previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE APOLOGETICĂ DIN REPUBLICA MOLDOVA

De ce există ceva în loc să nu existe nimic?
Care sunt limitele cunoașterii științifice cu privire la origini?
Ce înseamnă principiul antropic sau poate exista ordine în haos?
Cum să descifrăm cel mai uimitor alfabet care guvernează viața tuturor organismelor vii, ADN-ul – limbajul lui Dumnezeu?
Poate exista un ceasornic fără un ceasornicar care să-l fi construit?
Cum a început Universul?
Care sunt limitele cunoașterii științifice cu privire la origini?
Ce ne spun unii oameni de știință şi ce ne spune Biblia?

Întotdeauna m-au interesat argumentele pentru apărarea credinței creștine.
Avem mare nevoie de apologetică într-o Românie care se prăbușește în ateism mascat și camuflat sub eticheta de “creștin ortodox”. Sună mai bine să spui că ești ortodox decât să recunoști sincer că ești ateu. Din cei 80% “creștini ortodocși” sunt convins că foarte mulți sunt ATEI care se dau creștini ortodocși atunci când se face recensământul populației. Eu am abordat de multe ori această temă pe blogul meu. Mă dezgustă lipsa de sinceritate a românilor, dedublarea și ipocrizia, fariseismul ateului care minte cu nerușinare, susținând sus și tare că e creștin ortodox deși până și curcile râd când aud o asemenea poveste de adormit copiii.

În perioada 9-10 mai 2014 a avut loc prima Conferință Națională de Apologetică din Republica Moldova, un eveniment care trebuie salutat și apreciat. Doctorul şi pastorul LIVIU PERCY a susținut o serie de prelegeri intitulate “Patru mărturii ştiinţifice despre existenţa lui Dumnezeu”. Scopul acestei Conferințe a fost descoperirea răspunsurilor la cele mai vitale întrebări despre existenţa lui Dumnezeu. Orice creștin trebuie să ştie CE CREDE şi DE CE CREDE ! Iată la ce folosește apologetica și iată de ce ar trebui ca tot mai mulți creștini să fie preocupați de acest domeniu extraordinar de interesant, captivant și util.

Să dea Domnul ca și în România să auzim despre cât mai multe asemenea conferințe de apologetică la care ar trebui să participe toți slujitorii Bisericilor Evanghelice indiferent de confesiunea din care fac parte !

Acum vă invit să urmărim împreună această Conferință de Apologetică pusă la dispoziție de ȘCOALA DE APOLOGETICĂ.

SESIUNEA INTRODUCTIVĂ – „Patru mărturii ştiinţifice despre existenţa lui Dumnezeu”

SESIUNEA I: „Cosmologie – Creație ex-nihilo”

SESIUNEA II – Principiul antropic – Ordine în haos ?!?

Sesiunea III – „ADN-ul sau Argumentul teleologic – Limbajul lui Dumnezeu”

Sesiunea IV – „Proiectare inteligentă şi complexitate ireductibilă”

SURSA :

http://scoaladeapologetica.wordpress.com/2014/06/22/conferinta-patru-marturii-stiintifice-despre-existenta-lui-dumnezeu-in-format-video/

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!