previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CINE EȘTI TU, ROMÂNE? RĂSPUNSUL ÎL VEI AFLA DUMINICĂ LA ALEGERI ȘI S-AR PUTEA SĂ REGREȚI AMARNIC DACĂ NU CITEȘTI ACEST ARTICOL!

KLAUS IOHANNIS RADE DE CEI PESTE TREI MILIOANE DE CRESTINI CARE AU VOTAT DA LA REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE

“Soluția în fața injustițiilor e una singură. Să nu taci, să vorbești, să lupți, să te afli în treabă! Să nu-ți vezi de treburile tale, ci de treaba dreptății, care e adevărata treabă a fiecăruia!” (Nicolae Steinhardt)

În 2014, dacă l-ai votat pe actualul președinte, ai circumstanțe atenuante. Și nu neapărat pentru că cealaltă variantă ar fi fost Ponta, ci pentru că nu aveai suficiente date despre cine este, cu adevărat, Klaus Iohannis.

Acum, în 2019, cu doar trei zile înainte de alegeri, știi exact! Dă-mi voie să-ți reamintesc, prietene de pe Facebook, apelând la FAPTE, cine este acest om!

1. Iohannis este politicianul care A SFIDAT o națiune. Acel “ghinion” ca explicație pentru motivul din cauza căruia restul profesorilor din România nu au dobândit 6 case este mai mult decât suficient, e revelator! Căutați momentul și urmăriți-i politicianului RÂNJETUL, vă rog!

2. Iohannis este un individ LIPSIT DE UMANITATE. Și nu la faptul că a rămas absolut impasibil atunci când un militar a căzut din picioare lângă el, nici că a intermediat adopții de copii, nu, nu la aceste realități mă refer, ci la faptul că nu a simțit nevoia să aibă sau să adopte un copil chiar el, deși își permitea asta. Gândiți-vă puțin! Oamenii se nasc, parcurg etapele firești ale vieții, se educă sau învață o meserie, se distrează, călătoresc, experimentează, într-un cuvânt trăiesc, unii mai liniștit, alții cât se poate de intens și de nebunesc. Dar aproape toți ajungem într-un moment în care SIMȚIM nevoia să ne dăruim cu toată ființa noastră unui copil.
Nu cred să existe un sentiment mai puternic și mai acut decât acela de a avea un puradel, care să moștenească tot ce ești, tot ce faci, tot ce ai. Inexplicabil, aș zice, dar în nici un caz întâmplător, exact sentimentul ăsta împinge tot ce e viu pe Pământ înainte, așa se perpetuează întreaga viață pe planetă, nu doar umanitatea! Lui Klaus Iohannis sentimentul ăsta pare că i-a lipsit. Și nu vreau să atac oamenii care nu au copii, Doamne Ferește, au motivele lor, medicale sau de altă natură, eu doar vreau să întregesc imaginea unui individ GOL.

Asta pentru că, spre deosebire de tine, omule cu copii sau fără, Iohannis tot ce a făcut în viața adultă a fost să acumuleze bani, funcții și case, multe case, majoritatea prin fraudă, aruncând chiar oameni în stradă. În contrapartidă, gândiți-vă că în timp ce el acapara proprietate după proprietate, fâcând averi, până și proasta aia de Viorica, cum îi ziceți voi, împreună cu soțul ei, adoptau un copil, cu care să împartă din puținul sau multul lor, nu știu. Cert e că a simțit!

Și motive la capitolul umanitate mai sunt, dar nu vreau să insist.

3. Iohannis este un MINCINOS! Întrebat la un moment dat cu ce bani a obținut 50% dintr-o casă, cea închiriată pe bani grei către Raiffeisen, Iohannis a răspuns, citez: “Am cumpărat de la un prieten, care moștenise casa, în condiții foarte avantajoase, folosind bani din chirii, din alte venituri, din bani primiți de la socrii, din împrumuturi, din sprijin primit de la părinții mei, din ceva bani de la prieteni”.

Adunând sursele, ai crede că investiția a fost majoră, nu?!? GREȘIT! Suma atât de complicat adunată reprezenta MAI PUȚIN decât valoarea unei mașini de dimensiuni mici, atenție mare acum: SECOND HAND. 3173 $. Adică 50 de milioane de lei vechi, la un curs valutar de 15.756, cât era în 1999. Prin comparație, un Fiat Tempra la mâna a doua se putea achiziționa din Germania cu 5000 $.

Casa asta a închiriat-o apoi băncii, care i-a dat 60.000 $, banii jos, pentru 3 ani.
Iohannis trebuie că e cel mai norocos om din lume, din moment ce va deveni și președinte de țară, a doua oară, doar ca să nu devină președinte contracandidatul.
Atenție mare, însă, că aia e țara ta!

4. Iohannis este PERFID și IPOCRIT, nu doar un om care are grave probleme cu legea.
Din calitatea lui de președinte a avut tupeul să-i pună pe români să voteze într-un referendum pentru o justiție corectă, pentru o societate curată, fără penali.
Omul ăsta vorbește fără să clipească despre “partide fără corupți, de promovarea în poziții publice numai a persoanelor fără probleme cu legea”.
Individul ăsta are ca slogan: “O Românie normală”, oameni buni!

Toate acestea deși Iohannis a știut, fără dubiu, încă din 2005, în urma unei hotărâri în Instanță, devenită definitivă și irevocabilă, că o parte din ce a dobândit înainte și tot ce a dobândit din chirii, ulterior, a dobândit prin fals. De atunci, din 2005, președintele României a acumulat sute de mii de dolari prin fraudă.

MEDITAȚII, DOMNULE IOHANNIS?!? ÎMPRUMUTURI?!? NU! DOAR MINCIUNI!

Case decente, nu vile?!? Posibil, dar care i-au băgat în conturi sute de mii…

Repet, prin minciună și fals, DOVEDITE DE INSTANȚĂ! pentru că deja a pierdut două dintre imobile, iar pentru altele târăște prin tribunale oameni în vârstă.

Ăsta este președintele Klaus Iohannis și asta vei gira TU, dacă vei pune ștampila, încă o dată, pe el!

Pentru că acum nu mai ai nici o scuză, repet, acum știi tot, inclusiv în urma dezvăluirilor din presă în ultimii 5 ani. Rise Proiect, Hotnews, Adevărul, Digi 24, Evz și mulți alții în ziare, la TV sau pe bloguri, jurnaliști și judecători, toți ți-au dezvăluit cine e Iohannis. Mai departe ai văzut chiar tu, cu ochii tăi, neimplicarea, aroganța, incompetența, ipocrizia și nepăsarea.
Ai fost martorul urii îndreptate împotriva a milioane de oameni care nu-l votează pe el
.

Azi știi și că Iohannis e un misogin, unul fără pic de bun simț, care a persiflat în cele mai josnice moduri o femeie, proastă sau nu, chiar nu contează, pentru că în final nu este decât o doamnă, la fel ca mama ta!!! Singura diferență este că mamele noastre nu candidează împotriva acestui “domn”, Slavă Cerului! Și că mai facem și noi mișto de Viorica, dar la o bere sau pe Facebook!

Dincolo de orice, eu un singur lucru știu azi, acum: că pe Iohannis nu voi pune niciodată o ștampilă de vot, conștiința nu mă lasă, pentru că faptele lui sunt fără recurs, la fel ca decizia din Instanță!

Să fie modul tenebros în care și-a dobândit averea motivul pentru care a REFUZAT cu obstinație să participe la o dezbatere cu contracandidații!? Îi este teamă de întrebări, puse inclusiv de jurnaliști neselectați, ca cei din “dezbaterea” originală propusă de el la BCU?
Aceea care a nesocotit democrația, libertatea, presa și cetățenii acestei țări?!?

KLAUS MOUSE IOHANNIS SE TEME DE O DEZBATERE ELECTORALA TELEVIZATA CU VIORICA DANCILA

Posibil să fie chiar mai mult! Cu trecutul atât de tulbure pe umerii de pe care nu i s-a luat paltonul, e posibil să se teamă chiar de o întrebare sugerată de oameni din servicii care “au trădat cauza”. Posibil să-i fie frică de o întrebare gen Geoană – Vântu.
Riscul pentru un asemenea om e prea mare!

Tot ce am spus până acum, în părtile esențiale, sunt fapte!

DE CE AM ALES SĂ SCRIU?

O fac de 5 ani, nu de ieri, verificați-mi timeline-ul! Sunt naiv de sincer, îmi asum tot ce spun, riscând inclusiv unfrienduri și înjurături, iar motivul pentru care o fac e ăsta, nu altul!

“Soluția în fața injustițiilor e una singură. Să nu taci, să vorbești, să lupți, să te afli în treabă! Să nu-ți vezi de treburile tale, ci de treaba dreptății, care e adevărata treabă a fiecăruia!” (Nicolae Steinhardt)

Cine alege să ignore în continuare verdicte ale Justiției, evidența și toate faptele, suspectându-mă că sunt plătit de PSD, i-aș putea dori să aibă parte de exact atâția bani in viață câți am luat eu de la acel partid. Dar nu doresc nimănui asta, evident, dimpotrivă, vă urez inspirație și noroc pentru a putea să le oferiți familiilor voastre o viață mai bună!

Însă NU UITA că Duminică îți va arăta ție, celui care citești acum, CINE EȘTI!

Dacă vei pune ștampila pe Iohannis vei gira incompetența, necinstea, ipocrizia și lașitatea în cele mai pure forme, iar de vorbit despre o Românie curată, fără oameni certați cu legea, nu vei mai avea căderea să vorbești vreodată, fără a putea fi catalogat ipocrit.

Este foarte dificil, știu, dar NIMIC nu poate fi MAI RĂU într-un OM decât ceea ce știi, limpede, că sălăsluiește, adânc, dar tu ignori, în Klaus Iohannis!

SURSA:
https://www.facebook.com/daniel.sendre/posts/3159335540748699

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!