previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A FOST ATACAT PRIN TEHNICI DE CIBERHĂRŢUIRE WEB LA UN AN DE LA ÎNFIINŢAREA SA

ORIGINALUL ŞI COPIA (CLONARE)

Citeam mai demult un material despre CLONAREA SITE-URILOR şi despre proliferarea aşa numitelor fenomene de CIBERHĂRŢUIRE WEB !
În ultimii ani, am lucrat destul de mult pe Internet dar nu m-am confruntat niciodată cu aşa ceva ! Cu toate acestea, de un timp încoace, am început să văd cu ochii mei ce înseamnă ciberhărţuirea web !
Chiar mă miram că a trecut UN AN DE ZILE de când am înfiinţat BLOGUL LUI TOMIS THE CAT şi nu puteam să pricep cum de blogul meu nu a fost încă afectat ! Poate că acest lucru s-a datorat faptului că de-a lungul acestui an de zile, am fost cu ochii în patru şi am încercat să nu închei niciun fel de colaborări cu site-urile şi portalurile dubioase pentru că riscurile sunt enorme chiar dacă ideea obţinerii unui trafic mai mare este tentantă. Din păcate, există bloggeri care s-au repezit să încheie asemenea colaborări nefericite şi apoi au regretat amarnic… După scurt timp s-au trezit cu tot felul de mizerii „agăţate” pe lângă linkurile blogurilor lor !
Adevărul este că oricât ai fi de prudent şi orice-ai face, există totuşi un risc să te umpli de tot felul de “purici web” de toate tipurile…

În acest moment, mă simt obligat să-i anunţ pe toţi vizitatorii mei să fie FOARTE ATENŢI pentru că au apărut deja tot felul de „binevoitori” care şi-au permis să creeze CLONE ale blogului meu !!! Din păcate, motoarele de căutare-indexare internaţionale Google şi Yahoo au preluat deja aceste „căpuşe web” care au tupeul să poarte chiar numele blogului meu adică BLOGUL LUI TOMISTHECAT – UN BLOG PENTRU SUFLETUL TĂU ! Dacă lângă această denumire veţi observa prezenţa unor cuvinte murdare, atunci lucrurile sunt foarte clare şi vă rog ca nici măcar să nu daţi click pe acele linkuri-păduche care se ţin ca râia după blogul meu, încercând (şi uneori reuşind) să păcălească motoarele de căutare-indexare şi să ajungă cât mai aproape de adevăratele linkuri ale blogului meu !

Atât de NEMERNICI pot să fie unii oameni, încât şi-au permis să-şi creeze conturi pe blogspot.com şi pe wordpress.com, uzând fără acordul meu de pseudonimul meu „tomisthecat” şi sugerând minciuna sfruntată că Blogul lui Tomis the Cat a fost „preluat” (culmea culmilor) de „site-urile” lor !!! Bineînţeles că dacă nu te pricepi şi dacă n-ai experienţă pe Internet, există riscul să crezi asemenea baliverne !

Pericolul cel mai mare este că aceşti indivizi machiavelici şi lipsiţi de scrupule nu se dau în lături de la a folosi chiar şi terminologia teologică creştină !!! Câteva tag-uri “creştineşti” te pot induce în eroare şi te pot determina să dai click aiurea pe nişte linkuri… după care să regreţi foarte mult că ţi-ai buşit calculatorul (se va umple de viruşi) !!!

Veţi găsi pe Internet linkuri de genul “BINE AI VENIT PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT !” dar surpriza neplăcută va fi că ACELE LINKURI NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU BLOGUL MEU şi nu vă recomand să intraţi pe ele pentru că puteţi să vă infectaţi calculatoarele cu tot felul de aplicaţii periculoase de tip malware cum ar fi de exemplu Troian care ar putea să vă facă praf şi pulbere sistemul de operare !!! Aşa că aveţi mare grijă când navigaţi pe acest teren minat care se numeşte Internet !

Mergând pe ideea că “Internetul este o junglă în care totul este permis”, aceşti paraziţi web au început să colcăie nestingheriţi pe lângă linkurile reale ale blogului meu şi probabil că în următoarea perioadă se vor înmulţi şi mai mult ! România este “ţara tuturor posibilităţilor” sau mai bine zis este un fel de “rai pe pământ” pentru cei care doresc să transforme Internetul într-o junglă !

De aceea vă rog să reţineţi următoarele aspecte esenţiale pentru ca lucrurile să fie foarte clare pentru toată lumea :

1) URL-ul paginii Home pentru BLOGUL LUI TOMIS THE CAT este acesta :

https://www.tomisthecat.ro/

2) BLOGUL LUI TOMIS THE CAT este COMPLET INDEPENDENT şi NU se află sub “protecţia binevoitoare” sau “aripa ocrotitoare” a nimănui !!!
SINGURUL care protejează şi binecuvântează acest blog este BUNUL DUMNEZEU care m-a ajutat şi mă va ajuta şi de-acum înainte !!!

3) Dacă veţi vedea undeva pe Internet expresii de genul “Blogul lui Tomis the Cat este optimizat de site-ul X” sau „Blogul lui Tomis the Cat se află acum pe site-ul Y” sau „Blogul lui Tomis the Cat este adăugat pe site-ul Z”, etc, etc,
să fiţi convinşi că este vorba de tentative ieftine cu aspect de ciberhărţuire web prin care unii aşa-zişi „webmasteri” încearcă să obţină mai mult trafic web şi fac tot posibilul să se „lipească” cu forţa de blogul meu FĂRĂ SĂ AIBĂ ACORDUL MEU ŞI SFIDÂND CELE MAI ELEMENTARE REGULI DE FAIR-PLAY ŞI DE BUN SIMŢ !!!

4) Blogul meu este FOARTE UŞOR DE RECUNOSCUT datorită background-ului (fundalului) de culoare neagră pe care-l folosesc.
Există şi vizitatori care mi-au spus că nu le place tema mea (fundalul blogului) din cauza culorii foarte închise dar eu nu pot să renunţ la ea deoarece conferă un contrast excelent care îmi convine. De asemenea, veţi observa că folosesc foarte mult CULORILE şi IMAGINILE ANIMATE („ploaie de stele” în bannerul meu principal din sidebar, un porumbel care zboară, o lumânare care pâlpâie, etc). Este imposibil să nu vă daţi seama CARE ESTE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT aşa că mă bazez pe voi şi VĂ ROG SĂ NU DAŢI CLICK PE LINKURILE-CĂPUŞĂ care au început să apară din ce în ce mai mult în apropierea linkurilor blogului meu sau ale colaboratorilor mei care mă promovează pe baza unei înţelegeri de comun acord (prestabilite) !

Am încredere în voi, vizitatorii mei fideli şi ştiu că veţi avea grijă şi veţi face foarte uşor DIFERENŢA între blogul meu şi clonele mizerabile indexate automat de motoarele de căutare internaţionale Google şi Yahoo !

5) Cea mai bună soluţie pentru a preveni orice confuzie este să vă abonaţi on-line la BLOGUL LUI TOMIS THE CAT ca să fiţi siguri că primiţi articolele scrise şi publicate de mine.
Vă reamintesc faptul că aveţi la dispoziţie două modalităţi de abonare :

a) Prin e-mail dacă daţi click AICI
b) Prin RSS feed (această variantă funcţionează numai dacă folosiţi browserul Mozilla Firefox 3.6.12) dacă daţi click AICI

Rugaţi-vă ca Dumnezeu să protejeze BLOGUL LUI TOMIS THE CAT
Fiţi binecuvântaţi, dragi prieteni !

[polldaddy poll=”2948933″]

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT :

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, ortodoxia, catolicismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament !

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului !

2 thoughts on “BLOGUL LUI TOMIS THE CAT A FOST ATACAT PRIN TEHNICI DE CIBERHĂRŢUIRE WEB LA UN AN DE LA ÎNFIINŢAREA SA”

 • CĂ NU CEI TARI VOR ÎNVINGE
  ATÂTA LUPTĂ-N ZADAR
  NUMAI CEI SFINŢI PRIN CREDINȚĂ
  AU BIRUINȚĂ PRIN HAR

  • Mulţumesc mult pentru încurajare ! Ştiu că Dumnezeu va fi cu mine şi va proteja BLOGUL LUI TOMIS THE CAT ! Voi continua mai departe şi nu mă voi lăsa ! Pot să apară un milion de “căpuşe web” că pe mine mă lasă rece şi nu mă interesează decât un singur lucru :
   SĂ-I SLUJESC MAI DEPARTE LUI DUMNEZEU CU O INIMĂ CURATĂ !

   Fii binecuvântată şi nu uita că întotdeauna eşti binevenită pe blogul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTARE COMENTARII PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!