previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CE VOM VOTA LA REFERENDUMUL DIN 6 SI 7 OCTOMBRIE 2018?

Vedeți cum adevărul iese întotdeauna la suprafață ca să spulbere minciunile sfruntate care nu se mai termină? Materialul video de mai sus a fost postat ca să fie foarte clar pentru toți cetățenii cu drept de vot și să nu mai auzim tot felul de aberații lansate nu întâmplător ci premeditat de DUȘMANII ȘI TRĂDĂTORII POPORULUI ROMÂN. Pot să urle, să latre, să facă spume la gură, să-și bage degetele în ochi și să-și smulgă părul din cap… SE CHINUIE DEGEABA SĂ NE MINTĂ ȘI SĂ NE ÎNȘELE! TOATĂ PROPAGANDA LOR MIZERABILĂ SE PRĂBUȘEȘTE PUNCT CU PUNCT! Cu fiecare zi care trece, acești antiromâni se umplu de penibil și se fac de cacao definitiv. Vor intra în istoria României ca cei care au vrut să saboteze primul proiect național serios de transformare morală profundă a României. N-au nicio șansă pentru că noi suntem mulți și vom învinge! Nu vom sta acasă și nu vom asista la prăbușirea acestei țări. Nu ne interesează “lumea civilizată” occidentală cu murdăriile și scârboșeniile ei!

Românii care iubesc România, românii care cred în valori și în principii morale, vor veni cu drag la Referendumul din 6 și 7 octombrie 2018 și vor vota “DA” din toată inima pentru că se gândesc la viitorul copiilor și nepoților lor, le pasă de soarta României în care ne-am născut, în care am crescut, în care am trăit și în care vom muri. Vreau să trăiesc și să mor într-o Românie curată de care să nu-mi fie rușine! Depinde de noi ca acest obiectiv să fie atins…

Ne vedem la Referendumul pentru definirea clară a căsătoriei în Constituția României!

Doamne ajută! Doamne dă izbândă!
Dumnezeu să binecuvânteze România!

VINO LA REFERENDUM SI VOTEAZA DA PENTRU A APARA COPIII ROMANIEI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!