previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CODRIN ȘTEFĂNESCU: VI SE PARE NORMAL SĂ SE ȚINĂ DE MÂNĂ PE STRADĂ, UN BĂRBAT CU BARBĂ, CU UNUL CU MUSTAȚĂ?!?

POPORUL ROMAN CRESTIN ESTE IMPOTRIVA LEGALIZARII PACATULUI

Deși are și el păcatele lui (ca fiecare dintre noi), totuși politicianul Codrin Ștefănescu apără familia creștină tradițională și a fost unul dintre cei peste trei milioane de semnatari ai inițiativei civice a Coaliției pentru Familie care luptă pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României, în sensul redefinirii CLARE a căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE.

Pe mine mă interesează mai puțin din ce partid politic parlamentar face parte acest stimabil despre care am reținut doar aspectul mai sus menționat și m-am gândit că n-ar fi rău deloc să redau pe blogul meu afirmațiile dumnealui prin care (nu mi-a venit să cred!) susține valoarea familiei tradiționale și în general, valorile morale creștine, în contextul ateizării progresive a României de azi.

Vă invit să citiți tot ce a spus Codrin Ștefănescu și veți avea plăcuta surpriză să constatați că le zice bine și la obiect, puteți să vă convingeți cu ochii voștri:

“Sunt tot mai multe voci care cer să reglementăm odată chestiunea aceasta
[a definirii CLARE a familiei și căsătoriei în Constituția României]
mai ales că noi, cei din PSD, am votat alături de cei 3 milioane de români PENTRU inițiativa Coaliției pentru Familie, adică poziția noastră este foarte clară. Eu sunt de acord cu domnul senator Deneș. Adică, modul în care această minoritate [sexuală] dorește să-și externalizeze acest comportament, nu trebuie și promovat public. […] Eu vreau ca băiețelul meu, care acum are opt luni, atunci când va face patru ani, să nu vadă doi bărbați că se țin de mână și se sărută în mijlocul străzii. […] Au drepturi, noi milităm pentru drepturi și libertăți, dar în cazul acesta se manifestă ÎN INTIMITATE, în orice caz, NU ÎN MOD PUBLIC, nu înfiază copii, nu se căsătoresc. Suntem totuși un popor cu o tradiție creștină. […] Eu am semnat alături de câteva sute de mii de membri PSD, la scrisoarea Coaliției pentru Familie, SUSȚINEM lucrul ăsta, sunt creștin ortodox, nu vreau ca băiețelul meu să vadă pe stradă cupluri de același sex care se țin de mână ÎN PUBLIC. Ei au drepturile lor, au libertatea lor, pot să facă ce doresc, dar ÎN INTIMITATE! Nimeni n-are nimic împotrivă cu ce fac ei ÎN INTIMITATE! Problema e că aceste cupluri de același sex, încep de la un simplu ținut de mână pe stradă după care pretind să se căsătorească și vor să înfieze copii. Ori pentru poporul român, mie personal și multor colegi, ni se pare extrem de periculoasă panta asta pe care am putea să cădem în timp. Cam asta gândim, cam asta susținem…

Eu îl înțeleg pe senatorul Deneș. […] Copiii noștri vor întreba: tati și mami, de ce nenea ăla cu mustață și ăla cu barbă se țin de mână [pe stradă] și merg împreună ca doi îndrăgostiți?!? Și tati și mami trebuie să răspundă copilului și i se infiltrează, copilului, o idee nouă că “se poate și așa”. Eu nu vreau (și cred că nici alți foarte mulți colegi de-ai mei) ca în România să avem un subiect de discuție pe tema asta, adică vrem ca măcar copiii să ni-i creștem în mediul tradițional. Drepturile și libertățile acestei minorități sexuale SUNT RESPECTATE, nimeni nu spune că nu pot să coexiste în intimitatea lor, în apartamentele sau în casele lor să facă ce doresc […] pentru că suntem într-o țară liberă. Dar ținând cont că totuși 3 milioane și 300 de mii de români au semnat o scrisoare [Petiție] prin care spun răspicat ceea ce gândesc pentru viitorul copiilor lor, NU SE POATE SĂ NU IEI ÎN CALCUL AȘA CEVA!
Deci, mi se pare o atitudine firească a românilor, în general, pe care noi am susținut-o și mai mult, PE CARE AM SEMNAT-O!!!

Propunerea domnului senator Deneș va fi discutată probabil odată cu aplicarea acestui punct. Vor fi poziții pro și contra în Parlament.
Dacă în Parlament, cetățenii din toate colțurile țării (care își trimit parlamentarii în Parlament) le cer parlamentarilor NU VOTAȚI ASTA! sau VOTAȚI ASTA! atunci devine lege.”

SURSA:
https://live.antena3.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!