PARIUL LUI PASCAL
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
PETER COSTEA
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

CĂSĂTORIA ESTE UNIUNEA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE – PROPUNEREA COALIȚIEI PENTRU FAMILIE A FOST ADOPTATĂ DE CAMERA DEPUTAȚILOR

ARTIFICII 1ARTIFICII 2ARTIFICII 3ARTIFICII 10ARTIFICII 10ARTIFICII 10

Slavă lui Dumnezeu! Astăzi, marți 9 mai 2017 este o zi istorică pentru că deputații români au analizat și au aprobat cu 232 voturi „pentru”, 22 de voturi ”împotrivă” şi 13 abţineri, propunerea de proiect de lege a Coaliției pentru Familie care vizează modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României. Cu alte cuvinte, în locul formei constituționale actuale („familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi”), textul constituțional va arăta în felul următor:

”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între UN BĂRBAT şi O FEMEIE, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Într-un mod simbolic, votul din Parlament a fost dat chiar de Ziua Europei şi cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la proclamarea Independenţei României.

deputatii-au-votat-pentru-modificarea-articolului48-alineatul1-constitutia-romaniei-casatoria-barbat-cu-femeie-9mai2017

Prin această hotărâre a Camerei Deputaților, este spulberată orice posibilitate de legalizare a căsătoriei între persoane de același sex (homosexuali).
Proiectul de lege va pleca mai departe spre Senatul României pentru dezbatere şi vot, urmând ca senatorii să stabilească și data referendumului, având în vedere că astfel de decizii rămân definitive doar prin consultare populară.
Referendumul se va organiza în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului de lege pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituție.

Mulțumim din toată inima lui Dumnezeu pentru această mare biruință pentru care s-au rugat toți creștinii din toate confesiunile. Le mulțumim și acelor deputați români care au înțeles că familia creștină tradițională trebuie apărată.

CINE SUNT CEI 22 DE DEPUTAȚI ROMÂNI
CARE S-AU OPUS DEFINIRII CLARE A FAMILIEI?!?

Să-i mai voteze Mutu’ pe ăștia de mai jos! Aveți grijă să nu cumva să faceți prostia să-i votați la alegerile parlamentare viitoare care vor avea loc în 2020 dacă bunul Dumnezeu îngăduie să mai trăim până atunci! Fiți cu ochii în 22!

LISTA DEPUTATILOR ROMANI CARE AU VOTAT IMPOTRIVA DEFINIRII CLARE A CASATORIEI CA FIIND UNIUNEA LIBER CONSIMTITA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE

CINE SUNT CEI 13 DEPUTAȚI CARE S-AU ABȚINUT
LA VOTUL PENTRU DEFINIREA CLARĂ A FAMILIEI?!?

(mai bine că s-au abținut de la vot, decât să voteze împotriva poporului român)

LISTA DEPUTATILOR CARE S-AU ABTINUT DE LA VOTUL PENTRU DEFINIREA CLARA A FAMILIEI IN CONSTITUTIA ROMANIEI

Pe acest link puteți vedea lista deputaților care au votat PENTRU definirea CLARĂ a familiei în Constituția României, respectiv “uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE”, așa cum a lăsat Dumnezeu dintotdeauna.

POPORUL ROMAN CRESTIN ESTE IMPOTRIVA LEGALIZARII PACATULUI

ROMANIAN CHAMBER OF DEPUTIES VOTES TO AMEND THE NATION’S CONSTITUTION TO DEFINE MARRIAGE AS THE UNION OF ONE MAN AND ONE WOMAN

With 232 votes in favor out of 270, Chamber of Deputies of the Parliament of Romania votes to amend the nation’s Constitution to define marriage as the union of one man and one woman – and also for the strengthening of parental rights.

The revised Article 48, Paragraph 1, of the Constitution of Romania, as proposed by the Citizen’s Initiative states: “The family is founded on the freely consented marriage between A MAN and A WOMAN, their full equality and the right and duty of parents to ensure the upbringing, education and instruction of children.”

We are now just one step away from the nationwide referendum: the Senate has to vote as well. Praise God for ever more!

A brief reminder: This is a citizen’s initiative and not a „political” one.
The Coalition for Family secured roughly 3 million signatures instead of 500.000 required to promote the initiative to Parliament. Also, Constitutional Court of Romania unanimously approved the measure for ballot status.

http://coalitiapentrufamilie.ro/2017/05/09/romanian-chamber-deputies-votes-amend-nations-constitution-define-marriage-union-one-man-one-woman/

2 thoughts on “CĂSĂTORIA ESTE UNIUNEA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE – PROPUNEREA COALIȚIEI PENTRU FAMILIE A FOST ADOPTATĂ DE CAMERA DEPUTAȚILOR”

 • Le mulțumim tuturor celor care au înțeles însemnătatea acestui fapt de nivel foarte important pentru o viață normală. Laudă și mărire fie aduse Domnului care s-a îndurat și a răspuns la rugăciunile Românilor!

  Vă mulțumim și dvs care ne țineți la curent cu tot ce-i mai bun și important pentru liniștea noastră a fiecăruia.
  Domnul să vă răsplătească efortul! Amin!

  • Doamna Gina, și eu vă mulțumesc pentru cuvintele calde și pline de bunătate care mă încurajează și mă determină să continui să slujesc mai departe lui Dumnezeu prin acest blog care necesită într-adevăr un efort destul de mare din partea mea.

   Mulțumim Domnului din toată inima pentru că deputații liberali (PNL) n-au ascultat de șefa lor adică nu s-au luat după madam Raluca Turcan care “i-a sfătuit” să se abțină de la votul pentru definirea CLARĂ a căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită între UN BĂRBAT și O FEMEIE. Liberalii au votat conform conștiinței lor, adică PENTRU inițiativa legislativă a Coaliției pentru Familie, respectiv, pentru revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României. Citiți mai jos ca să vedeți ce fel de om este madam Raluca Turcan, s-o mai voteze Mutu’! Hai s-o cunoaștem mai bine:

   sokant.ro/turcan-s-a-dat-de-partea-homosexualilor-ce-le-a-cerut-liberalilor

   Și madam Alina Gorghiu va încerca aceeași schemă la votul care va avea loc în Senat cu privire la aceeași temă (revizuirea articolului 48 alineatul 1 din Constituție). Să dea Dumnezeu ca doamnei Alina Gheorghiu Dej (pardon! am vrut să spun Alina Gorghiu) să nu-i iasă pasența adică să pățească exact ce-a pățit madam Raluca Turcan (să nu reușească să-i convingă pe senatorii liberali să se abțină de la vot). Domnul să intervină și în Senat așa cum a intervenit și în Camera Deputaților! Să nu uităm să ne rugăm cu toții…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!