previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CONFERINȚA DE PRESĂ “APĂRAȚI COPIII ROMÂNIEI ȘI SPUNEȚI NU IDEOLOGIEI DE GEN ÎN EDUCAȚIE” – PLATFORMA CIVICĂ ÎMPREUNĂ

CONFERINTA DE PRESA APARATI COPIII ROMANIEI SI SPUNETI NU IDEOLOGIEI DE GEN IN EDUCATIE - PLATFORMA CIVICA IMPREUNA

“Un popor care nu mai reușește să apere mintea și sufletele copiilor lui e un popor care suferă de orbire.” (Mihai Gheorghiu)

“În sistemul totalitar “de catifea” al zilelor noastre, suntem învățați să aruncăm foarte multe lucruri la lada de gunoi a istoriei. Dacă arunci cărți, dacă arunci autori, dacă arunci Biserici la lada de gunoi, vei sfârși prin a arunca și oameni la lada de gunoi” (Mihai Gheorghiu)

Conferința de presă recentă a Platformei Civice Împreună ar trebui descărcată de toți cei 3.500.000 români care au votat DA la Referendumul din 6-7 octombrie 2018 și ar trebui trimisă la toți prietenii și cunoscuții acestora pentru ca TOȚI ROMÂNII să vadă cu ce pericol enorm ne confruntăm deja în instituțiile de învățământ din România. Atunci când este vorba despre mintea și sufletele copiilor noștri, atunci când este în pericol viitorul României, nu mai contează decât un singur lucru: SĂ ACȚIONĂM CÂT MAI RAPID PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU.
Să acționăm nu oricum, ci eficient. De fapt, nu acționăm ci REACȚIONĂM la ceea ce se întâmplă la ora actuală, în special după Referendum, când manipulatorii și ideologii progresiști neomarxiști au prins curaj mai mult ca niciodată și încep să-și facă de cap în această țară, bazându-se pe faptul că românii vor rămâne neputincioși și vor înghiți toate mizeriile lor scârboase. AM COPII ȘI MĂ GÂNDESC LA EDUCAȚIA LOR ȘI MAI ALES LA VIITORUL LOR și nu sunt de acord cu pângărirea și întinarea minților și sufletelor lor curate și neprihănite.

Nu sunt de acord cu Barnevernetizarea României și “reeducarea” părinților conservatori.
Nu sunt de acord cu distrugerea setului de valori al românilor și nici cu bulversarea vieților compatrioților mei așa cum s-a întâmplat în Statele Unite, Canada și în multe țări din Uniunea Europeană. Ce fac ei acolo e treaba lor iar ceea ce facem noi aici, e treaba noastră. Nu trebuie să permitem nimănui să decidă în locul nostru și nimeni nu poate să hotărască în locul părinților care este interesul superior al copilului. Părinții trebuie să aibă cel mai important rol în creșterea, educația și cultivarea principiilor sănătoase și a moralitații copiilor lor. Statul nu poate și nu trebuie să înlocuiască un tată și o mamă cu un “părinte 1” și un “părinte 2”. Ar fi un dezastru dacă acest lucru s-ar întâmpla în România. Copiii au dreptul la UN TATĂ și O MAMĂ.

Cel mai înțelept lucru ar fi ca în loc să ne lamentăm că am pierdut Referendumul (cauzele sunt multiple și complexe dar foarte clare), în loc să depunem armele și să trecem cuminți în băncile noastre, este nevoie să ne înarmăm cu credință în Dumnezeu și să apărăm cu toată ființa noastră valorile și principiile fundamentale creștine care au stat la baza civilizării omenirii. Nu ne vom da bătuți și nu vom renunța niciodată!

Vă invit să urmărim împreună Conferința de Presă recentă a Platformei Civice Împreună, intitulată “Apărați copiii României și spuneți NU ideologiei de gen în educație!”
Cei trei vorbitori au fost domnul Mihai Gheorghiu (fost deputat și fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor externe), domnul deputat Daniel Gheorghe și domnul deputat Matei Dobrovie. Dumnealor merită să fie ascultați de toți românii pentru că sunt oameni care știu ce vorbesc și nu bat câmpii, fiind implicați de ani de zile în lupta pentru apărarea firescului și normalului într-o Românie aflată în plin proces de secularizare/ateizare și distrugere a tot ceea ce înseamnă valori morale fundamentale reale.

CÂTEVA PASAJE MEMORABILE DIN DISCURSUL FINAL AL DOMNULUI MIHAI GHEORGHIU

“Foarte multe pericole pasc Europa și pasc România… […]
Trebuie să fim conștienți că dictatul “corectitudinii politice”, dictatul ideologiei de gen, dictatul acestei anarhii neomarxiste progresiste pe care o reprezintă USR, pe care o reprezintă Cioloș, pe care o reprezintă TOȚI CEILALȚI (n.r. TOATE PARTIDELE!) înseamnă un dictat împotriva libertății noastre. Libertatea noastră nu-i atacată doar de corupția vechii clase politice, de corupția PSD-ului, de corupția PD-ului, etc, ci este atacată de această nouă CORUPȚIE MORALĂ. Nu numai corupția ucide… ucide și acest continuu atac asupra bunei cuviințe, asupra firescului uman, asupra VALORILOR CREDINȚEI CREȘTINE și asupra creștinismului în sine.

Ne aflăm într-un an Centenar care a fost ratat, un an Centenar care a fost sărbătorit cu o voce stinsă, aproape muribundă, înfricoșați fiind ca sărbătorirea demnă a acestui Centenar să nu cumva să pară naționalistă. E păcat…

Nu trebuie să așteptăm parade sau străzi pavoazate de la un stat care crede în ABOLIREA UNEI NAȚIUNI, în ABOLIREA VALORILOR, în abolirea spiritului european în esență.

În tot ceea ce întreprindem, trebuie să existe echilibru, bună cuviință și respingere zi de zi a conspirației prostiei “corectitudinii politice“. Suntem învățați de la leagăn până la bătrânețe ce trebuie să spunem și cum trebuie să spunem. Am trăit în comunism și știu ce înseamnă să trăiești într-un sistem totalitar. În sistemul totalitar “de catifea” al zilelor noastre, suntem învățați să aruncăm foarte multe lucruri la lada de gunoi a istoriei. Dacă arunci cărți, dacă arunci autori, dacă arunci Biserici la lada de gunoi, vei sfârși prin a arunca și oameni la lada de gunoi

21 decembrie 1989 este o zi în fața căreia trebuie să ne plecăm cu toții cu mult respect pentru că a fost O LECȚIE A DEMNITĂȚII ROMÂNEȘTI ȘI EUROPENE, O LECȚIE A DEMNITĂȚII LIBERTĂȚII. Un gând pios pentru toți cei care au adormit în decembrie 1989, luptând CA NOI SĂ FIM LIBERI ȘI DEMNI, NU NELIBERI ȘI NEDEMNI DE SACRIFICIUL LOR.
Dumnezeu să ocrotească România!” (Mihai Gheorghiu)

TOATĂ CONFERINȚA DE PRESĂ POATE FI URMĂRITĂ ȘI DESCĂRCATĂ MAI JOS:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!