previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CNA A DECIS CA POTI INDEMNA OAMENII SA MEARGA LA VOT CHIAR IN TIMPUL CELOR 2 ZILE DE REFERENDUM DAR N-AI VOIE SA LE SPUI CUM SA VOTEZE

REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE ESTE EXPRESIA SUVERANITATII POPORULUI ROMAN

Prin Decizia nr.454/02.10.2018 Consiliul Național al Audiovizualului a modificat articolul 8 litera C din Decizia nr.441/20.09.2018 și în acest moment permite ca INCLUSIV ÎN CELE DOUĂ ZILE ALE REFERENDUMULUI (mâine și poimâine, 6 și 7 octombrie 2018) să se poată îndemna oamenii ca să meargă la vot CU CONDIȚIA SĂ NU LI SE SPUNĂ CETĂȚENILOR CUM ANUME TREBUIE SĂ VOTEZE.

Deci rămân interzise “îndemnurile de a vota PENTRU sau ÎMPOTRIVA propunerii ce face obiectul Referendumului” dar presa audiovizuală (și implicit și cea scrisă) va avea permisiunea să lanseze îndemnuri ca românii SĂ VINĂ LA REFERENDUM ȘI SĂ VOTEZE pentru a-și exercita în mod democratic dreptul constituțional, FĂRĂ SĂ LE SPUNĂ CETĂȚENILOR DACĂ SĂ VOTEZE CU “DA” SAU DACĂ SĂ VOTEZE CU “NU”.

Deci anunțurile conform cărora în cele două zile ale Referendumului NU MAI POATE ZBURA NICI MUSCA sau NU MAI POȚI SĂ SCOȚI UN SUNET sunt o mare prostie pentru că noi nu votăm vreun politician sau vreun partid ci votăm UN ENUNȚ (O DEFINIȚIE) și altceva nimic. Deci putem încuraja oamenii să meargă la vot inclusiv în cele două zile ale Referendumului dar nu avem voie să le spunem CUM ANUME să voteze.

Conform Articolului 8 din Decizia CNA 441/20.09.2018, de la încheierea campaniei pentru Referendum şi până la ora închiderii urnelor sunt interzise:

a) prezentare sondaje de opinie, difuzarea anchetelor de tip vox pop prevăzute la art.7 alin. (3);
b) dezbateri şi comentarii legate de problema supusă Referendumului;
c) îndemnuri de a vota pentru sau împotriva propunerilor ce fac obiectul Referendumului,

Dar conform Deciziei CNA 454/02.10.2018 NU SUNT INTERZISE ÎNDEMNURILE PRIN CARE CETĂȚENII SUNT ÎNCURAJAȚI SĂ MEARGĂ LA VOT CU GRIJA CA NU CUMVA SĂ LE SPUNEȚI CUM SĂ VOTEZE (este interzis să le spuneți DACĂ SĂ VOTEZE CU “DA” SAU DACĂ SĂ VOTEZE CU “NU”) Deci totul e clar ca lumina zilei!

Și încă ceva… Azi se mai poate scrie fără nicio problemă…

Votați fără nicio teamă DA la Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituția României! Votați cu toată inima DA la Referendumul pentru România ca să le demonstrăm tuturor că poporul român este suveran și nu se apleacă în fața nimănui ci dimpotrivă vrem să ne hotărâm singuri viitorul copiilor și nepoților noștri. Ei cu ale lor și noi cu ale noastre!

VĂ DORESC SĂ AVEȚI UN REFERENDUM PLĂCUT!
DOAMNE, AJUTĂ! DOAMNE, DĂ IZBÂNDĂ!
DUMNEZEU SĂ BINECUVÂNTEZE ROMÂNIA!

DECIZIA CNA 454/02.10.2018 PRIVIND MODIFICAREA DECIZIEI CNA 441/20.09.2018

SURSĂ DE DOCUMENTARE:
http://cna.ro/IMG/pdf/Decizie_nr._454_privind_modificarea_Deciziei_CNA_nr._441-_sedinta_din_02.10.2018_.pdf

Apropo! Pentru ca toți cetățenii români să poată vota în cunoștință de cauză, Autoritatea Electorală Centrală a tipărit materiale informative care vor fi afișate în secțiile de votare.
Acestea lămuresc ce anume se supune la vot și cum arată buletinul de vot.

AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA A TIPARIT MATERIALE INFORMATIVE CARE EXPLICA CE SE VOTEAZA LA REFERENDUM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!