previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CONFERINȚA DE PRESĂ A COALIȚIEI PENTRU FAMILIE DUPĂ PIERDEREA REFERENDUMULUI

COALITIA PENTRU FAMILIE

Ar fi foarte bine ca toți românii din țară și de pretutindeni să vizioneze cu atenție cele 23 de minute din Conferința de presă susținută aseară de Comitetul de Inițiativă Cetățenească al Coaliției pentru Familie după pierderea Referendumului.

Vă asigur că urmărind explicațiile dumnealor veți avea numai de câștigat și veți înțelege cum s-a putut pierde Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei. Dumnezeu să se îndure de această țară care a ratat o șansă istorică unică pentru viitorul copiilor și nepoților noștri! S-a văzut clar câți creștini sunt în țara asta…

ACESTA E PROCENTUL CRESTINILOR DIN ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!