previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CONCERT SUPERB DE CRĂCIUN LA VIENA

VIENA IN TIMPUL SERII

(foto: media.tvrinfo.ro)

Românii ar trebui să mai lase manelele, muzica de pahar, petrecerile desfrânate, îmbuibarea cu tone de mâncare și băutură, dansurile lascive și dezmățate din discotecile unde vin toți derbedeii la agățat și toate mizeriile acestei lumi întinate de păcat pentru că ce asculți, ce vizionezi, cum te comporți și cum trăiești, demonstrează ce fel de caracter ai și ce fel de om ești pe parcursul călătoriei tale pe acest pământ. Chiar îmi aduc aminte că am ascultat acum câțiva ani în Biserică o predică foarte interesantă care se numea “EȘTI CEEA CE FACI!” Vizitatorii fideli ai blogului meu știu foarte bine că eu nu recomand orice nimicuri ci doar lucruri deosebite care au cu adevărat valoare și pot fi de folos pentru românii de pretutindeni.

Noi, românii, (mai puțin eu deci e cam greșit să mă refer la “noi” dar am vrut să fiu amabil) suntem cam obișnuiți cu muzica de genul “Așa beu oamenii buni, așa beu și eu și tata!” sau “Poa’ să zică toți ce-or vrea, de pahar nu m-oi lăsa!” și nu prea ne omorâm după un concert vocal-simfonic sau după piese muzicale corale (imnuri superbe care sensibilizează și înalță sufletul omului). Dar nu-i nimic, nu-i prea târziu să învățăm și noi să ne cultivăm indiferent de vârsta pe care o avem. Nu-i târziu să ascultăm compoziții celebre clasice pe care nu le-am auzit niciodată în viața noastră. Pierdem enorm dacă ignorăm capodoperele unor titani (eu i-aș numi “nemuritori”) care au lăsat posterității atâtea minunății muzicale și au intrat în istorie.
De aceea, m-am gândit că ar fi foarte bine să vă invit chiar acum să vizionați un concert superb de Crăciun susținut la Viena cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului. Cei care se poticnesc de ținutele selecte ale celor două soprane, pot să schimbe canalul. Pe mine mă interesează doar muzica și mesajul transmis prin muzică. Veți auzi foarte mult limba latină. Lăsați prejudecățile și ascultați măcar muzica și latina! Mie mi-au plăcut mult atât muzica, cât și limba latină. Concertul de la Viena durează o oră și 24 minute dar sigur nu veți regreta.

Vizionare plăcută sau audiție plăcută!

NAȘTEREA LUI HRISTOS SĂ VĂ FIE DE FOLOS!

ÎN ALTE ȚĂRI SE POATE FACE CEEA CE LA NOI ESTE APROAPE IMPOSIBIL:

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!