previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

COMUNICAT DE PRESĂ REFERITOR LA ADOPTAREA AMENDAMENTULUI PENTRU MODIFICAREA ARTICOLULUI 48 ALINEATUL 1 DIN CONSTITUȚIE

CONSTITUTIA ROMANIEI ESTE LEGEA FUNDAMENTALA CARE TREBUIE RESPECTATA DE NOI TOTI

București, 07 iunie 2013

Analizând demersul Comisiei Comune a Camerei Deputaților și a Senatului de Revizuire a Constituției, Cultul Creștin Baptist din România (Uniunea Bisericilor Creștine Baptiste din România) reafirmă principiile exprimate în data de 18.03.2013 care au fost înaintate Comisiei Comune a Camerei Deputaților și a Senatului de Revizuire a Constituției din Parlamentul României prin care solicită formularea art. 48 al. (1) în noua Constituție în următorii termeni:

Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.

Cultul Creștin Baptist din România a luat act și salută decizia de adoptare a amendamentului care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, sintagmă care înlocuiește cuvântul “soți”, prezent în actuala Constituție, considerând că formularea adoptată, reflectă adecvat modul de înțelegere a conceptului de familie de către poporul român.

Cultul Creștin Baptist din România consideră, în conformitate cu principiile exprimate în data de 18 martie 2013, că este necesară reafirmarea în noua Constituție a libertăților democratice, a drepturilor și libertăților fundamentale ale omului. Noua Constituție trebuie să cuprindă, în accepțiunea Cultului Creștin Baptist din România și în conformitate cu practicile internaționale cu privire la drepturile și libertățile religioase, libertatea de alegere a religiei, libertatea educației religioase și libertatea de manifestare a religiei.

Cultul Creștin Baptist din România își reafirmă speranța că prezentul demers de revizuire a Constituției are ca prim obiectiv întărirea setului de valori democratice și dorește ca binecuvântarea lui Dumnezeu să fie prezentă în acest demers important pentru democrația și națiunea română.

Dr. Otniel Ioan Bunaciu
Președinte, Cultul Creștin Baptist din România

SURSA : REVISTA “CREȘTINUL AZI”

http://revistacrestinulazi.ro/2013/06/comunicat-de-presa/

CREDINȚA ÎN DUMNEZEU A BIRUIT ATEISMUL ÎN ROMÂNIA !

CITEȘTE MAI JOS :

https://www.tomisthecat.ro/2013/06/06/noua-constitutie-a-romaniei-interzice-casatoria-dintre-persoanele-de-acelasi-sex/

1 thought on “COMUNICAT DE PRESĂ REFERITOR LA ADOPTAREA AMENDAMENTULUI PENTRU MODIFICAREA ARTICOLULUI 48 ALINEATUL 1 DIN CONSTITUȚIE”

 • Ferice casa unde este Domnul
  Prietenul cel mai binevenit
  Acolo unde dintre toți ce-s oaspeți
  Tu, o Iisuse, ești cel mai iubit !

  Acolo toate inimile Îți bat
  Și ochii către Tine sunt țintiți
  Acolo buzele Îți aduc slavă
  Și toți ai casei sunt prea fericiți !

  Ferice casa unde soț soție
  În al Tău spirit una sunt mereu
  Și de iubirea Ta cuprinși ei Ție
  Alături stau la bine și la rău !

  Când amândoi se sprijină pe Tine,
  În orice timp, cât de primejdios
  A lor iubire nu se micșorează
  Ci tot mai mult, ei se iubesc duios !

  SOTUL SI SOTIA CREDINCIOSI DOMNULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!