ALIANTA RENASTEREA NATIONALA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
PARIUL LUI PASCAL
HRISTOS NU NE-A CERUT NICIODATA SA FIM PROSTI SAU TAMPITI
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
SPUNE NU, IDEOLOGIEI DE GEN!
ISAAC NEWTON - OAMENII SUNT SINGURI PENTRU CA IN LOC DE PODURI CONSTRUIESC ZIDURI
previous arrow
next arrow

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CE ESTE IDEOLOGIA DE GEN ȘI CUM ESTE PRIVITĂ DE ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ?

CE ESTE IDEOLOGIA DE GEN SI CUM ESTE PRIVITA DE ALIANTA RENASTEREA NATIONALA?

(foto: culturavietii.ro)

În legătură cu această temă, este multă necunoaștere dar și multă confuzie pentru că unii o confundă cu educația sexuală, alții cu egalitatea dintre bărbat și femeie, iar alții cu homosexualitatea. În realitate, nu este nici unul dintre aceste trei lucruri.

IDEOLOGIA DE GEN este o idee devastantă care afirmă că suntem “bărbat și femeie” nu în baza structurii noastre anatomice și biologice, ci în baza a cum ne simțim pe moment; conform cu această teorie, identitatea noastră sexuală (femeie sau bărbat) este o condiție care poate varia în timp. Cineva a definit ideologia de gen ca fiind “o bombă atomică și o eroare a minții umane care creează multă confuzie.”

Ideologia de gen consideră homosexualitatea ca ceva vechi, depășit. Noua tendință prevede că omul poate să decidă să fie o zi, bărbat, iar o altă zi, femeie. Trăim într-o societate unde dorințele devin drepturi și în funcție de această logică, învinge cine-i mai tare.

De ce mass-media nu dă informații ample despre ideologia de gen? Nu ar fi mai simplu să se vorbească cu voce tare?!?

Noi trăim într-o dictatură a “gândului unic”. Această dictatură e introdusă prin anumite instrumente printre care propaganda. Astăzi, presa conține în cea mai mare parte “servitori ai puterii”, care se adaptează noilor directive ale acestei forme dictatoriale periculoase. Istoria ne-a demonstrat ca sunt trei atitudini pe care putem să le luăm: complicitatea, conviețuirea și rezistența. Astăzi, creștinii sunt chemați pentru a exercita această formă de rezistență. Trebuie să începem să ne întrebăm: la ce suntem dispuși să renunțăm pentru a demonstra că noi credem în ceva adevărat? La carieră? La libertate? La viață?

• Material tradus dintr-un interviu al avocatului Gianfranco Amato care este Președintele național al organizației “Juriști pentru viață“ și activează în câmpul bioeticii.

EDITOR: Maria Stela Cardaș – ARN Italia

⚠️ Alătură-te Alianței Renașterea Națională ⚠️

Din cauza cenzurii și asaltului ideologiilor nesănătoase, dorim de urgență să primim adresa dvs. de email. Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

SURSA:
https://fb.watch/44suhvArfL/

INTRĂ ÎN ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ dacă ai ajuns la concluzia că te reprezintă cu adevărat!

SEMNAȚI PETIȚIA “ACORDUL PĂRINȚILOR PENTRU ORELE DE EDUCAȚIE SEXUALĂ ESTE ESENȚIAL!”

CE ESTE IDEOLOGIA DE GEN (GENDER IDEOLOGY)? DE UNDE VINE ȘI CUM SE DOREȘTE IMPUNEREA EI ASUPRA SOCIETĂȚII?!?

Ideologia de gen spune că diferențele între bărbați și femei sunt doar rezultatul unor convenții sociale și de educație. Spune că e posibil să alegi să fii bărbat sau femeie, fără ca biologia să conteze. Este clar că acest lucru nu e adevărat. Anatomia și psihologia bărbatului și a femeii sunt diferite. Biologia e responsabilă de sexul femeii și al bărbatului și trasează roluri biologice diferite pentru ei, pentru conservarea speciei umane, printre multe alte aspecte.

Ideologia de gen nu are deloc baze științifice. Este o ideologie pură, de fapt în contradicție permanentă cu știința și realitatea. Originea ei se află în radicalizarea principiilor feminismului, ce introduce conceptul de gen. A fi femeie, a fi mamă, e considerat un rol social învechit, provenit din tradiția străveche, în care femeia era supusă oprimării, o societate învechită în care șovinismul masculin și sistemul creat de societatea patriarhală erau principalii agresori.

Această ideologie implică dispreț pentru femeile adevărate și tot ce le definește, în mod special feminitatea și dimensiunea maternă. Ura față de bărbați, percepuți ca cei ce oprimă, reflectă lupta de clasă din comunism. Ideea că femeile ar trebui să fie ca bărbații și să-și dezvolte o sexualitate masculină, fără legături și consecințe, anulează astfel dimensiunea maternă și susține natural “dreptul la avort”.

De asemenea, grupuri de lobby pro-homosexualitate acționează la unison cu feminismul, pentru că le oferă o justificare pentru preferințele lor sexuale și subliniază faptul că o orientare homosexuală e o opțiune care poate elibera femeile de un rol social impus fără voia lor și în care bărbații încetează a fi cei ce oprimă femeile.

Ideologia de gen înseamnă începutul sfârșitului pentru feminitate și masculinitate.
De asemenea, toate acestea s-au dovedit a fi o cale eficientă de a obține fonduri și influență politică și o industrie de afaceri substanțială. Lansarea acestei ideologii s-a făcut prin asaltul asupra unor instituții internaționale, pentru a obține o serie de recomandări, poziții, declarații și angajamente ale statelor membre UE, care nu au forță legală și nu sunt obligatorii, dar care pot fi prezentate ca directive ale UE sau ONU.

O agendă doctrinară bine coordonată a urmat. Aceleași strategii și metode, aceleași etape sunt reproduse în fiecare țară. Armele folosite sunt tehnici de manipulare, cum ar fi ascunderea datelor, false alarme sociale, apelul la sentimentalisme și folosirea unui anumit limbaj, etc, pentru a impune valorile lor, în mod totalitar, prin legi care le acordă drepturi, alocări disproporționate ale resurselor publice, persecuția prin lege a celor ce nu sunt de acord și penalizarea dizidenților și acces la minorii din școli, pentru a le prezenta ideologia lor, evitând filtrul părintelui.

Ca bărbați și ca femei, ca cetățeni, ca plătitori de taxe, ca părinți, trebuie să prevenim proliferarea acestei ideologii, ce caută să distrugă cel mai nobil atribut al omenirii: demnitatea umană.

SURSA: Profesionales por la Ética, Spania și Alfa Omega TV

Tagged with:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!