previous arrow
next arrow
Slider

CE FACI PENTRU TINE, PIERE ODATĂ CU TINE. CE FACI PENTRU ALȚII... RĂMÂNE!

BIT DEFENDER POATE FI DESCĂRCAT GRATUIT AZI ȘI MÂINE ÎNTRE ORELE 15 ȘI 16

Antivirusul românesc este folosit în toată lumea, iar cei mai mari experți în testarea softurilor de acest tip îl recomandă.

Poți downloada GRATUIT o licență Bitdefender Internet Security 2013 pe 1 an, numai în zilele de 23, 24 și 25 ianuarie, între orele 15:00 și 16:00, de pe yoda.ro.

Vă așteptăm joi și vineri să descărcați gratuit antivirusul anului, Bitdefender Internet Security 2013

În prima zi, 11.755 cititori yoda.ro au descărcat o licență gratuită pe 1 an.

NU ESTE O GLUMĂ ! EU L-AM DESCĂRCAT IERI ȘI L-AM INSTALAT CU SUCCES ÎN CALCULATORUL PERSONAL ! HI, HI, HI ! AM O LICENȚĂ ANTIVIRUS BITDEFENDER 2013 GRATUITĂ ȘI VALABILĂ UN AN DE ZILE !

http://www.yoda.ro/sponsored/cel-mai-bun-antivirus-din-lume-e-bitdefender-povestea-succesului-romanesc.html

http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

REGULI OBLIGATORII PENTRU POSTAREA COMENTARIILOR PE BLOGUL LUI TOMIS THE CAT:

Vă rugăm să comentaţi la obiect, referindu-vă strict la conţinutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene sau “epitete”, atacurile de orice fel la persoana autorului articolului, afişarea de anunţuri publicitare sau linkuri prin care sunt promovate ateismul, satanismul, anticreştinismul, rasismul, fascismul, comunismul, precum şi jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori care au scris un comentariu, se vor sancţiona drastic prin cenzurarea parţială a comentariului, ştergerea integrală a comentariului sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului celui care şi-a permis să încalce acest Regulament.

Blogul lui Tomis the Cat nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora, revenind, integral, autorului comentariului.
error: Content is protected !!