PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CHEMARE LA POST SI RUGACIUNE PENTRU CA SENATUL ROMANIEI SA APROBE REFERENDUMUL PENTRU DEFINIREA CLARA A CASATORIEI IN CONSTITUTIE

Cu ajutorul lui Dumnezeu este posibil ca MARȚI 11 SEPTEMBRIE 2018, să se dea votul final pentru Referendum în Senatul României. Chemăm credincioșii și bisericile de orice confesiune, din țară și din diaspora, să se unească în post și rugăciune pentru această zi importantă în calendarul demarării Referendumului pentru Căsătorie.

Ne putem ruga în casele noastre, în grupuri sau în bisericile noastre locale. Dumnezeu ne va călăuzi să cerem îndurarea Lui peste națiunea noastră și în mod special să cerem lumină și înțelepciune în decizii pentru senatorii României.

Este vremea să părăsim zona noastră de confort! Este vremea să ne pese! Este vremea să ne implicăm! Dacă nu pentru aceasta, atunci pentru ce? Daca nu acum, atunci când? Dacă nu noi, atunci cine?

Cei care spun că tema căsătoriei este o falsă dezbatere sunt cei mai implicați în ea. Cei care se plâng că revizuirea Constituției nu este necesară știu că după Referendum nu vor mai putea schimba legea căsătoriei naturale prin presiune politică. Nu vă rușinați în fața lipsei de rușine! Este timpul ca fiecare să se implice:

1. Roagă-te!
2. Distribuie prietenilor tăi!
3. Convinge-ți familia și prietenii să vină la Referendum!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Pastor Samy Tuțac

Apără copiii României!

Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine!

Publicată de Referendum pentru România pe Miercuri, 5 Septembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!