ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CODRIN ȘTEFĂNESCU MULȚUMEȘTE CELOR 4 MILIOANE DE ROMÂNI CARE AU VOTAT LA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIE

REFERENDUM PENTRU ROMANIA

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, duminică, după Referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție, că nu a fost vorba despre un vot politic. Mai mult, Codrin Ștefănescu critică abordarea opoziției și spune că „toată această acțiune (n.r. – a opoziției) are un efect advers”.

„Domnul Barna spunea că azi la Referendum a fost “o fantasmă medievală” adică definirea familiei tradiționale, CĂSĂTORIA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE, pentru cei de la USR, e “o fantasmă medievală“. De-aia sunt și foarte mici în sondaje și foarte “mult” în procente și sunt convins că nu vor intra în Parlament data viitoare…

Spunea domnul Orban că respectă votul românilor dar îl boicotează. Acest tip de declarații halucinante mă pun pe gânduri […] Mai spune domnul Orban că Referendumul de astăzi a fost un vot de blam pentru Dragnea. În primul rând, n-a fost un vot politic. ACEST REFERENDUM N-A FOST O CHESTIUNE ASUMATĂ POLITIC DE NIMENI! A fost pur și simplu o acțiune survenită în urma unei scrisori semnată de 3 milioane de români, un demers care s-a transformat în Referendum. Evident sunt niște aberații care s-au auzit în această perioadă de la aceste partide PMP, USR, PNL, care împreună cu domnul Iohannis au promovat în aceste ultime două săptămâni BOICOTUL, DEZINFORMAREA POPULAȚIEI, TRANSMITEREA MESAJELOR ABSOLUT ORIBILE. Oribile într-un moment în care totuși românii au venit într-un număr gigant la vot… 4 MILIOANE ESTE O CIFRĂ! 4 milioane de români au ieșit astăzi să voteze și să spună exact ce gândesc ei, acolo în cabina de vot.

Dacă vorbim despre boicotul opoziției, putem spune doar că toată această acțiune ARE UN EFECT ADVERS vizavi de declarațiile pe care le-au făcut ei în spațiul public și vizavi de aroganța cu care au discutat în spațiul public în ultima perioadă. Inclusiv modul în care s-a comportat președintele Iohannis DE PARCĂ NU ERA PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, PARCĂ ERA PREȘEDINTELE UNEI ALTE ȚĂRI, N-AVEA NICIO LEGĂTURĂ CU ROMÂNIA! Să nu ieşi ca preşedinte să spui că vei veni la vot, să ceri poporului să iasă la vot, FIIND O CHESTIE CONSTITUȚIONALĂ, LEGALĂ, DE INTERES NAȚIONAL, să te ascunzi şi să te duci la vot în ultimele minute din zi, aşa în sictir și cu scârbă, vizavi de ceea ce votează românii… Uitaţi-vă ce cozi au fost în diaspora! Au fost cozi până în ultima secundă la ora 21, cozi pentru a vota!”, a declarat Codrin Ştefănescu.

„Este halucinant modul în care s-au comportat în secțiile de vot. DECI BOICOTUL A CONTINUAT INCLUSIV ACOLO: președinți de secții, cei din birourile electorale județene care s-au retras înainte de vot CA SĂ SE ÎNTÂRZIE CU DOUĂ-TREI ORE VOTAREA, să se tragă din nou la sorți… Adică au făcut tot ce este posibil “omenește” ca să boicoteze UN DEMERS CIVIC NORMAL, un demers care nu a fost asumat politic de absolut nimeni, PUR ȘI SIMPLU A FOST O INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ! Nu poţi să te comporți așa și să spui că eşti un bun creştin!
NU POȚI SĂ SPUI CĂ EȘTI CREȘTIN ORTODOX CÂND SPUI CĂ REFERENDUMUL ESTE “O FANTASMĂ MEDIEVALĂ” sau când ceri boicot și ceri românilor să nu iasă la vot. N-ai cum să te duci pe urmă ca politician nici în Biserică, nici la nuntă, nici la botez și să le spui românilor baliverne
. Pur și simplu trebuie să stai acasă…

Sigur, e haioasă opoziția asta cu domnul Orban și cu domnul Barna și cu domnul Tomac dar chiar nu merităm noi ca PSD o astfel de “opoziție”. Noi suntem un partid foarte puternic […] un partid iubit de români, cu suport popular mare și chiar am fi avut nevoie de o opoziție dar nu distructivă ci de una constructivă.

Vreau ca în numele PSD să mulţumesc presei din România pentru campania de informare din ultimele două săptămâni pe care aţi făcut-o… PESTE TOT, INCLUSIV PENTRU DEZBATERILE PUBLICE ÎN SENSUL ACESTA […] Presa e o putere, A FOST O PUTERE, va rămâne o putere și și-a făcut datoria în această perioadă de informare a opiniei publice…

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au dat curs acestui apel și au ieșit la vot într-un număr foarte mare și vreau să le mulțumesc celor din diaspora CARE AU ÎNȚELES CÂT DE IMPORTANT ESTE VOTUL MAI ALES ÎNTR-O ASTFEL DE CHESTIUNE, oameni care au stat la cozi multe ore pentru a-și exprima votul în detrimentul declarațiilor făcute de opoziția de la București care vrea să-i asimileze. Tuturor acestor oameni, noi ca partid, le mulțumim.

Repet încă o dată: N-A FOST UN REFERENDUM POLITIC, N-A FOST ASUMAT!
A FOST O CHESTIUNE CIVICĂ DE CARE UNII ȘI-AU BĂTUT JOC! AU CĂLCAT ÎN PICIOARE TOT: și-au bătut joc de familia tradițională, de Biserică, de datinile strămoșești. AU CĂLCAT ÎN PICIOARE ABSOLUT TOT! Toate lucrurile astea se vor vedea la vot data viitoare, la europarlamentare, la prezidențiale, la parlamentarele de peste 2 ani… Dacă ei cred că vor convinge poporul român cu astfel de mesaje, atunci se înşeală.

Încă o dată le mulțumim TUTUROR CELOR CARE AU IEȘIT ÎN ACESTE DOUĂ ZILE CA SĂ-ȘI EXPRIME VOTUL. Sunt aproape 4 MILIOANE DE ROMÂNI CARE MERITĂ TOT RESPECTUL ȘI CONSIDERAȚIA NOASTRĂ!

O să vedem și rezultatele exacte ale Referendumului. Cred că (n.r. la numărătoarea voturilor) va fi un procent copleşitor pentru DA, ceea ce e un mesaj important pentru întreaga națiune.

Eu cred că eșecul acestui Referendum e eşecul românilor în general“, a mai spus Codrin Ştefănescu.

SURSA:
https://www.antena3.ro/politica/rezultate-referendum-familie-2018-codrin-stefanescu-patru-milioane-de-romani-au-iesit-sa-voteze-e-489844.html

CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL INTERESANT! TE ASIGUR CĂ MERITĂ!
https://www.tomisthecat.ro/codrin-stefanescu-vi-se-pare-normal-sa-se-tina-de-mana-pe-strada-un-barbat-cu-barba-cu-unul-cu-mustata/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!