PARIUL LUI PASCAL
UN POPOR CARE ALEGE POLITICIENI CORUPTI SI TRADATORI NU ESTE VICTIMA CI COMPLICE
TITU MAIORESCU - EU NU VOI PERMITE CA ULITA SA NE FACA LEGI
previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A FOST DEPARAZITAT ! WORDPRESS.COM ȘI BLOGSPOT.COM AU LUAT MĂSURI ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU CREAT CLONE-CĂPUŞE ALE BLOGULUI MEU !

Zilele trecute m-a sunat un prieten care era îngrijorat pentru că a intrat pe Internet şi a observat că blogul lui Tomis the Cat “nu mai funcţiona” şi era “suspendat pentru încălcarea TERMS OF SERVICE” pe platforma WordPress.com. Bineînţeles că m-am mirat foarte tare şi nu-mi venea să cred ce auzeam la telefon mai ales că sunt un om corect şi respect cu sfinţenie politica WordPress.com ! În consecinţă, am intrat pe blogul meu şi am observat că totul era în regulă şi funcţiona perfect ! De fapt, de-a lungul celor doi ani de existenţă BLOGUL LUI TOMIS THE CAT a funcţionat întotdeauna excelent şi am fost foarte mulţumit de serviciile platformei de blogging WORDPRESS.COM ! Vă recomand să utilizaţi cu toată încrederea WordPress.com pentru că la ora actuală sunt cei mai tari şi nimeni nu-i depăşeşte în acest domeniu (vă spun acest lucru din experienţă, nu din auzite)

Luând totuşi în serios informaţia primită telefonic de la prietenul meu, am început să fac nişte verificări pe Internet. Am deschis motorul de căutare Google şi am avut o surpriză de mari proporţii !

Am descoperit ŞASE CLONE-CĂPUŞE ale blogului meu adică nişte “bloguri” care MINŢEAU CU NERUŞINARE şi induceau în eroare vizitatorii mei, pretinzând că “au preluat” blogul meu (culmea culmilor) şi că sunt “partenerii” mei !!! CUM A FOST POSIBIL ca aceşti paraziţi web să ajungă să comită un asemenea abuz pe WORDPRESS.COM ?!? Foarte simplu ! Au apelat la următoarele metode ilegale :

1) Crearea mai multor adrese de e-mail utilizând fraudulos nickname-ul meu “Tomis the Cat” (având ca obiective atât uzurparea de identitate, cât şi falsul şi uzul de fals pe Internet)

2) Deschiderea a cel puţin ŞASE CONTURI (şase “bloguri-căpuşă”) pe platforma WordPress.com utilizând în mod fraudulos şi ilegal, FĂRĂ ACORDUL MEU, nickname-ul “Tomis the Cat” sau inserând abuziv nenumărate link-titluri intitulate “Tomis the Cat” sau “Blogul lui Tomis the Cat” (ca şi în primul exemplu menţionat mai sus, avem de-a face cu infracţiuni clare de uzurpare de identitate, fals şi uz de fals pe Internet, la care se mai adaugă şi altele cum ar fi răspândirea unor informaţii false cu privire la blogul meu, obţinerea frauduloasă şi nemeritată de trafic web, etc).

Precizez că link-titlurile respective NU DIRECŢIONAU VIZITATORII MEI SPRE ADEVĂRATUL MEU BLOG : ( https://www.tomisthecat.ro/ ) ci spre tot felul de pagini web parazite !!!

3) Înşelarea (“păcălirea”) crawlerelor motoarelor de căutare Google, Yahoo, MSN, etc (prin crearea a nenumărate link-titluri de genul “blogul lui Tomis the Cat”, “blogulluitomisthecat”, “tomisthecatblog”, etc, cu direcţionarea vizitatorilor în locuri care n-au absolut nicio legătură cu BLOGUL LUI TOMIS THE CAT !!!

De fapt, politica Google menţionează câteva principii de bază cum ar fi :

1) Este interzisă manipularea rezultatelor căutării pe Google
2) Google va lua măsuri împotriva domeniilor care încearcă să se poziţioneze mai sus PRIN FRAUDĂ
3) Google pedepseşte intenţia conţinutului unui site de a înşela şi de a manipula rezultatele motorului de căutare
4) Google ia măsuri dure atunci când constată „supraîncărcarea cu cuvinte cheie” adică practica de a încărca o pagină Web cu cuvinte cheie în încercarea de a manipula clasarea unui site în rezultatele căutării Google.

BANNER WORDPRESS

WORDPRESS.COM ȘI BLOGSPOT.COM (BLOGGER) AU LUAT MĂSURI DURE ŞI AU DESFIINŢAT DEFINITIV TOATE AŞA ZISELE “BLOGURI” SAU “SITE-URI” CARE ÎŞI AROGASERĂ FRAUDULOS TITLUL DE “BLOGUL LUI TOMIS THE CAT” SAU CARE FĂCEAU ABUZ DE USERNAME-UL “TOMIS THE CAT” !!!

Echipele WordPress.com și Blogspot.com nu au rămas pasive şi nu au permis abuzurile, fraudele şi ilegalităţile celor care au încercat să recurgă la uzurparea identităţii bloggerului Tomis the Cat !
Ca atare, AU FOST DESFIINŢATE DEFINITIV toate spam blogurile care au adus prejudicii blogului lui Tomis the Cat !!!

tomisthecatblog.wordpress.com

blogulluitomisthecat.wordpress.com

Încă o dată ni se demonstrează tuturor că WordPress.com și Blogspot.com nu permit nicio încălcare a politicii TERMS OF SERVICE iar cei care încearcă să abuzeze pe Internet sunt aspru pedepsiţi şi NU MAI AU ACCES ÎN VECII VECILOR PE WORDPRESS ȘI PE BLOGSPOT !!! Asta trebuie să le intre foarte bine în cap acestor indivizi care trebuie să se gândească foarte bine înainte de a recurge la ilegalitate !

[polldaddy poll=”5066458″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

9 thoughts on “BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A FOST DEPARAZITAT ! WORDPRESS.COM ȘI BLOGSPOT.COM AU LUAT MĂSURI ÎMPOTRIVA CELOR CARE AU CREAT CLONE-CĂPUŞE ALE BLOGULUI MEU !”

 • Că nu cei tari vor învinge atâta luptă-n zadar
  Numai cei sfinți, prin credință, au biruință prin har !

  • AMIN ! Mulţumim lui Dumnezeu care binecuvântează, apără şi protejează BLOGUL LUI TOMIS THE CAT împotriva tuturor atacurilor demonice care nu contenesc…

   Fii binecuvântată, Tatiana ! 🙂

 • Când ţi-am spus că aceste căpuşe securiste sunt deranjate de activitatea ta şi a mea, nu m-ai crezut în serios. Te previn să caşti bine ochii cu cine ai relaţii şi legături.
  Ai mare grijă la cârtiţele care dezbină şi conduc ! Cască bine ochii…

 • Ploşniţile astea securiste sunt o organizaţie underground cu vaste legături care folosesc politica: 40% adevăr şi 60% minciună ordinară. Cei 40% sunt bine aleşi cu date ultraconfidenţiale şi spionate prin arhiva şi metodele fostei securităţi comuniste. Rolul lor este să înşele şi să câştige instantaneu încrederea deoarece EI ştiu (vezi Doamne) lucruri foarte secrete şi detaliate despre o anumită persoană. Însă pe lângă acel 40% îţi bagă apoi o tonă de 60% de minciună şi porcărie ordinară cu scopul de a dezbina şi conduce spre porcăriile lor obscene şi murdare!

  Eu unul… am schimbat demult politica: Fac mişto pe faţă şi uneori direct de ei fiindcă ştiu că nu au ce să-mi facă şi în plus, ştiu că sunt laşi şi cu un IQ nu foarte dezvoltat fiindcă dacă aveau alt IQ nu-şi pierdeau vremea cu nimicuri de genul acesta.

  Concluzie: Las câinii să latre şi eu precum ursul merg mai departe.

 • Uite ce ar trebui să faci :

  1 – Să nu-ţi pierzi speranţa, nădejdea, credinţa şi încrederea în Dumnezeu !

  2 – Să nu răspunzi la rău cu rău !

  3 – Să nu dai răspuns sau crezare la nici un fel de provocări şi zvonuri clandestine sau false care doresc să te dezbine şi să-ţi strice frăţia şi bunele relaţii cu comunitatea evanghelică şi creştină !

  4 – Să păstrezi linia forumului intactă şi să nu-ţi pătezi sufletul sau spiritul datorită mizeriilor acestor indivizi !

  CONCLUZIE: Tratează-i ca pe nişte păduchi şi nu le da nici o atenţie ! Eventual deratizează bine zona cerând ajutorul unei firme specializate de deratizare sau ONG !

  • Jack, exact aşa fac şi aşa voi face şi în viitor !
   Eu îmi văd mai departe de ceea ce am de făcut ! Şi să ştii că am de făcut multe… Şi chiar n-am timp de prostiile astea… Asta nu înseamnă că nu a trebuit să prezint PUBLIC ceea ce se întâmplă pentru ca toată lumea să ştie despre ce e vorba !

   Linia blogului meu rămâne intactă, stai liniştit că nu mă abat eu de la politica blogului meu doar pentru faptul că tot felul de paraziţi stau ca lipitorile şi caută să sugă şi ei ceva trafic de la mine în mod nemeritat…

   Mi-a plăcut chestia aia cu păduchii şi cu deratizarea ! 🙂 Tare de tot ! Păi tocmai din acest motiv am anunţat public că BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A ÎNCEPUT SĂ FIE DEPARAZITAT ! (despăducheat, vorba ta)

   Ştiu că bunul Dumnezeu APĂRĂ ŞI PROTEJEAZĂ blogul meu şi îmi voi face mai departe sfânta datorie înaintea Domnului ! Îţi mulţumesc mult pentru încurajări !

 • Foarte bine au făcut WordPress și Blogspot ! Dumnezeu să-i binecuvânteze ! Prea mulţi escroci în lumea asta… Oricum fiecăruia îi vine rândul la judecată, uneori aici pe pământ… altora le vine rândul dincolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!