previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CU CINE TREBUIE SĂ VOTEZE ORICE ROMÂN CARE SE PRETINDE CREȘTIN ÎN ZIUA DE DUMINICĂ 6 DECEMBRIE 2020?

Așa cum probabil știți, după un an de zile de “chinuri ale facerii” determinate de autoritățile române care au întârziat cât au putut de mult (UN AN DE ZILE!!!) acest proces democratic, a luat naștere primul partid politic conservator cu adevărat creștin democrat (de centru dreapta) din România. Acest partid se numește Alianța Renașterea Națională (ARN) și a fost fondat de domnul avocat Peter Costea care a demonstrat prin acțiunile sale eficiente derulate de-a lungul a 15 ani că este un vârf de lance în lupta pentru protejarea, consolidarea și chiar ridicarea la rang constituțional a valorilor creștine în România. Domnul avocat Costea este cel care a conceput și a scris cu mâna sa alineatele 1, 2 și 3 ale articolului 277 din Codul Civil privind interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex în România și nerecunoașterea parteneriatelor civile (prevenirea oficializării și legalizării concubinajelor) între persoane de același sex sau de sex opus.

Faptul că autoritățile române au întârziat cu un an de zile înființarea ARN, a avut un efect foarte grav pentru că din clipa în care a luat ființă ca partid politic, ARN a avut un timp extrem de limitat la dispoziție pentru a putea strânge semnăturile de susținere absolut necesare în vederea depunerii candidaturilor în toate județele României. Cu un efort imens și cu un sacrificiu enorm s-a reușit obținerea semnăturilor în doar 21 de județe ale României, vezi harta candidaților ARN. Dacă dați click pe oricare dintre județele colorate cu albastru, veți putea să-i cunoașteți pe cei care candidează din partea ARN pentru funcțiile de senatori și deputați pentru județul respectiv. Dacă dați click pe județele colorate în gri, veți observa cu tristețe că în acele județe nu există candidați din partea ARN așa cum am explicat mai sus (n-a existat timp suficient pentru strângerea semnăturilor de susținere din partea cetățenilor din județele respective). Din nefericire, nici pentru diaspora nu s-a reușit strângerea de semnături iar Alianța Renașterea Națională le recomandă românilor din străinătate să nu voteze niciun partid.

RECOMANDĂRI DE VOT ALE ALIANȚEI RENAȘTEREA NAȚIONALĂ PENTRU CELE 21 DE JUDEȚE UNDE ARE CANDIDAȚI LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 6 DECEMBRIE 2020

RECOMANDARI DE VOT ALE ALIANTEI RENASTEREA NATIONALA PENTRU CELE 21 DE JUDETE UNDE ARE CANDIDATI LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 6 DECEMBRIE 2020

ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ ROAGĂ TOȚI CREȘTINII ROMÂNI CA ÎN JUDEȚELE UNDE NU ARE CANDIDAȚI SĂ VOTEZE CANDIDAȚII PARTIDULUI ALTERNATIVA DREAPTĂ (AD) RESPECTIV ÎN JUDEȚELE DOLJ ȘI IAȘI, PRECUM ȘI ÎN ORAȘUL BUCUREȘTI

Din nefericire, nici prietenii noștri de la Alternativa Dreaptă n-au reușit să strângă semnături de susținere decât pentru București, Dolj, Iași și Cluj (în Cluj, îi recomandăm bineînțeles pe candidații Alianței Renașterea Națională)

DE CE SĂ NU VOTEZ PMP? DE CE SĂ NU VOTEZ USR ȘI PNL? DE CE SĂ NU VOTEZ PSD? DE CE SĂ NU VOTEZ UDMR?

MOTIVELE PENTRU CARE ADEVĂRAȚII CREȘTINI NU TREBUIE SĂ VOTEZE PMP:
PMP are potențialul de a deveni un partid conservator, dar, din nefericire, obstacolul principal este domnul Traian Băsescu. Nu te poți considera conservator atât timp cât disprețuiești instituția familiei, propui legalizarea prostituției și votezi în Parlamentul European împotriva familiei și a moralității creștine. PMP refuză să se lepede de mentorul său Traian Băsescu, personaj care îi aduce grave prejudicii de imagine și de care în mod normal ar trebui să se rușineze. Săptămâna trecută, în Parlamentul European, s-au adoptat două rezoluții ANTICREȘTINE la care “a pus umărul” și PMP. O rezoluție condamnă Polonia deoarece în această toamnă Curtea Constituțională a Poloniei a recunoscut un drept la viață pentru copiii nenăscuți suferinzi de dizabilități (Sindrom Down, etc). Împotriva Poloniei au votat toate partidele politice din România, INCLUSIV PMP. Atât Traian Băsescu, cât și Eugen Tomac au votat în sprijinul rezoluției și deci, ÎMPOTRIVA POLONIEI CREȘTINE. O a doua rezoluție a propus recunoașterea unui drept la viață al copiilor nenăscuți. Toate partidele politice din România au votat împotriva acestei rezoluții, INCLUSIV PMP. Dl.Băsescu și Dl.Tomac au votat și ei ÎMPOTRIVA REZOLUȚIEI. Este foarte important ca toți cei care doresc să promoveze valorile în spațiul public și simpatizează cu PMP să-și revizuiască pozițiile. Pentru un partid autentic conservator dreptul la viață al copiilor nenăscuți este un pivot esențial al oricărei societăți civilizate și trebuie recunoscut.

MOTIVELE PENTRU CARE ADEVĂRAȚII CREȘTINI NU TREBUIE SĂ VOTEZE USR:
USR nu a fost niciodată conservator, nici de dreapta. USR nu va da niciodată României un Duda (președintele creștin al Poloniei) în funcția de Președinte al României. USR e un partid extremist de stânga, care urmărește secularizarea cu forța, grabnică și radicală a societății tradiționale românești. Macron, liderul neoficial al USR și al Renew Europe în Parlamentul European, e un populist par excellence, cu o identitate politică obscură, nedefinită, dar categoric anti-valori. Discursul politic USR din România e foarte similar discursului politic promovat de democrații Americii. Mai bine zis, de ramura lor “progresistă” de genul Ocasio – Cortez. Formulele de exprimare, perspectivele, agenda socială, stilul de propagandă, sunt aproape identice. USR se descalifică din start din definiția conservatorismului, la fel ca un segment în creștere din PNL. Cele două grupuri nu cred în familie, pentru ei, credința în Dumnezeu și valorile politice care decurg dintr-o credință în Dumnezeu sunt irelevante, iar suveranitatea națională este un obstacol în calea globalizării. Viața umană e la fel de irelevantă, afirmația aceasta fiind fondată pe absența oricărui interes în protejarea vieții copiilor nenăscuți, recunoașterea unui drept la viață al copiilor nenăscuți, ori corectarea crizei demografice a României. Cele mai influente feministe și promotoare ale avortului din sfera politică a României și-au găsit un loc confortabil în PNL și USR. Nu e necesar să dăm nume, dar ele ne sunt bine cunoscute de la Referendumul pentru Căsătorie. USR e vârful de lance care promovează interesele LGBT în România, în detrimentul oamenilor tradiționali. Toți parlamentarii lor, fără excepție, se declară pro-minorități sexuale. Agenda LGBT e în întregime contrară familiei și credinței în Dumnezeu.

MOTIVELE PENTRU CARE ADEVĂRAȚII CREȘTINI NU TREBUIE SĂ VOTEZE PNL:
PNL a fost, cândva, un partid de dreapta, dând speranțe românilor că au și ei un partid de dreapta. Acel “cândva” însă a fost cu mult timp în urmă. Dacă “cândva” PNL ar fi fost capabil să dea României un președinte de genul Duda (președintele creștin al Poloniei), astăzi nu mai este. Domnul Iohannis nu este echivalentul lui Duda în România și nici nu are substratul valoric necesar pentru a se ridica la nivelul unui președinte creștin. Începutul declinului “dreptei” PNL a coincis cu alegerea domnului Iohannis ca președinte în 2013. De atunci, declinul conservatorismului politic în România s-a accentuat. PNL ne-a stat în cale la Referendumul pentru Căsătorie, iar acum pare să devină vectorul principal al instituționalizării revoluției sexuale în România. PNL și-a dat mâna cu USR la alegerile locale din București sub lozinca “dreapta modernă pro-europeană s-a unit!” Cei care spun ori cred că există o “dreaptă modernă” nu sunt conservatori. Valorile conservatoare nu sunt nici vechi, nici tradiționale, nici nu se pot învechi ori moderniza. Nu sunt nici de ieri, nici de azi. SUNT DINTOTDEAUNA! Ele sunt statornice și veșnice pentru că își au originea nu în voința omului, ci în valorile imuabile creștine și în practicile sociale multimilenare ale speciei umane.

Conservatorismul are patru piloni statornici: (1) familia și căsătoria; (2) credința în Dumnezeu; (3) valoarea vieții umane; și (4) suveranitatea națională. Pe acești piloni s-a rezemat conservatorismul dintotdeauna. Aceste patru valori esențiale ale conservatorismului nu pot fi schimbate. Simplu spus, cei care nu cred în aceste valori sau nu le promovează, nu sunt conservatori!

MOTIVELE PENTRU CARE ADEVĂRAȚII CREȘTINI NU TREBUIE SĂ VOTEZE PSD:
Pentru că acest partid de stânga a fost de acord cu semnarea Convenției de la Istanbul, pentru că (asemenea celorlalte partide parlamentare) ne-a trădat la Referendumul pentru definirea clară a Căsătoriei în Constituție și doar a mimat susținerea acestuia, pentru că n-a făcut nimic ca întrebarea de la Referendum să fie clară și neinterpretabilă, pe înțelesul fiecărui român în așa fel încât chiar și omul simplu să înțeleagă ce trebuie să voteze la Referendumul din 6-7 octombrie 2020. Europarlamentarii PSD ca și cei ai PMP, PNL și USR votează cu toții la Bruxelles împotriva valorilor creștine, împotriva familiei tradiționale și căsătoriei naturale între un bărbat și o femeie, împotriva principiilor moralității creștine.

PSD, UDMR ȘI PRO ROMÂNIA SUNT DE ACORD CU LEGALIZAREA PĂCATULUI ÎN ROMÂNIA ADICĂ DORESC PARTERNERIATELE CIVILE (LEGALIZAREA CONCUBINAJELOR) PENTRU PERSOANE DE ACELAȘI SEX ȘI PENTRU PERSOANE DE SEX OPUS!

Dumnezeu să vă ajute să înțelegeți că singura soluție pentru România este Alianța Renașterea Națională (ARN) care trebuie susținută și votată de toți creștinii români! Să fim alături de ARN prin fapte adică PRIN VOTUL NOSTRU! Avem o șansă unică!

ALIANTA RENASTEREA NATIONALA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!