previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

COALITIA PENTRU FAMILIE A ANUNTAT ASTAZI CA ESTE SABOTATA MIZERABIL DE POSTURILE PUBLICE SI PRIVATE DE RADIO SI TELEVIZIUNE DIN ROMANIA IAR CNA NU FACE NIMIC!

CONFERINTA EXTRAORDINARA DE PRESA A COALITIEI PENTRU FAMILIE - 27 SEPTEMBRIE 2018

Astăzi 27 septembrie 2018 a avut loc o conferință extraordinară de presă organizată de Coaliția pentru Familie și susținută de domnul președinte Mihai Gheorghiu și doamna avocat Ana Corina Săcrieru.

Cu această ocazie, au ieșit în evidență două aspecte foarte grave:

1. Posturile de radio și televiziune publice și private din România NU PERMIT DIFUZAREA SPOTURILOR PUBLICITARE ȘI VIDEOCLIPURILOR DE PROMOVARE A REFERENDUMULUI PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI ÎN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI ȘI ÎMPIEDICĂ (PRIN TOT FELUL DE ȘMECHERII) COALIȚIA PENTRU FAMILIE SĂ PARTICIPE LA EMISIUNILE TELEVIZATE SAU RADIODIFUZATE!!!

Mass media românească ESTE REFRACTARĂ ȘI OSTILĂ în raport cu inițiativa cetățenească a celor trei milioane de români care au semnat Petiția pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1 și REFUZĂ SISTEMATIC SĂ INFORMEZE ÎN MOD OBIECTIV CETĂȚENII ROMÂNI cu privire la valoarea ridicării la rang constituțional a definiției căsătoriei naturale, minimalizând importanța PREZENȚEI LA VOT a românilor pentru a decide prin Referendum care va fi soarta copiilor și nepoților noștri și cum va arăta viitorul acestei țări. O bătaie de joc la adresa românilor care ar merita să fie informați în mod corect pentru a putea lua cea mai bună decizie când vor fi în fața urnelor de vot. Vai de capul lor de “jurnaliști” de două parale!

2. UN INDIVID CARE SE PRETINDE A FI JURNALIST LA O PUBLICAȚIE DE CARE NU A AUZIT NIMENI NICIODATĂ (VICE ROMÂNIA) A DERANJAT ÎN MOD NEPERMIS CONFERINȚA DE PRESĂ ORGANIZATĂ DE COALIȚIA PENTRU FAMILIE ȘI ȘI-A PERMIS SĂ-I ÎNTRERUPĂ PE CEI DOI VORBITORI CARE EXPLICAU CUM SUNT “TRATAȚI” DE POSTURILE PUBLICE ȘI PRIVATE DE RADIO ȘI TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA.

Acest personaj NU AVEA INVITAȚIE ȘI ACREDITARE pentru a participa la conferința de presă susținută astăzi de Coaliția pentru Familie. Cu toate acestea, a încălcat O REGULĂ ELEMENTARĂ DE BUN SIMȚ pe care ar fi trebuit să o cunoască: NICIODATĂ nu întrerupi vorbitorii care susțin o conferință de presă și ÎI LAȘI SĂ-ȘI TERMINE EXPUNEREA, așteptând în mod civilizat sesiunea de întrebări și răspunsuri din finalul oricărei conferințe de presă. Nu așa te-a învățat mămica acasă, stimabile?!? Unde credeai că te afli? În codru?!? Credeai că-ți merge?

Domnul președinte Mihai Gheorghiu și doamna avocat Ana Corina Săcrieru AU DAT DISPOZIȚIE CA JURNALISTUL DE LA VICE ROMÂNIA SĂ FIE DAT AFARĂ DIN CONFERINȚA DE PRESĂ în așa fel încât altădată să învețe bunele maniere și să se comporte într-un mod civilizat așa cum ar trebui să procedeze toți jurnaliștii, conform deontologiei lor profesionale. Puteți să vedeți chiar acum secvența neplăcută respectivă ca să vă convingeți cum s-a dorit ca această conferință de presă să fie aruncată în aer, astfel încât unele televiziuni, radiouri și publicații să mai aibă încă o temă mizerabilă prin care să se încerce atât discreditarea Coaliției pentru Familie, cât și a inițiativei cetățenești de definire clară a căsătoriei în Constituția României. Cei de la Vice România au vrut neapărat să facă “show”!

VĂ INVIT SĂ VIZIONAȚI TOATĂ CONFERINȚA DE PRESĂ CA SĂ VEDEȚI ÎN CE ȚARĂ TRĂIM, CE FEL DE “DEMOCRAȚIE” ESTE ASTA, CE FEL DE “POSTURI DE RADIO ȘI TELEVIZIUNE” NE MANIPULEAZĂ, NE INTOXICĂ ȘI REFUZĂ SISTEMATIC SĂ FIE ALĂTURI DE POPORUL ROMÂN. VOM MERGE LA REFERENDUMUL PENTRU ROMÂNIA, VOM VOTA “DA” PENTRU DEFINIREA CLARĂ A CĂSĂTORIEI NATURALE ÎN CONSTITUȚIE ȘI VOM ÎNCHIDE GURA TUTUROR ACESTOR “PUBLICAȚII” ȘI “POSTURI DE RADIO ȘI TELEVIZIUNE” CARE FAC DE RUȘINE JURNALISMUL ROMÂNESC ȘI CALCĂ ÎN PICIOARE DEONTOLOGIA PROFESIONALĂ!

ALO! CNA CE FACE?!? NU FACE NIMIC! NU IA NICIO MĂSURĂ! DOAR ÎȘI IAU SALARIILE DEGEABA ADICĂ NIȘTE BANI PLĂTIȚI DE POMANĂ DIN BUZUNARELE NOASTRE, ALE CONTRIBUABILILOR ROMÂNI CARE NE PLĂTIM ÎN MOD CINSTIT TAXELE ȘI IMPOZITELE! ĂȘTIA SUNT BANI ARUNCAȚI ÎN VÂNT, nu banii cheltuiți pentru Referendum… Trimiteți această conferință de presă, tuturor prietenilor și cunoscuților voștri ca să afle tot poporul ce presă de rahat avem în România.

SURSA:
https://www.stiripesurse.ro/scandal-la-conferinta-coalitiei-pentru-familie-jurnalist-invitat-sa-paraseasca-evenimentul-dupa-ce_1292196.html

CLARIFICAREA INTREBARII DE PE BULETINELE DE VOT DE LA REFERENDUMUL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018

1 thought on “COALITIA PENTRU FAMILIE A ANUNTAT ASTAZI CA ESTE SABOTATA MIZERABIL DE POSTURILE PUBLICE SI PRIVATE DE RADIO SI TELEVIZIUNE DIN ROMANIA IAR CNA NU FACE NIMIC!”

  • Păi, cum au ajuns ăia în sală? De ce nu vă luați măsuri de siguranță în țara noastră nesigură? Faceți și voi ca alianța de la guvernare, clocește o lege un an și mai bine, o face aiurea și după aia se plânge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!