚINEM CU TOATĂ FERMITATEA! Altfel, alt drum nu poate exista pentru țara noastră și am toată încrederea că IMENSA MAJORITATE A COMPATRIOȚILOR NOȘTRI MERG ÎN ACEASTĂ DIRECȚIE! […] Vrem să rămânem ceea ce am fost întotdeauna:
O CETATE A CREDINȚEI ȘI A CIVILIZAȚIEI CREȘTINE ÎN ACEASTĂ PARTE A LUMII. […] Fac un apel către cei care împărtășesc aceste valori (dragostea de țară și CREDINȚA ÎN DUMNEZEU): să ne refacem unitatea și să ne mobilizăm!

Iubiți compatrioți, SUNTEM MAI MULȚI DECÂT EI! Tot ce avem de făcut este să ne regăsim pe noi înșine, să ne reîntoarcem în noi înșine și SĂ MERGEM LA VOT DUMINICA VIITOARE CA SĂ NE SPUNEM RĂSPICAT PUNCTUL DE VEDERE! ȘI VOM RĂSTURNA TOT ACEST SISTEM, PRINTR-UN SINGUR VOT, ÎNTR-O SINGURĂ ZI! HAI SĂ LE DĂM DUMINICĂ O LECȚIE NĂPRAZNICĂ ȘI SĂ-I ÎNVĂȚĂM CE ÎNSEAMNĂ DREPTATEA NOASTRĂ ȘI DEMNITATEA NOASTRĂ ȘI SĂ ÎNCEPEM ÎMPREUNĂ SĂ RECONSTRUIM ȚARA CU CREDINȚĂ ÎN DUMNEZEU PENTRU CĂ DACĂ NE MOBILIZĂM ÎN ACEST SPIRIT, VOM ÎNVINGE! DOAMNE AJUTĂ, TUTUROR! VĂ AȘTEPT DUMINICĂ SĂ ÎNCEPEM O CONSTRUCȚIE PE TEMEI BUN, A ȚĂRII NOASTRE!”

Marian Munteanu – Alianța Noastră România – 6 Decembrie 2016
Fragmente din interviul acordat în emisiunea “Jocuri de putere”
Realizator TV – Rareș Bogdan (vezi mai jos, materialul video integral)

ALIANTA NOASTRA ROMANIA - MARIAN MUNTEANU - SPRIJINA FAMILIA CRESTINA TRADITIONALA COMPUSA DIN BARBAT SI FEMEIE

ÎN ATENȚIA TUTUROR CREȘTINILOR ROMÂNI!

SĂ NU CUMVA SĂ VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI DIN NOU ȘI SĂ VOTAȚI AIUREA!!!!!
PSD, PNL ȘI ALDE SUSȚIN AGENDA HOMOSEXUALĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN!!!!!! NU CUMVA SĂ FACEȚI PROSTIA SECOLULUI, NU CUMVA SĂ AVEȚI ÎNCREDERE ÎN PSD, PNL ȘI ALDE, PARTIDE IPOCRITE ȘI NESINCERE CARE UNA AU ZIS ȘI ALTA AU FĂCUT! TOATE ACESTE TREI PARTIDE S-AU PREFĂCUT CU “SUNT DE ACORD” CU INIȚIATIVA CELOR 3 MILIOANE DE CREȘTINI CARE AU CERUT REDEFINIREA CORECTĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE, CA FIIND UNIUNEA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, DUPĂ CARE AU REFUZAT SĂ APROBE ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM ODATĂ CU ALEGERILE PARLAMENTARE ȘI AU SPUS CĂ “MAI STĂM DE VORBĂ” LA PRIMĂVARĂ, LA TOAMNĂ SAU… LA ANUL ȘI LA MULȚI ANI! ADICĂ ȘI-AU BĂTUT JOC ȘI AU CĂLCAT ÎN PICIOARE VOINȚA CELOR 3 MILIOANE DE CREȘTINI CARE AU SEMNAT INIȚIATIVA COALIȚIEI PENTRU FAMILIE IAR ACUM VIN LA NOI SĂ NE CERȘEASCĂ VOTURILE CU NERUȘINARE ȘI TUPEU FANTASTIC FĂRĂ SĂ LE PESE DE VIITORUL COPIILOR NOȘTRI ȘI DE SOARTA NAȚIUNII ROMÂNE!!! NE IAU DE PROȘTI! SĂ-I MAI VOTEZE MUTU’!!!

CREȘTINII ROMÂNI TREBUIE SĂ VOTEZE CU ALIANȚA NOASTRĂ ROMÂNIA (ANR) SINGURUL PARTID CARE A FOST DE ACORD CA REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE SĂ AIBĂ LOC ÎN ACELAȘI TIMP CU ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 11 DECEMBRIE 2016. ALIANȚA NOASTRĂ ROMÂNIA ESTE SINGURUL PARTID CARE A INCLUS ÎN PLATFORMA SA PROGRAM UN PUNCT ESENȚIAL PRIVITOR LA SPRIJINIREA FAMILIEI CREȘTINE TRADIȚIONALE COMPUSĂ DINTR-UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE (PLUS COPII!)

Iată cum sună PUNCTUL 7 al platformei politice a Alianței Noastre România:

“România este și va rămâne O ȚARĂ CREȘTINĂ care așază la temelia sa FAMILIA creată în baza căsătoriei între UN BĂRBAT și O FEMEIE. Statul îi va asigura Bisericii posibilitatea de a se dedica în mod plenar și în viitor, așa cum a făcut-o în trecutul glorios, binelui națiunii, operelor de caritate și de învățământ, în paralel cu îndeplinirea datoriei sacre de a răspândi, în toate conștiințele, CUVÂNTUL DOMNULUI.”

AȚI MAI AUZIT VREODATĂ CA VREUN PARTID POLITIC DIN ROMÂNIA
SĂ SUSȚINĂ CELE MAI SUS MENȚIONATE ÎN PUNCTUL 7 AL PLATFORMEI POLITICE A ALIANȚEI NOASTRE ROMÂNIA? EU N-AM AUZIT NICIODATĂ!

POPORUL ROMAN NU ESTE CONSTIENT DE PUTEREA PE CARE O ARE

Programul formațiunii politice Alianța Noastră România (A.N.R.)

Alianţa Noastră România promovează şi susţine valorile naţionale, democratice, CREȘTINE şi sociale, acţionând în slujba intereselor fundamentale ale României şi ale românilor de pretutindeni.

Alianţa Noastră România îşi propune următoarele deziderate programatice fundamentale:

Respectarea deplină a drepturilor civile şi politice ale cetăţenilor României, în primul rând a dreptului de a participa în mod liber, neîngrădit şi în deplină cunoştinţă de cauză la adoptarea deciziilor politice de interes major; promovarea, în acest sens, a unor mecanisme şi instituţii ale democraţiei directe;

Restaurarea drepturilor patrimoniale ale cetăţenilor români cu privire la teritoriul naţional; oprirea înstrăinării proprietăţilor agricole, a resurselor solului şi subsolului, recuperarea celor înstrăinate abuziv sau ilegal; oprirea oricăror intervenţii care pun în pericol climatul, apa, resursele naturale şi, în general, mediul înconjurător;

Susţinerea muncii şi a iniţiativei româneşti, printr-un parteneriat puternic între stat şi mediul economic; reducerea decalajelor economice faţă de Uniunea Europeană, care nu se poate realiza decât prin susţinerea capitalului românesc, singurul cu adevărat interesat să pună în centrul oricăror strategii de dezvoltare spaţiul naţional;

Apărarea şi susţinerea activă a drepturilor identitare naţionale, a instituţiilor şi valorilor fondatoare ale civilizaţiei româneşti, tradiţionale şi moderne – FAMILIA, satul, şcoala, biserica, armata, CREDINȚA CREȘTINĂ, limba română, reperele spirituale, culturale şi istorice; descurajarea oricăror acţiuni xenofobe sau antiromâneşti şi blocarea oricăror tentative politico-administrative de a modifica, prin diferite forme de constrângere, actualul profil – etnic, cultural sau religios – al României.

Alianţa Noastră România propune 7 obiective politice prioritare:

1. Dorim un stat românesc demn și puternic, cu autorități eficiente și loiale patriei noastre, garantând securitatea tuturor cetățenilor săi și respectarea drepturilor și libertăților acestora.

2. Pământul României este al românilor și reprezintă cea mai importantă bogăție națională, pe care statul o va proteja în mod eficient. Vom opri înstrăinarea pământului țării și irosirea resurselor, vom recupera terenurile și bunurile înstrăinate fraudulos, vom opri distrugerea pădurilor și a mediului înconjurător.

3. Numai o temeinică educație poate garanta propășirea României și a neamului nostru. De aceea, Alianța Noastră România va susține, pentru început, alocarea, în conformitate cu legea, a 6 % din Produsul Intern Brut, finanțării învățământului național precum și o nouă strategie de dezvoltare a acestuia.

4. Alianța Noastră România va stimula, pe toate căile, crearea unui puternic capital românesc, în condițiile în care statul va păstra în proprietatea sa toate utilitățile și o importantă parte a resurselor.

5. O națiune puternică este o națiune sănătoasă. Iar o națiune sănătoasă nu poate exista fără o puternică rețea de policlinici și spitale moderne, finanțate corespunzător și cu un personal remunerat în mod corect.

6. Aflată la frontiera sud-estică a NATO și UE, România va fi un stat cu adevărat puternic doar în măsura în care va dispune de o armată națională, bine înzestrată și antrenată, și de o industrie de apărare de prim rang.

7. România este și va rămâne O ȚARĂ CREȘTINĂ care așază la temelia sa FAMILIA creată în baza căsătoriei între UN BĂRBAT și O FEMEIE. Statul îi va asigura Bisericii posibilitatea de a se dedica în mod plenar și în viitor, așa cum a făcut-o în trecutul glorios, binelui națiunii, operelor de caritate și de învățământ, în paralel cu îndeplinirea datoriei sacre de a răspândi, în toate conștiințele, CUVÂNTUL DOMNULUI.

https://www.tomisthecat.ro/wp-content/uploads/2016/12/tabel-candidati-ANR-pentru-camera-deputatilor-si-pentru-senat-partea1.jpg

https://www.tomisthecat.ro/wp-content/uploads/2016/12/tabel-candidati-ANR-pentru-camera-deputatilor-si-pentru-senat-partea2.jpg

https://www.tomisthecat.ro/wp-content/uploads/2016/12/tabel-candidati-ANR-pentru-camera-deputatilor-si-pentru-senat-partea3.jpg

http://www.aliantanoastra.ro/programul-partidului-alianta-noastra-romania/

http://www.dcnews.ro/referendum-pe-11-decembrie-anun-ul-lui-marian-munteanu_518653.html

http://obiectivbr.ro/alianta-noastra-romania-vrea-referendum-pentru-familie-in-ziua-alegerilor-parlamentare

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Marian-Munteanu-discurs-de-zile-mari-Vrem-sa-ramanem-ce-am-fost-dintotdeauna-o-cetate-a-credintei-si-civilizatiei-crestine-in-aceasta-parte-lumii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!